Reklama

Reklama

Knuckleball

Trailer

Obsahy(1)

12 ročný Henry (Luca Villacis) trávi čas na farme svojho starého otca Jacoba (Michael Ironside), ktorý žije samotársky a utiahnuto. Keď starý otec jednej noci nečakane zomrie, je Henry nechcene konfrontovaný s jeho desivými tajomstvami, ktoré nikdy nemali vyplávať na povrch. (Karamanlis)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Sám doma se sousedem psychopatem. Nějaké velké pasti a úrazy se boužel nekonají, celé to je dost nelogické (např kluk drží velký nůž a místo toho aby chlápka zapíchl tak ho jenom lehce škrábne po tváři a zdrhne se zase schovat jinam a tak pořád dokola) a vysloveně na nervy mi lezl dědův duch. Asi když uz si tvůrci zaplatili toho Ironsidea, tak aby byl na plátně co nejvíc... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Herce Michaela Ironside pamatuji z horroru Visiting Hours. Byl to nezapomenutelný zážitek a tak mne překvapilo, že ještě žije :-) Co se týče filmu Knuckleball, i když hlavním hrdinou bylo malé děcko, bylo to napínavé a zajímavé. Kluk hrál bojové počítačové hry, tak se trošku vyznal, jak se zbavit útočníka :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Termín "Knuckleball" pochází z baseballu a jedná se o typ speciálního nadhozu. A film mně celou dobu připomínal, jak kdybych jedno takové utkání absolvoval. Čili málo záživné na sledování. Celou dobu nahání vyšinutý a žárlivý vidlák menšího kluka, o němž se dozvěděl, že ho s ním pojí příbuzenský vztah. Asi to bylo součástí pointy celého vyprávění, tudíž jsem to neměl vyzrazovat, jen mně to nepřišlo úplně neodhadnutelné a šokující. A natočeno je to zcela průměrně. Od kanadské produkce jsem žádný vizuální a technicky vymazlený zázrak ani neočekával. Účast Michaela Ironsidea dala filmu alespoň jednu známou tvář, účast jakéhosi vidláka s klukem mně neučarovala, nehráli nijak zázračně. Dramaturgicky to nebylo podchyceno zdárně, zjevování mrtvého dědy fakt nefungovalo. V podstatě má film značně stereotypní průběh. Málo zkušený režisér Michael Peterson nijak výrazně matný výsledek neoživil, gore nemá šťávu, brutalita je na nízké úrovni. Zalíbení ve filmu by mohli najít zimomřiví diváci, kteří se otřepou z toho, že je to zasazeno do festovního zimního prostředí, jež disponuje poetikou Ladových pohlednic, ovšem bez kocoura Mikeše, zasazené do kanadských Hrusic a s jedním inteligentním dítětem bez ušanky. Ovšem ani tak se to u mě přes průměr nepřehouplo. 5/10 ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Prvú zhruba polhodinu sa toho nič moc neudialo, avšak svojim spôsobom ma to bavilo. Potom, čo chlapcovi zomrie dedko sa film nesie v štýle Better Watch Out a začne sa niečo diať, avšak spokojnejší som bol pri polhodinovom pozeraní na nič, než hodinovom pozeraní na tupú naháňačku. Doslova každá scéna nemá hlavu a pätu, scenár je strašne primitívny a tie nelogické veci som si musel pretrpieť. Druhú hviezdu dávam kvôli priemernej prvej polhodine, na ktorú sa ako tak dalo pozerať. Bez nej by to bolo prinajlepšom za jedna. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Protivnej dědek a fakan, tak to je tedy dvojka. Jejich soužití ale není dlouhé a fakan se dostane záhy do potíží. Jednu chvíli jsem měl obavy, aby z toho nebyl klon Sám doma, naštěstí tomu tak doslova nebylo. A je fakt, že fakan dostal i slušnou držkovou, což si zasloužil. Byl sice vcelku chytrý, ale ne dost. Jinak by si vše ušetřil už v momentě, kdy skončily závody v pití a on by byl prozíravější. Jenže pak by divák nedostal to ostatní, takže OK. Práce s pálkou velmi dobrá. Jednohubka s pěknou kamerou a napětím na jedno podívání. ()

Reklama

Reklama