Reklama

Reklama

Naruby

  • Belgie Downside Up
Krátkometrážní / Drama
Belgie, 2016, 14 min

Obsahy(1)

Film Naruby odkrývá svět lidí s Downovým syndromem. Jednoho dne se narodí Eric, chlapec, který je jiný. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (5)

easaque 

všechny recenze uživatele

4* zajímavá hříčka o problému, když se rodičům s Downovým syndromem narodí "normální" dítě. Sice jednoduchý příběh, ale nápadité zpracování. Podařilo se mi ho najít, tak předávám zatím funkční odkaz ostatním divákům - sice jen anglické titulky, ale začátečník to zvládne. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slušný kraťas, který velice pěknou formou poukazuje na lidi s Downovým syndromem. Tolik lidí s tímto syndromem pohromadě zřejmě už nikdy neuvidíte. Škoda, že i závěrečná pointa byla dost naruby, takže jsem nebyl na kraťas natolik v šoku, abych dokázal vypálit i závěrečnou pětihvězdu. I tak více než slušné. ()

Reklama

Slarque 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře zpracovaný nápad ze světa, kde všichni mají Downův syndrom, ale najednou se narodí odlišný chlapec, který má v této většinové společnosti problémy se svým začleněním. Vtipné, krátké, promyšlené. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama