Reklama

Reklama

Přebytečná zátěž

  • USA Beast of Burden
Trailer

Sean je zkušený pilot letadel. Pracoval pro vojenské letectvo. Jeho manželka je smrtelně nemocná, Sean musí sehnat peníze na její léčbu. Proto si bokem přivydělává a doručuje černé nelegální zásilky. Jeden let ale změní vše, na co byl doposud zvyklý. Do kokpitu letadla nad mraky mu postupně volá manželka, policisté a zástupci drogového kartelu. Sean potřebuje peníze, ale musí si vybrat, na kterou stranu se přikloní. Buď přivede kartel policistům do rukou, nebo půjde proti policii a zachrání manželku, kterou mu zatím kartel unesl. DEA mu vyhrožuje vězením, kartel zase tím, že ublíží jeho ženě. Sean sestřelí policejní dron, který ho sleduje. Blíží se k místu doručení. Kontaktuje manželku, která je svázaná v autě drogových dealerů. Manželka našla klíče a ujíždí z místa. Seanovi došlo palivo a s letadlem havaruje do mokřad... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Inspirace Lockem potažmo Wheelmanem je víc než okatá. Jen se se děj namísto v autě odehrává v letadle, ve kterém hlavní hrdina převáží horké zboží, o které mají zájem dvě strany. Radcliffe se snaží co může, ale zdaleka nedisponuje takovým charismatem jako Hardy či Grillo, ale to by se dalo odpustit, pokud by tu byly dobře napsané dialogy. A to nejsou. Navíc jsem měl po většinu stopáže pocit, že se Radcliffe každou chvilku rozbrečí. Korunu tomu nasadil konec, který mě nemístně rozesmál. 30% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád minimalistické thrillery odehrávající se ve stísněném prostoru - v tomto případě kabina letadla. Po filmařské stránce ani nemám, co bych vytknul. Je to takové klasicky úsporné, ale hezky vypadající béčko. Daniel Radcliffe hraje též obstojně. Scénář je ale prostě slabej a nedotaženej a funguje to jen v první půli, dokud se mlží a Sean se tváří vyjukaně. Pak už to jen působí děsně odbytě. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto chcelo byť prienik medzi "ovladam ťa cez telefon, choď tam, sprav toto, inak ti zabijem ženu" a "jednopostavový film, ktorý cez telefón rieši svoju drámu, vzťahy, všetko" štýlmi. Vyšiel z toho Potter bez metly a prútika, stresujúci v Cesne, kde sa celý príbeh odvíja retrospektívne a z počiatku nie je úplne jasné, s kým a kedy hovorí. Všetko v tom bolo, od riešenia súkromia, cez tajnú operáciu, pašovanie drog až po postupne stupňujúcu sa gradáciu a zvyšovanie napätia, ktoré vyvrcholí v nočnom, neosvetlenom závere. Problém bol len v tom, že Potter enormne prehrával, napätie sa neprenieslo na mňa a niekde od polky bolo jasné, ako to skončí. Nepodarený prienik, nepodarený casting, nepodarená zápletka. Úbohé 2 z 5 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Fakt bych tomu nejradši dal odpad,ale je mi líto Radcliffa,takže tu jednu vypotim.Ale ten film je takovej maglajz,a tady telefon,druhej,a třetí,a vzpomínky,a pořádně zatřepat,a pak to začne bejt až k nevydržení,a já to po hodině vypnul,a vlastně ani pořádně nevim,jakej byl konec týhle kreténský kraviny.10%. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už tu hodně lidí zmínilo, opravdu je drtivá většina filmu o tom, jak Radcliffe sedí v kokpitu letadla a vykecává se. Je to fakt hrozný opruz. Tady si někdo chtěl evidentně hrát na Telefonní budku, kdy se film minimalisticky odehrává jen v pár kulisách, ale má to kontraproduktivní účinek. Já jen dodám, že sice nevím, co přesně mělo být ve filmu tou přebytečnou zátěží, jestli náklad, který převážel, nebo on sám, nicméně co se týče samotného Radcliffa, pro něj byly jistě přebytečnou zátěží hodiny biologie, kde se učilo, že menstruují pouze ženy a že pohlaví jsou jen dvě. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama