Reklama

Reklama

Česko hledá prezidenta

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 73 min

Režie:

Adrian Stojkov

Kamera:

Tomáš Eder

Účinkují:

Karel Voříšek (moderátor), Miloš Zeman, Jiří Drahoš
(další profese)

Diskuze

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ty máš čas mi odpovídat? Neměl bys Zemanovi líbat nohy? :-D

Ještě mi vysvětli souvislost s pitomcem Kalouskem, Tibetem a Odcházení. Asi nemám dost nízkou inteligenci, abych tohle spojení pochopil. Zkus do toho ještě namontovat Marka Bendu a sirup proti kašli.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

A.L.E.S.

Ty máš ještě čas něco psát na net? Já myslel, že už si voskovkama kreslíš transparentík a pak jdeš rozbít prsátko, abys zjistil, jestli budeš mít prachy na cestu do Prahy, kde budeš na náměstí šplhounsky demonstrovat a ukazovat spolu s Mirkem Kalousků, jaký jste kabrňácí. Jo a přibal si vlajku Tibetu, ta se dycinky šikne. PS: Viděl jsem, že v Praze prodávají dvd Odcházení za 29 kaček. Kdybys ho neměl, stačí říct, pooradím ti, kam máš zajít. 29 kaček, to je přeci zadáčo:)

na příspěvěk reagoval anglanek, A.L.E.S.

A.L.E.S.

A.L.E.S. (hodnocení, recenze)

Doufám, že jsou voliči Zemana spokojení, jakého skvělého prezidenta mají... :-P Zkrátka a dobře nikdo normální nemůže volit lháře a podvodníka. A je mi jedno, jestli jsem se někoho dotknul. Protože od jisté doby si o mentalitě Čechů už žádné iluze nedělám. Současný stav politiky je celkem jasný.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

To už nikde neni online? Se zdá, že to i Prima smazala ze svých stránek. :(

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Brtniik

Nikde jsem nenapsal, že nemám rád kulturní frontu v čele s Bartoškou a se Svěrákem, ale aby šla do prdele.

Ne, mým koněm není Troška.

Jdi pracovat na demagog.cz, tam se uchytíš.

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Castrator

„Schwarzenberg byl vhodnějším kandidátem, i želé Fischer (ne ten letošní, ten minulý) byl lepší.“ Aha, tak včil mi docvaklo, proč nemáš rád „kulturní frontu v čele s Bartoškou a Svěrákem“ a Tvým koněm je zřejmě pan Troška. Nejspíš ze stelného důvodu jako pan Fischer (ten minulý). :-)

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

V těch seznamech bývají i úplný píčoviny, někdy i neaktuální. Taky záleží na tom, jestli se do těch seznamů dávají jen společenská/politická témata, nebo i osobní, zda zahraniční (obavy ze třetí světové, ekonomické krize atd.), nebo jen české. Přiznám se, že jsem takový žebříček napsoledy viděl asi před třemi lety.

Ale zase je možné, že si ten výzkum dělal Drahoš se svým týmem sám, když objížděl vesnice.

 

Jsem zvědav, kolikrát to dneska zmíní, že jezdil po republice:-D Ten pán si vybírá poradce, které mu radí aby zmiňoval takové píčoviny a kladl důraz na nepodstatné záležitosti a takové diletanty by si vybral, kdyby byl prezidentem.

To i Schwarzenberg byl vhodnějším kandidátem, i želé Fischer (ne ten letošní, ten minulý) byl lepší.

na příspěvěk reagoval Brtniik

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Ono to hlavně není vůbec důležité:-D Jak Zeman správně dodal, záleží, který seznam měl Drahoš na mysli. Ono těch žebříčků respektovaných profesí a problémů je fakt tři prdele.

Premiér není funkce volená, je to funkce jmenovaná. To snad zakoktal jenom když to říkal poprvé, podruhé to vystřihl bez zakoktání. A je to pravda. Nicméně platí, že lidé ve volbách do sněmovny volí stranu, která má předsedu, a tím prakticky volí svého premiéra. Dát to ale do těchto "složitých" souvislostí je na pana možná budoucího prezidenta příliš složité.

 

Taky mě zaráží i baví ty analýzy z demagog.cz. Zatímco Drahošovo naprosto zcestné "žalobu může podat kdokoliv na kohokoliv" (jestli necituji přesně, opravte mě) ponechali decentně bez povšimnutí, Zemanovo "Dublin IV bych nepodepsal" označili za lež. V první řadě by fracíkové z demagog.cz měli vědět, co je to tvrzení či výrok, když ho chtějí analyzovat. Ve druhé řadě by si pak měli uvědomit, že ne každý, kdo říká "jsem pro euro/proti euru" lže jenom proto, že on o tom nerozhoduje. Je to vyjádření názoru. Já bych taky Dublin IV nepodepsal. Zeman taky ne. Tím přece neříká, že až bude před podpisem, tak to odmítne podepsat.

No a idioti, tzv. ovce, se pak těmi statistikami z toho pofidérního webu ohánějí a berou jako důkaz toho, že Zeman lže a Drahoš nikoliv.

Je to celé k smíchu a kdybych si zahrál na demagoga já, udělám z poloviny Zemanových nepravd pravdu a z poloviny výroky zavádějící a z Drahošových pravd výroky zavádějící a lži.

