Reklama

Reklama

Ženy od hluboké řeky

  • Itálie Cannibal ferox (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Glorie Davisová píše na univerzitě diplomovou práci, ve které chce dokázat, že kanibalismus jihoamerických indiánů je smyšlený mýtus bílých osadníků. Aby svá tvrzení mohla podložit vlastními zkušenostmi, vydává se Glorie se svým bratrem Rudym a kamarádkou Pat do amazonských pralesů. Na břehu Amazonky potkávají dva americké hledače smaragdů, z nichž jeden je poraněn. Ti jim vyprávějí o přepadení indiány. Glorie však příběhu nevěří a začíná mít podezření, že za historkou se skrývá něco strašného. Nikdo z nich ale netuší, že zanedlouho všichni vstoupí do divokého zeleného pekla... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Ja.Nu.Lk.a

Ja.Nu.Lk.a (hodnocení, recenze)

Absolútne nerealistické a trápne. Ako herecké výkony tak krvavé scény, príbeh.

NewCzSpeed

NewCzSpeed (hodnocení, recenze)

Zasmál jsem se dost :-D , ale brečím nad tím, že jsem strávil 90 minut nad takovou blbostí :-D zlatý Slunce seno od Trošky :-D

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

davam 5*, ale viackrat si tento film uz nemienim pustit..

Uop

Uop (hodnocení, recenze)

I zde, jako ve filmu Poslední kanibalové, od začátku umírají kvůli natáčení nevinná zvířata. Aby se ušetřilo na efektech.

Romadoor

Romadoor (hodnocení, recenze)

Myslím, že při tvoření tohoto "díla" se nejprve zajistila materiální stránka věci, následně byli mezi nejúchylnějšími dětmi ve věku 5-10 let vybrány dvě, přičemž každé bylo jiné národnosti a mělo jenom jednu ruku (a dorozumívaly se pouze posunky) - a psaly scénář a dialogy a k tomu pily velké množství tvrdého alkoholu. Anebo byli téměř všichni kdo měli s tímto filmem něco společného, blbci. Škoda zcela zbytečně zabitých zvířat, filmu...no prostě všeho...i když jsem se při sledování docela zasmál, ale smát se blbosti můžu i při příjemnějších činnostech než je sledování tohoto shitu.

Dr.film

Dr.film (hodnocení, recenze)

Víte někdo co přesně vyhodili s té 83 min. verze? Taky mám tu od Vapetu.

Radko

Radko (hodnocení, recenze)

Všimnite si , ako je na tom plagáte s fotkou miesto kde sa nachádza penis decentne rozštvorčekované. Pripomína mi to TV noviny, kde je potrebné chrániť tvár veledôležitého svedka, alebo človeka, ktorý chce zostať v anonymite. Tu zrejme šlo o ochranu mravnosti užívateľov čsfd. Ale tu sa má čo chrániť ? Veď pipík je ufiknutý !

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

To DVD od Vapetu je UK:83 min (heavily cut). To kdybych vedel, tak nekupuju :/

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Dve hvezdy jsou za to, co to v cloveku vyvovala. Vapet tomu nasadil peknou nalepku "nejlepsi kanibalsky film v dejinach" btw. Po Kanibalech docela legranda. A pochopitelne je tam Zora a jeji latexovy kozy.

igi B.

igi B. (hodnocení, recenze)

Více než film mě osobně >šokuje< výše zde udělených hodnocení... :-o K rozboru od Tsunami_X nelze říci nic jiného, než že pravdu dí. Nechápu ovšem potom tedy, proč udělil téhle srajdě dvě hvězďule. Nu a kdosi koukám že i pět. To už musí být nějaká duševní porucha :-( Stejně tak jako u >Kanibalů< myslím, že nemá smysl ztrácet čas nějakými komentáři. Stačilo těch 84 minut ku shlédnutí... Viděno, odloženo do archivu, hotovo šmytec...

Reklama

Reklama