Reklama

Reklama

Záchrana divokých medvědů

(seriál)
  • Kanada Wild Bear Rescue

Série(3) / Epizody(36)

Obsahy(1)

Jejich životním posláním je zachránit vyhladovělá a vystresovaná osiřelá medvíďata, vychovat je do doby, kdy mohou sama přežít, a vypustit je zpět do volné přírody. Langenovi ze severní Britské Kolumbie provozují nejrušnější rehabilitační středisko pro medvědy a jako jediní na světě mají povolení vychovávat a vracet do přírody medvědy grizzly. Jednotlivé díly vás zavedou do překrásné divočiny a do útulku divoké zvěře Northern Lights Wildlife Shelter. Každoročně tato rodina zachrání a vychová desítky osiřelých medvíďat grizzly a baribalů bílých, aby je následujícího jara vypustili zpět na svobodu. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Zalezi jak ktery dil, jinak pomerne prijemny dokument s peknymi zabery a vizualizacemi. Priroda, oceany, zivocichove veskereho druhu. Moc pekne. 70 % ()

Matti.Granad 

všechny recenze uživatele

V seriálu jsou vidět hlavně baribalové, ale občas je tam i grizlly, ňáka losí mláďata a je tam i díl s malýma vydrama. Tak není to klasický filmový seriál, je to dokument a je.... krásny a dojemný a inspirující a zajímavý...a také poučný! ()

Reklama

Reklama