 

S tendenční žurnalistikou a tendenčím hodnocením výroků jděte do prdele, vážení. Soudružskému systému odzvonilo a nemusí mi nějaké nevzdělané lopaty a kavárenští stranící řikat, co je pravda a co lež. A kulturní fronta v čele s Bartoškou a Svěrákem ať jde taky do prdele, kdybych se měl řídit jejich názory, lítám zleva doprava jak čamrda.

na příspěvěk reagoval anglanek

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Brtniik

Pan Drahoš blekotal, i když bylo ticho.

Největší potupa nastala, když se zamotával do svých plků o ovlivňování voleb a místo toho, aby tábor, který mu nefandil, začal bučet, pískat, řvát, tak se Drahošovi vysmál.

Abych nebyl zaujatý... Jak dokázal Zemanovi vpálit, že slova o 2600 migrantech nepronesl v Karolinu a že téma migranti nebo církevní restistuce je na x-tém místě seznamu témat, která lidí zajímají, to byl vskutku majstrštyk.

na příspěvěk reagoval anglanek

Uživatel Castrator smazal svůj příspěvek.

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Trumpitko

Asi tak nějak.
Pan Drahoš je zvyklý komunikovat na úrovni a když slyšel, že se z publika něco line, snažil se to vyslechnout, popřípadě reagovat na to. MZ, jelikož na všechy kromě sebe kálí si z toho nedělal nic (naopak v tom bordelu se cítil jako ryba ve vodě) - proto byl tak "suverénní". Ach jo, kam jsme dali rozum!...

na příspěvěk reagoval Castrator, Castrator

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Castrator

Ovčáček je řízek a Mynář je vychcanec,ale na druhou stranu proč? Každý by hrabal na hradě pokud má tu možnost a on ji má. Nejedlý nevím kdo je

na příspěvěk reagoval Castrator

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Kdybych za tebou přišel, abys byl kandidátem na prezidenta, kývl bys? A kdybys kývl a pak byl za blba, vyčítal bys to někomu jinému než sobě?

To vystoupení se nedá nijak omlouvat.

Jo, jakožto nevolič Drahoše a spíš volič Zemana Zemanovi nebudu omlouvat jeho výstřelky. Nebudu. Tak by se na to mohli vysrat i drahošovci (kteří vždy tvrdí, že nejsou jeho voliči:-D).

na příspěvěk reagoval anglanek

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

Trumpitko

Na tu vysokou pozici mě nepřijmou, protože na ni nemám. To zjistí u pohovoru. A když se na tu pozici nějakým omylem dostanu a pak mě v diskuzi někdo vyškolí, tak jsem kretén, že jsem se na takovou pozici cpal. No a kdybych to udělal jako skoro sedmdesátiletý člověk, který by měl mít nějakou sebereflexi a přehled o sobě, na co má a na co nemá, tak si musím to, do čeho jsem se dostal, vylízat sám a neomlouvat to tím, že jsem nezkušený.

tldr; Nemá se cpát někam, na co nemá.  (Mimochodem, kdyby byla příšerná jen forma, budu tolerantní, ale on byl i obsah naprosto katastrofální.)

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Trumpitko

To s tím duelem máš naprostou pravdu,ale tohle není funkce provozního nebo ředitele. Tohle je boj o Prezidenta,tak se na to má připravit a nebo tam vůbec nelezu.Ale chápu (snad) jak to myslíš. Pana Drahoše mi je celkem líto,protože po víkendu si na něj už nikdo z těch jeho podporovatelů a finančníků  ani nevzpomene a pan Drahoš bude smutný. Hlavně paní Drahošová.

na příspěvěk reagoval Castrator

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Castrator

Je neuvěřitelný, jak on dokáže proti sobě poštvat lidi a ještě si to užívat, to musí být nějaká nemoc asi. Někoho a něco mi to připomíná, co Ty na to,kolegáčku )

Trumpitko

Trumpitko (hodnocení, recenze)

Nezastávám se nikoho. Ale zkuste si představit sebe jak jdete do nové firmy na vysokou pozici a máte duel s dlouholetým zaměstnancem, který už na tý pozici je... On má vše zažité a vy se snažíte rozkoukat. Jak budete suveréní? A to vyřvávání publika dost přípomínalo ňákej koňskej trh. Myslim, že prezidentský duel by měl být důstojnější. 

na příspěvěk reagoval anglanek, Castrator, Brtniik

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Jo, Drahoš je kontejner na hlasy proti Zemanovi. Kdyby Zeman nebyl Zemanem a těch pět let se krotil, tak je po 1. kole jasno. Je neuvěřitelný, jak on dokáže proti sobě poštvat lidi a ještě si to užívat, to musí být nějaká nemoc asi.

na příspěvěk reagoval anglanek

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Castrator

na kurzy se mrknu hned ráno,ale věř mi a počítej s tím,že ráno bude všude jak na závěr Zeman špatně stojí a má vyhrnuté kalhoty. Už ted je mi Zemana líto,ale on to vezme snad sportovně. Kurva ten závěr se neměl stát

na příspěvěk reagoval Castrator

Uživatel Kri-kri smazal svůj příspěvek.

Castrator

Castrator (hodnocení, recenze)

anglanek

Ale jo, jeden tam Drahošovi padnul z půlky hřiště, ale k čemu to je, když jich pět dostal:-D

Spousta lidí si asi neuvědomuje, že volby nejsou sportovním kláním, ale volbou toho, kdo bude schopen vykonávat prezidentskou funkci nejlíp. Drahoš nemůže kromě toho, že se postaví na rozdíl od Zemana na vlastní nohy a nechá rozvášněné publikum dotleskat, nic jiného nabídnout.

Kurzy na Zemana šly samozřejmě hodně dolů.

na příspěvěk reagoval anglanek

Reklama

Reklama