Reklama

Reklama

VOD (1)

Jedného dňa roku 2009 napätie v arizonskej realitnej kancelárii vyvrcholí. Agresívny šéf Gary už od rána ponižuje svojich zamestnancov a realitnej agentke Cassie sa exekútor telefonicky vyhráža stratou jej vlastného bývania pre nezaplatené dlhy. V tejto dusnej atmosfére vtrhne do kancelárie rozzúrený klient Sonny a pobije sa s majiteľom, pretože dom, ktorý mu predal, prudko stráca na hodnote. Fyzický súboj vyvrcholí tým, že Gary vyletí von oknom a zomrie. Sonny si všimne prítomnú Cassie a pokúsi sa ju presvedčiť, aby nevolala políciu, ale potom ju unesie do svojho domu. Tam musí zavraždiť bývalú manželku Vicki, lebo prišla v nehodnú chvíľu. A potom sa rozhodne potrápiť Cassie únosom jej dospievajúcej dcéry Morgan... Do Sonnyho vražedného besnenia sa zamotajú šerif Coburn, náhodná starenka, Cassiein bývalý manžel Scott so svojou súčasnou priateľkou Kelsey a mnohí ďalší. Obete pribúdajú a ohnivá skaza postihne aj areál staveniska, v ktorom už nemá kto dokončiť výstavbu rozostavaných domov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (44)

T2 

všechny recenze uživatele

Krvavý úlet, plný bizarných nápadov ale nie účelových. Skôr to všetko čo sa tu deje je na ťarchu, ustrelené od pásu. /30%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Temný černohumorný Thriller s vynikajícím magorem Danny McBridem odehrávající se počas bytové krize v roce 2009. Danny McBride si jde stěžovat realitnímu agentu, kvůli prodeji svého bytu ovšem dojde k nehodě a vraždě zároveň a roztočí se kolotoč plný mrtvol, kde všichni zemřou neštastnou náhodou. Je to nečekaně příjemně krvavé i hezky vtipné, McBride hraje šílence na jedničku, takže jako oddechovka na zabití nudného večera film posloužil dostatečně, o víc se ani nesnaží. 65% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Satelit uprostřed pouště, ve kterém je tolik obyvatel, že na každého vychází jedna ulice. A po něm korzuje realitní krizí rozhozený Danny McBride, co se svým revolverem, který má hlaveň skoro tak dlouhou jakou měl revolver Nicholsonova Jokera, tyhle stavy snižuje.. Anotace bohužel vypadá mnohem líp než konečný výsledek, neboť nápaditost tvůrců připomínala jižní Arizonu. Vyprahlá a pustá.. Jediná dvě pozitiva jsou, že si krátká stopáž nesnažila nic nalhávat a chrochtavý magnát Rogen dostal rychlou výpověď.. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Filmů s názvem Arizona je více (western...), ale tato satira s nádechem noir není ani zábavná, ani vzrušující. Rosemary DeWitt by si zasloužila lepší scénář. Arizona je stejně prázdná jako pouštní krajina okolo. Přitom začátek vypadal velice slibně, protože téma tzv. zelených vdov se týká i České republiky ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mne sa to náhodou páčilo. Jednoduché a účelné, tým, čím malo pobaviť aj pobavilo. Na začiatku mi trochu skrivil úsmev Seth Rogen, ktorý zas nedokázal nič iné len tliachať o kozách, ale inak slušne morbídna vyvražďovačka bez zbytočných hektolitrov krvi, väčšina tých náhod bola naozaj zábavná a dialógové linky boli vtipné. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Priemerná historka o tom ako kríza v realitnom biznise naštartuje konzumne nastaveného občana vydať sa na cestu lemovanú "náhodnými" obeťami. Na jedno pozretie a zabitie nudy postačujúce. Za McBridea, ktorý má buranských magorov zmáknutých na jednotku udeľujem 3 arizonské satelity. (21.2.2021) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Danny McBride sice nepatří k mým oblíbencům, ale tady byl parádní a jeho komediálně-thrillerový projev vlastně vtisknul charakter celému filmu. Zbytek castingu byl víceméně jen do počtu. Bavila mě i reflexe finanční krize, která se odrazila na cenách realit, takže spoře obydlený satelitní komplex byl pro dění ideálním prostředím. Sice bych na dané téma uvítal vážnější pojetí, ale co už. nemám větších výhrad. 70% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si že ani sám film nevie čím by mal byť. Či viac komédiou alebo thrillerom. Dannyho mám rád. Ale toto je ten typ postavy, ktorý mu nesedí. Príliš lineárne. Bez nápadu. Možno v pomerne zaujímavom prostredí ale tempo je strašne pomalé aj napriek tomu že sa tam stále niečo deje. Čakal som že to bude chuťovka a mal som problém to dopozerať. Z týchto filmov som už dávno vyrástol. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý funguje dobre ako násilný thriller , tak aj ako bezohľadná satira príliš veľkých amerických snílkov. Danny McBride je najzábavnejším a najdesivejším vo filme. 7/10 ()

fugazi 

všechny recenze uživatele

Kenny Powers v agresivním 90s horror módu. Mrtvoly přibývaj, krví se nešetří, nadsázku to má a McBride si to docela užívá 7/10 ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

3* za dannyho :D jeho hlasky,kokotiny a vaznost nemeli chybu..skvelej magor :D sem to nadhodnotil..davam 2* ()

HorrFi 

všechny recenze uživatele

V Arizoně nefunguje ani komediální ani thrillerová část, ale je to příjemná jednohubka na obyčejný prosincový odpoledne.. dá se u toho přece jenom trošku zasmát.. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

McBride je neskutečný tahoun a dělá z tohohle filmu neskutečnou záležitost. První polovina naprosto neskutečná a kvalitativně někde o 30% víc než má. ()

Reklama

Reklama