Reklama

Reklama

Tragikomedie o odpouštění. Dokážeme odpustit někomu, kdo nám skutečně ublížil? Walter je muž středního věku, bývalý televizní herec, kterého si fanoušci pamatují z jedné kultovní show. Ve svém životě toho hodně pokazil, proto se chce vydat novou cestou. Pro začátek chce zlepšit vztahy se svou dcerou Nic (Jana Winternitz). Nechá se pozvat na její svatbu, která se koná v lesním domku. Cestuje spolu s její roztomilou přítelkyní Kim (Emily Bett Rickards). Opilecká karaoke v baru skončí sexem a když přijedou na místo, je Walter v šoku, protože Kim je ve skutečnosti dívka, kterou si má jeho dcera vzít. Řeší teď hluboký konflikt, zda by měli nebo neměli přiznat Nic, co se mezi nimi stalo. Kim je rozhodně proti... (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (7)

silentname 

všechny recenze uživatele

Michael J. Gallagher tentokrát prichádza s niečím úplne novým vo svojom filme "Funny Story". A hoci som sa na úvod trošku strácal, v momente ako sa Kim s Walterom stretnú a dajú sa na cestu, veci postupne začnú do seba zapadať. A postupne na náš film vyťahuje jedno prekvapenie za druhým. A vo väčšine prípadov fungujú podľa mňa veľmi dobre. Myslím si, že Moon je skvelou postavou a to o nej dokopy ani nič nevieme. Ale keby mám zhodnotiť našich hlavných hrdinov, tak je pravda, že mi vo filme nebol dokopy nikto nesympatický. Aj napriek niektorým činom, ktoré tu niektoré postavy urobia, tak stále majú moje sympatie. Všetko sa to nakoniec však zrúca a pravda vyjde najavo. A tie momentky v tejto časti sú podľa mňa spracované veľmi úprimne a všetky emócie tam sú absolútne autentické. Až by som tomu sám uveril. Walter je podľa mňa veľmi dobrý hlavný hrdina a aj keď je to človek, ktorý vo svojom živote toho viac pokazil než zvládol, tak mu verím, že svoju dcéru miluje a chce pre ňu len to najlepšie. A jeho dcéra Nic je skutočne veľmi milá a láskavá. Až je človeku ľúto, keď si uvedomuje, čo všetko sa počas filmu bude musieť dozvedieť. Je to silné a veľmi dobre spracované. Ako malá dramédia ma to skutočne dostalo a presvedčilo ostať od začiatku až do konca. Niekedy je treba nájsť silu odpustiť. Skrz všetko je odpustenie dôležité. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

To mi je ale "veselá" historka. Otec má dcéru buzerantku a omylom pretiahne jej snúbenicu, za ktorú sa ide práve vydávať. Tá chuderka asi zabudla, že ono to je vrodená vada a s mužmi sa nesúloží, keď tú vadu máš. Celkovo mi to prišlo skôr ako námet do porna. Tam by sme sa ale nedočkali zaujímavých diskusií napríklad na tému, či sú včely teplé... ()

WinnJets 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbina, ale Emily Bett Rickards je zde prostě okouzlující a především díky ní jsem to dal až do konce. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Akože píčovina, ale jednu dám za to, že so zápletkami sa niekto fakt pohral a rozmýšľal pri tom. To je obrovský plus tohto filmu. 1 z 5 ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Nemohu se ubránit dojmu, že v době, kdy existovalo méně pohlaví (pouhá dvě!) bylo i méně problémů. Tehdy nebylo možné, aby nějaký muž přefiknul nějaké ženě její snoubenku, protože ženy s ženami stejně jako muži s muži do manželského svazku nevstupovali. Jenže neomarxismus zapracoval a ejhle, drama je na světě. Pokud jde o problematiku odpuštění, dodávám jen tolik, že neomarxismu a jeho pohůnkům nikdy neodpustím, že zkurvili tento svět. Odhlédnu-li od ideologické nalejvárny a psychologických tanečků, zaujala mě postava Kim. Je to pěkně oprsklá potvora, ale má něco do sebe. Také ta vysloveně prdlá holka, která si říká Měsíc, se mi zapsala do paměti. Spousta lidí je cáklých, tak proč by nemohla existovat cáklá lesba? ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Nakonec to nebyla taková katastrofa, i když je to zoufale nevtipné... Doufal jsem, že to bude něco jako Proč právě on, ale bohužel to bylo spíš drama, i když nakonec s docela zajímavou zápletkou...40% ()

Reklama

Reklama