Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lily je úplně obyčejná středoškolačka, která spíš než v realitě žije na mobilu, kde „postuje, lajkuje, šéruje a selfíčkuje“, ostatně jako většina jejích vrstevníků. Když však do digitálních životů většiny obyvatel města pronikne neznámý hacker, který začne zveřejňovat zejména to, co mělo zůstat skryto, začnou se dít věci. Absolutní panika v městečku se záhy promění v peklo a Lily si dříve či později musí položit otázku, zda se vůbec dožije příštího rána. Vše totiž naznačuje, že tím neznámým infiltrátorem do lidských soukromí je právě ona. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Paul_cz

Paul_cz (hodnocení, recenze)

Včera jsem zkoukl Promising Young Woman, a koukám že v komentáři na ten film (kterej se mi líbil na 9/10) POMO vyzdvihuje Assassination Nation, tak jsem dnes zhlédl tenhle film, a....je to teda povrchní debilita. Ta vyhrocenost do absurdna, totální černobílost a fatálně nesympatický postavy...skvěle natočenej bullshit.

Co se líbilo

- scéna u večeře, kdy Lily bránila toho učitele

- přestřelka v domě a celá ta scéna byla správně mrazivá

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rayen1

cokoliv co si jen budeš přát :)))))) akorát s tím rozdílem, že na hrej, sem měl jinou přezdívku než tady, ty jeden (ne)stalkere 

na příspěvěk reagoval Rayen1

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Nikoho nestalkuju, já jen že tvoje přezdívka je hodně výrazně specifická a snadno se zapamatuje... hele, asi nemá cenu se hádat, tobě se film líbil, mě ne, a tím bych diskuzi uzavřel.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rayen1

i když už z tvé profilovky mi mohlo být jasný, jak na tom budeš :)))) profilovka a přezdívka vypovídají mnohé :)))))

na příspěvěk reagoval Rayen1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rayen1

a já zase koukám, že stalking a zjišťovaní nějakého kompra na mně, ti neni cizí. Už vím o tobě vše potřebné :) 

 

 

Trailer točí někdo jiný než ten kdo dělá na filmu a pokuď stavíš na tom, že trailer ti něco slíbí, ale film ti dá něco jiného, tak to potom jo :)) 

 

 

 

a ano sem vědom, že máš rád násilí ve filmech a v hrách :)))  

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

Jasně, já to v podstatě tak nějak pochopila. A jsem ráda, že si násilí užíváš pouze ve filmech či hrách. Ostatně, i to jsem tipovala. Dle příspěvků a komentářů (které mají hlavu a patu) působíš jako normálně smýšlející, narozdíl od spousty jiných diskutujících.

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Idée_fixe , Yoshitsune

Yoshitsune, všimnul jsem si, že rád provokuješ a že rád komentuješ (nejen) moje komentáře, to jen tak na okraj (a na hrej.cz máš nebos měl profil taky, co?)...

 

Jde o to, že když koukneš na trailer, očekáváš to, co ti slíbí. Když ti na začátku filmu bliká agresivně upozornění o "VRAŽDÁCH", "MASAKRECH", "KRVI" a tak dále, a tak dále, očekáváš, že to v tom filmu bude. Nakonec film vyměkne, ukáže pár rádoby šokujících scén a když už se prokousáš hodinou keců čtyř osmnáctiletejch puberťaček o trapném lízání frndy, o feminismu a jejich nejasné orientaci tak či onak a jak na ně jejich kluci, kterým nestojí přirození, hulákají o tom, jak jsou úplně vypatlané (ok, ti kluci taky nepatří k nejchytřejším), konečně očekáváš masakr, kterej ti slibují v prvních minutách (ne-li sekundách) filmu (spíš minutách, protože prvních pět minut byla jen loga společností, co za filmem stojí), dostaví se fadeout a konec. A už si to tam štráduje mažoretka po ulici plný spálenejch aut (tu scénu jsem fakt nepochopil a byla úplně zbytečná).

 

Musím uznat, že film ze začátku zaujal fakt tím střihem a dělením na několik oken, kdy ukazoval dění několika věcí najednou, ale TO, CO UKAZOVAL, nudilo. Přestřelka v baráku s magorama v maskách jediná šla. A budu si stát za svým, kdyby měl film 45 minut a šlo o epizodu nějakého ujetého seriálu jako Black Mirror, byl bych spokojený.

 

Mimochodem, mám rád filmové a herní násilí, můj názor je ale ten, že násilí patří jen do filmů a her, ve skutečném světě násilí odsuzuju a hnusí se mi.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

chudinka Rayen1, cítí se neuspokojen v rovině násilí, co s tím jen bude dělat ? 

na příspěvěk reagoval Rayen1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Idée_fixe

obě dvě části filmu fungují a aby mohla vzniknout druhá část, musí dojít k té první ve které to všechno bobtná a následně eskaluje. A pouď někoho zklame ta druhá část v rovině násilí, tak pochybuji o jeho psychice. Podle mně tam bylo dost násilí, gore, krve a pokuď to Rayen1 přišlo málo a chtěl víc, tak to má blbý. Název je podle mně výstižný Assassination Nation - Národ zabijáků, odehrává se to v USA, dobře míněná facka. 

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Yoshitsune

Je fakt, že tohle konkrétně by mi tam nechybělo, bez toho se ve filmech obejdu, na druhou stranu ale chápu, že od filmu s tímto názvem + dějem, může někdo něco takového logicky očekávati. Nehledě na to, že to Rayen uvedl pouze jako možné příklady, stejně tak tam mohl čekat třeba přistání Ufa. :-D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Rayen1

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jo no, to člověk očekává gore, násilí, všude krev, končetiny, vystřelený mozky a když to člověk nedostane, tak je z toho zklamenej. 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"gore masakr se všim okolo"  

 

"Čekal jsem alespoň přestřelku v městě, haldu mrtvol a haldu násilí jako ve filmech Tarantina, ale nic se nedostavilo"

 

 

tak čtivý a zábavný to je 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Rayen1

Zajímavý rozbor. Zejména ten druhý odstavec s tím přirovnáním k sexu se vším všudy. :-D Už jsem si všimla dávno, že máš kvalitní + čtivé a originální komentáře / příspěvky v diskuzích. ;-) Ne že bych jinak o film měla nějaký valný zájem, ale s takovou už tedy nechť si ho strčí za pokrývku hlavy. :-)

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

První hodina, kdy náctiletý pipky chlastaj a baví se o tom, kdo koho (ne)líže, mi přišla stupidní a absolutně o ničem... možná mě nebaví poslouchat puboše, plácající kraviny jak Branda šustí s Jasonem a že Lily je nejvíc cool buchta na škole. Zajímavý na tom začátku byl snad jen střih a práce s kamerou a ono poselství o tom, jak je všechno online a stačí málo a zničí vám život jedna blbě pochopená fotka...

 

Přesně po hodině se film trochu rozjel (od scény s lopatou). Přestřelka v baráku byla taky fajn, ale pak to šlo zas prudce dolů, jako kdyby tvůrci s divákem měli vlažnou předehru, která přešla na zajímavý styk, ale ukončila to předčasná ejakulace a v závěru si to nikdo neužil.

 

Zkrátka - po hodině se to začalo docela rozjíždět a když už to vypadalo, že to bude konečně to, co slibovali na začátku (gore masakr se všim okolo), naběhnou titulky. Silný zklamání. Kdyby to byla epizoda Black Mirror, co má stopáž kolem 45 minut, proč ne, ale dvouhodinovej film nudil a nebyl dotažený do konce. Čekal jsem alespoň přestřelku v městě, haldu mrtvol a haldu násilí jako ve filmech Tarantina, ale nic se nedostavilo. Dvě hvězdy a vracet se k tomu fakt nebudu.

