Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Je rok 1996 ve městě jménem Boring a outsideři z technologického a divadelního kroužku střední školy se snaží proplout dospíváním v éře videokazet. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (10)

Plutonium (2018) (E01) 

Absolutně nechápu, jak mi mohl tak dlouho unikat tak výborný seriál. Ano, skončil jsem tu hlavně kvůli Sydney Sweeney, ani trošku ovšem nevadí, že tu hraje až druhé housle. ()

Maybe You’re Gonna Be the One That Saves Me (2018) (E02) 

Asi to není ještě na objektivních 5, jako milovník hudby z devadesátek ale můžu už teď říct, že minimálně po téhle stránce si budu seriál setsakra užívat. Zrovna song Wonderwall je totální balzámem na duši! ()

All That and a Bag of Chips (2018) (E03) 

Trefný seriál o tom, co by člověk neudělal kvůli holce. Hlavně hezky klasicky po “friendzonsku”. ()

Romeo & Juliet in Space (2018) (E04) 

Tuhle epizodu si pro sebe kradou ředitel s Lukeovou mamkou, ovšem “spin the bottle” na konci se zase zasloužil o pořadně černohumornou situaci. ()

What the Hell’s a Zarginda? (2018) (E05) 

Proč mi o téhle dramedy nikdo neřekl dřív?! Sranda střídá ždímačku emocí. Epesní seroš. ()

Sometimes I Hear My Voice (2018) (E06) 

Konečně došlo k tomu, čeho by se Lukeovi příznivci měli bát nejvíc. Zároveň byli ale hned zpočátku upozorněni, že žádný snový happy end nás jen tak nečeká. ()

Cheesecake to a Fat Man (2018) (E07) 

Díl o tvorbě neméně čekaných přátelství a spojenectví, kdy minimálně jedno z nich oprávněně připomíná vibes ze Stranger Things. Luke se těžko vyrovnává s nedávnými neúspěchy a já jen doufám, že život už ho taky chvilku nechá být. ()

I Just Wanna Be Anybody (2018) (E08) 

Song “Beautiful Life” je sice další abnormálně skvělou peckou, která tenhle seriál povyšuje ze standardního na úžasný, bohužel jeho název ale vůbec nekoresponduje s tím, co všecko potkává naše protagonisty. Už jen dva díly a konec :( ()

My Friends Have Been Eaten by Spiders (2018) (E09) 

Opravdu silně emotivní zakončení epizody mě přesvědčilo, že jsem doposud neviděl procítěnější dílo z prostřední střední školy. A to že se tomuto prostředí na filmovém a seriálovém poli zrovna nevyhýbám. ()

We Were Merely Freshmen (2018) (E10) 

Nebudu těmi hvězdičkami šetřit, letos jsem toho neviděl málo, ale málokterý z viděných mě dokázal tak vtáhnout a nepustit. Velikánská škoda, že tenhle milý seriál dostal po 10 dílech definitivní stopku. ()

Reklama

Reklama