Reklama

Reklama

Recenze (8)

InJo 

všechny recenze uživatele

Dvacetiminutový pilot, jenž nastíní výchozí situaci, představí (některé) postavy a nabídne dva, možná tři veleprůměrné vtipy. Dovolím si silně zapochybovat o tom, že to může někomu stačit byť jen k mírné spokojenosti... ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak těžko soudit. Dostalo se nám ilustračního popisu textové upoutávky na seriál, se slušnou kamerou a jedním, možná dvěma zajímavými vtipy, slušnými lokacemi, ale celkově vlastně nevím - je František kutil, nebo ne? Fakt zničil celý vstupní systém do budovy? A jak to tedy, že opraví záchod? Mám se smát, že ho pocákala voda z hadice? Zatím nevím, co mi tvůrci chtějí říct, prokreslení postavy je takové ploché (baví ho ta práce v nakladatelství, nebo už mu lezla na nervy? On nemá koupené auto, že jezdí vlakem? Bojí se kvůli D1? Z čeho chce teď žít, z úspor?). Takže uvidíme, kam se to vyvrbí, ale zatím je to skutečně sice hezky, ale jen celé nahozené do luftu. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Přesně ten úvodní díl seriálu, který přes svou krátkou stopáž přetrpíte s nadějí, že další díl nebude tak nudný. Obávám se ale, že nebude moc kde brát. Josef Polášek sice působí jako nešika, ale spíš působí útrpně, než komicky. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší ruku? Kdo ví… „Ta nás zabije jednou naprosto všechny.“ Takže v turniketu něco urval? Poláška mám rád. Vždycky jsem ho měl tak trochu za ‚šmatláka‘. Řez do jabka neměl chybu. Právník chlastá svěřenej alkohol? Švehlík perlí. A Františku, dělej, co umíš. Myšička borec. „Prdel, prdel, prdel!“ Celý mi to trochu připomnělo Instalatéra - až na Lubošovu tragikomičnost. ()

Reklama

Reklama