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Xspy

Xspy (hodnocení, recenze)

Vážení přátelé ANO . Tohle je opravdová Guilty pleasure par exellence . Je to kousavé , je to nudné a sackra dobré .

V laciných kulisách si hraje na něco co není ,nebude a přece bychom to všichni ... ano #Insta# a podobné sociální vlezlosti , které se staly v určitých "kruzích" denním chlebem nejsou v podstatě nic ... dokud se vám kvůli nim neotočí život naruby ;) .    Myslel jsem u filmu hodně na Tarantina protože spoustu výrazových prostředků které používá najdete i tady ... je to jízda od počátku až po titulky .Mimochodem hledat smysl v klipově pojatém spádu druhé poloviny ,který je především efektní odreagovávačkou není nejlepším nápadem . Zkuste na to pohlédnout jako na Trierův poslední počin (https://www.csfd.cz/film/388974-jack-stavi-dum) ...ale tady si ho opravdu užijete ;)    

A ta reflexe na konci směrem k divákům ... pane jo kdyby to dokázala o sobě říct každá instawhore byl by svět místem k žití ;) .  

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Sorry za druhý komentář, ale nemohla jsem si pomoct.... na filmu nebyli žádní náctiletí tzn. 15-18, mladším byl vstup zakázán, byli tam pouze tři páry lidí kolem 20-30 a manželé kolem 40-50, kde paní označila film za to nejhorší, co kdy viděla, přímo nahlas to řekla, jak odcházela :)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Je to tak, lidi na csfd mají fakt hodně zkreslenou představu o filmu..... 68% pro tento film je fakt o dost více než jsem si myslela, že dostane..... můj první trochu větší přešlap, což není špatné, když vezmu, že už nejsem úplně mladá a šla jsem na ten film úplně v tzv. temnotě, jenom poté, co jsem si přečetla krátký popis v letáčku. Na konci jsem však odcházela s úsměvem na tváři..... neboť až na konci jsem pochopila, co film představoval.... jo, jo, film si všechny mé tři hvězdy zaslouží jen za to, že během filmu jsem pocítila tolik rozdílných emocí, že jsem z toho nemohla, no a poprvé jsem fakt uvažovala, že z kina odejdu.... no nelituji toho, že jsem zůstala, ale fakt někdy nevím, co si ti filmaři v tom šíleném Hollywoodu myslí a popravdě si myslím, že moc narozdíl od nás nemyslí a spíše něco šňupou, neboť obyčejný člověk v ČR by toto nikdy nenatočil. Toť vše.... u mě maximálně 55%, ale byli ve filmu chvíle, kdy jsem tomu fakt chtěla dát čistý odpad :) Doufám, že si za honorář k filmu herec Cody Christian udělal fakt velkou radost a koupil něco pořádného, když už v této šílenosti hrál. Není můj oblíbený herec, ale jediný, kterého jsem naprosto zpoznala... jo, jsem fanda Teen Wolfu.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Predkozka

Predkozka (hodnocení, recenze)

bude to stejná hloupá sračka jako purge(který byl dobrý jen v podání Ricka a Mortyho), celkem jsem se konečně těšil, že někdo otevře téma soukromí a sociálních sítí, natočí slušný drama, nebo nějakou ujetější věc, ale tohle bude prostě zasraná sračka pro feministické kundy a marxistickou formou a mlýn na vodu přešitých čůráků a kund a bezpohlavných plochým zmrdů jako jsou neoliberální jebky.

na příspěvěk reagoval Caminzind, Idée_fixe

Související novinky

ČSFD výprava na nej horor fest světa

ČSFD výprava na nej horor fest světa

07.10.2018

ČSFD skvadra hororových geeků Filmmaniak, Goldbeater, POMO a RUSSELL (na horní fotce zleva doprava se zombie girls, odchycenými na slavném “Zombie Walk”) nás zdraví ze světového Nr. 1 festivalu… (více)

Reklama

Reklama