Reklama

Reklama

Česko hledá prezidenta

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2018, 73 min

Režie:

Adrian Stojkov

Kamera:

Tomáš Eder

Účinkují:

Karel Voříšek (moderátor), Miloš Zeman, Jiří Drahoš
(další profese)

Recenze (130)

jhr 

všechny recenze uživatele

Samotný pořad byl strašný, ale veselé bylo sledovat neschopnost Drahoše a jeho marné pokusy vyrovnat se panu Zemanovi. Ten naopak celou debatu snadno ovládl a nemusel se ani trochu snažit. Jediné co potřeboval, bylo nechat pana Drahoše se ztrapňovat a pak na jeho nemožné výroky jen suše a s humorem reagovat. Ty dvě hvězdičky tedy patří právě prezidentu Zemanovi. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto hloupě zvolený formát. Volba prezidenta prostě není show. Kandidáti nemohli ani mluvit, ani domluvit, nemluvě o tom, že moderátor tam byl naprosto k ničemu. Voříšek na takovou debatu nemá. Publikum jen bohužel ukázalo úroveň naší společnosti. Ani slušný člověk nemá podporu slušných lidí. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Skvělá show, bavil jsem se. Ale kdybych to měl brát jako vážnou debatu o post prezidenta hodnotil bych to jako sr*čku. Příšerný moderátor i publikum. Vážná debata bude až ve čtvrtek na České televizi. ()

LukeUp odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád, když se v důležité debatě dozvím důležité věci. Třeba to, kolik lidí debatu právě sleduje, skutečně informace, kterou musí ocenit snad úplně každý! Díky Primo! ()

wafc odpad!

všechny recenze uživatele

Poslušný servilní Vořech vyskral každé hovínko z prdele svého Páníčka. Obecenstvo skládající se z největšího odpadu, který v téhle republice žije. Zeman možná dobře mluví, ale je to zákeřná neférová svině. Kdo volí tuhle otylou zrůdu, tak by se měl rituálně nechat střelit pistolí na prasata. ()

fantassia 

všechny recenze uživatele

Tak já dávám trojku výjimečně, nebudu hodnotit vůbec kvalitu ani uspořádání, ale ty dva lidi jsme v tuhle aktuální dobu chtěli slyšet a potřebovali slyšet, nikoliv pro utvoření názoru na celkovou situaci, to by nestačilo, ale na dokreslenou a to bylo dostačující ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Debata na Primě dopadla dle očekávání, Zeman totálně roznesl Drahoše na kopytech! Drahoš je neskutečný pokrytec neschopný argumentovat. V jedné větě prohlásil, že čeští občané byli při parlamentních volbách manipulováni ruskou tajnou službou, aniž by to mohl jakkoliv dokázat a následně označil Zemana, že to on dělá z voličů blbce a krmí je dezinformacemi. Pěkně se nám odkopal! Jakmile nemá za sebou svůj tým 13-ti poradců a tří přisátých pijavic Horáčka, Fischera a Hilšera, tak je totálně v prdeli. Měl se radši víc připravit a ne pořádat po republice turné s Cirkusem Drahoš a najatými cvičenými opicemi alias bandou zkorumpovaných herců a zpěváků. Ono je něco jiného zabékat si s převlékačem kabátů Svěrákem nebo se zadluženým ožralou a sprosťákem Polívkou pokrytecky notovat a kritizovat Zemana, jaký je sprosťák a ožrala a něco jiného je umět se zorientovat v politice. Nabyl jsem dojmu, že Drahoš není člověk, nýbrž robot sestavený v tom jeho výzkumném ústavu a řízený z Bruselu, načež obsluhu hlavního řídícího panelu má na starost Frau Merkel. Jak jinak si vysvětlit, že Drahoš Zemanovi odpovídá na zcela na jinou otázku, než na kterou byl tázán? Zeman začal diskutovat o imigrantech a kvótách, zatímco Drahoš na něj trapně a nemístně vyrukovat s vyjednáváním kontraktů v Rusku a Číně. Jeden o voze, druhý o koze. Dobře mu to Zeman řekl, že se naučil pár vět a ty opakuje stále dokola. A na konci ho uzemnil tou podepsanou výzvou vědců a výrokem, že přijmout 2600 migrantů není žádný problém. Drahoš už pochopil, že proti tomu argumentovat nemůže, tak se pokusil a lacinou výmluvu, že mezi těch 2600 migrantů chtěl počítat i Ukrajince a Vietnamce. Kdo by tomu poskoku Bruselu a Merkeové po tom všem ještě věřil? V této debatě měl Zeman jednoznačně navrch a bylo velmi zábavné sledovat, jak se Drahoš každým zoufalým pokusem o argument ztrapňuje. Proto dávám alespoň 2 *, jedna za Zemanovu vtipnost, druhá za Drahošovu trapnost. A buďme za tuto debatu rádi, je možné, že i díky ní Zeman obhájil prezidentskou funkci.:) Úroveň moderování nehodnotím, k ní už se vyjádřili jiní a jen bych se opakoval. ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Sledoval jsem to koutkem oka a Drahoše mi bylo fakt líto. Nedivím se, že občas tápal a nevěděl. Kdybych se bavil s imbecilem a soudně uznaným lhářem, asi bych byl taky nervózní. Zeman nasadil podpásovky, Drahoš se snažil se bránit, ale nebylo mu to nic platné. Dementní lůza, jejíž jednoduchým heslem jsou uprlíci, zabučela a tím podpořila choromyslného Zemana. Proti takovým urážkám se nedá odolávat dlouho, když je zvyklý na jinou komunikační úroveň. I s kopáčem na silnici bude určitě konstruktivnější diskuze než se Zemanem. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Velmi špatný pořad, moderátor příliš nezvládá svou roli a publikum tleská v nevhodných chvílích. Debata ukázala, co se tušilo, že jeden z kandidátů je neschopen mluvit a argumentovat nebo argumentovat pohotově, ale jinak byla naprosto otřesně připravená a velmi špatně zvládnutá. Jedna otázka mi nedá spát - zda jsou většími diletanty lidé z Primy, nebo lidé z Drahošova týmu (včetně pana Drahoše). ()

JKL odpad!

všechny recenze uživatele

Zastavte to! Zastavte to! Koho napadlo zvolit jako moderátora Voříška? Proč mluvil první minuty jenom on? Proč nedokázal usměrnit diskusi? Proč mluvila moderátorka z plátna? Proč jste narvali lidmi sál, ačkoliv bylo jasné, že budou řvát a zakřiknutý moderátor je nedokáže zvládat?! Celková koncepce pořadu dostává TV Primu na samotné dno. S režisérem a všemi, kdo za tak důležitou debatou stojí, okamžitě vyrazit dveře. Jasný důkaz toho, jak nesoudní lidé pracují ve vedení téhle televize. Ve finále by to i Jaromír Soukup zvládnul líp... ()

Mr.KarlAdler odpad!

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo? Kdo vymyslel koncept bez konceptu s moderátorem, který se nedostane ke slovu, protože ho jeden z kandidátů neustále přerušuje? Moderátor se navíc repetitivně dívá do papíru, nesměřuje debatu konkrétním směrem a nezajistí dodržování pravidel, které dopředu ustanoví. Půl času, kdy má slovo, prosí diváky v sále o kultivovaný projev, což je v kontrastu s tím, jaké typy lidí si televize záměrně pozvala. O bezúčelných vstupech Kláry ani nemluvě. Skoro to vypadalo, jako by občas musel dostat slovo někdo jiný než Voříšek, protože ten má hlavu zavařenou z maximálně pěti slov, které se mu podaří vyslovit za sebou, a nezvládne už pojmout víc informací. Epic fail. ()

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Faktem je, že si Zeman nevytřel zadek jen s Drahošem, ale i s Primou. Ta to absolutně nezvládla ve všech myslitelných směrech v čele s Voříškem. Zeman je i ve svém věku skvělý rétor. Drahoš zase nevěděl, jak má odpovídat. Kroutil se, koktal, popíral to, co řekl před vteřinou apod. A Horáček a spol mu pověděli, že když nebude vědět, tak má vytáhnout kartu s Ruskem a Čínou, ačkoli to nemělo souvislost. Zeman by se měl sice odebrat na svou chatu a přenechat to jiným. Jenže komu? Drahošovi určitě ne. Pořad jako takový odpad. ()

D28 odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo tak smutné a strašné zároveň som dávno nevidela. Zdravý rozum, kde si? Slušní ľudia, kde ste? Nedalo sa na to dívať, nedalo sa to počúvať. Ak je náhodou ktokoľvek z protagonistov so sebou spokojný, tak zbohom.... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

a mezitím našlo neschopného Vořecha. Formát debaty nahrál Zemanovi. Všichni se vzácně shodli, že to nemělo úroveň :) . 30%. ()

KeithMaxwell odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní estráda, připomínající bordel na fotbalovém stadionu, půlka pořadu je řvaní, pískání či jiné buranské a dětinské chování diváků, kteří sem vůbec nepatří a které moderátor absolutně nezvláda, díky čemuž kandidáti vůbec nemají čas se rozpovídat a vyjádřit se k tématu, opravdu fyzicky bolestivé sledovat. ()

Glowski odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela bez ohledu na politické postoje a chování prezidentských kandidátů, Česko hledá prezidenta je totální debakl, ne debata! Moderátor mechanicky pokládá otázky, evidentně není schopen diskuzi vést, a snad z povinnosti sem tam prohodí nějakou uši-rvoucí floskuli. Obecenstvo (buď podplacené, na mol opilé nebo složené z těch nejméně duševně zdatných) co dvacet sekund přerušuje kteroukoli ze zúčastněných osob v lepším případě hlasitým potleskem, v tom horším výkřiky či skandováním jmen, čímž reálně sebere tak třetinu vysílacího času. Ale aspoň se z té spousty slov nezavaří mozek ani těm nejpomalejším. Ne, že bych byl nějak extra překvapen tím, co byla TV Prima schopna dát zase dohromady, konec konců nás svými bulvárními výkaly oblažuje prakticky každý den, ale pořád mám pocit, že má smysl je identifikovat a kritizovat. Kdo mlčí, souhlasí. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Voříšek je jako moderátor naprostý amatér. Volba témat naprosto katastrofální, jelikož žádné z nich nespadalo do kompetencí prezidenta.Všechna témata by se hodila do debaty o poslaneckou sněmovnu, diskuze na témata spojená s pravomocemi prezidenta zůstala neotevřená. Za publikum se nejde než nestydět, protože to celé spíše připomínalo Kotel Michaely Jílkové. Kandidáti, ač oba začali celkem slušně, nakonec otočili a celá debata se proměnila ve výměnu urážek, spíše než politických názorů. Prostě děs a bída přátelé, v tomto momentě bych nejradši nešel volit vůbec... ()

Reklama

Reklama