Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (172)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Postmoderní, feministický, politicky nekorektní, sociálně-mediální a hlavně znepokojivý Thriller, který nabízí od všeho něco a míchá vícero žánrů najednou včetně vynikajícího Home Invasionu, Revenge a Grindhousu. Rozhodné né film pro každého, ale já si užíval každou sekundu. Samotná myšlenka, že soukromé údaje a fotky leaknou na internet je znepokojivá sama o sobě a když se to stane půlce města najednou vznikne nekompromisní Anarchie a chaos. Herecky prvotřídní, audiovizuálně působivé a správně za vlasy přitažené. Popravy, únosy, nahota/erotika, sebevraždy, ponižování a zabíjení. Intenzivnější Teen masakr jsem tuším ještě neviděl. Zajímavá hláška z filmu: When i grow up, I wanna be a director and only make male rape revenge films. Like Deliverance? Ew no. That´s Gross. I want it to be sexy. Like, if someone remade Straw Dogs, but instead of Susan George getting raped, Dustin Hoffman gets raped. 80% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Po dopozeraní tohto snímku, som si začal uvedomovať jednu vec. Ako sa hovorí každého jeho jest a karma je zdarma. Lenže je smutné, že aj napriek tomuto filmu ( ktorý videlo strašne málo ľudí ), si divácka obec ( ktorej sa tento sociálno -kritický pohľad na vec týka ) aj tak neuvedomí následky a bude ďalej troliť na internete a ničiť ľudské životy. A vlastne za to môže aj samotný snímok, ktorý končí tak akosi americky a predošlý kritický myšlienkový presah spláchol do budára. Zo začiatku inteligentné dielo, ktoré sa zvrtne v ( tomto prípade ) zbytočnú exploitation jazdu na horskej dráhe. Obe časti sú skvelé a výborne natočené, ale každá z nich mala mať vlastný film. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jsem velmi rád, že mě zahraniční recenze přesvědčili ke shlédnutí tohoto jinak nenápadného snímku. Jeden z mála filmů, který dle mého výstižně reflektuje pohled na svět současné mladé generace a zároveň upozorňuje ( i když přehnaně a velmi explicitně ) na uplně novou vlnu problémů spojenou se sociálními médii, kterou ta naše generace ( rozuměj 30+ ) neměla šanci zažít a z které místy opravdu mrazí. Stejně tak doporučuji ke shlédnutí i budoucím či čerstvým rodičům. Většinu problémů se svými potomky řešíte na základě svých životních zkušeností. Jak se ale zachováte, když budete čelit problému, na který jste vy jako dítě nemohli narazit? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tentokrat jsou mi uplne fuk vsechny presahy nebo myslenky, jdu ciste jenom po tom, co se mnou ten film udelal. Zarazil me do zidle tak, ze tam budou mit uz naporad obtisknutej ceskej zadek. Abych byl takhle surovymu nasili jeste bliz, musel bych leda sam zacit strilet lidi kolem sebe. Levinson se s tim zrovna dvakrat neparal a docela suverenne ukazal, jakej ma nazor na prsa z instagramu. Pochvalit chci taky Marcella za kamerou, to byla lahudka se na ten masakr koukat! No a holky si to taky daly s prehledem, asi moc dobre vedej, o cem je tu rec... Puvodne jsem na to ani nechtel chodit, ten zvazuju druhou rundu. (Vancouver, Kanada) ()

ancientone 

všechny recenze uživatele

"Zasranej internet". Instagramová kinematografia. ale som veľmi na vážkach, či v "medium is the message", alebo iba v "ten film je fakt strašne vyprázdnený" zmysle. Levinson je každopádne majster pekných obrázkov, edgy štylizácie, videoklipových/reelsových momentov a soundtracku (tú Tommy Genesis veľmi cením), ale pod povrchom chýba dôvod, prečo daný film vlastne sledovať (respektíve nepremáhať sa k tomu) a koncentrovanejší ponor do témy, resp. plnohodnotné rozvíjanie motívov. Všetky nedostatky sa dajú strčiť pod univerzálny koncept "generačnej výpovede" o povrchnosti, neschopnosti sa koncentrovať, roztekanosti atď. atď. Levinson ale nie je Korine, ktorý dokázal v Spring Breakers reflektovať a glosovať. Levinsonov film je iba komfortným symptómom, súčasťou vlny, na ktorej sa vezie. A čo je najviac annoying, kryje to násilnými moralistickými momentkami. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na Sundance FF. (ČSFD)

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama