Reklama

Reklama

Dovolená

  • Česko Prázdniny (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladá a krásná Saša zjistí, že její vysněný život ve znamení luxusu, lehkovážnosti a zábavy něco stojí poté, co navštíví "rodinu" svého přítele a drogového barona v jeho prázdninové vile v přístavním městě Bodrum na turecké riviéře. Fyzické i psychické násilí je pro tyto gangstery denním chlebem. Když se ale Saša začne zajímat o jiného muže, všechno to nablýskané pozlátko rázem zmizí. Dokáže tenhle luxusní život plný násilí ještě vůbec opustit? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (17)

karlvonarbei 

všechny recenze uživatele

Na hollywoodském klišé nezávislý evropský film mohl být artový, ale zvláštní střih, nepředvídatelná a stejně tak zbytečně absurdní pointa závěrem, nedobrý scénář a povrchní vykreslení postav - to vše dělá z tohoto filmu jen dost průměrný psychologický snímek, který ani nesnese nálepku zvanou krimi. Kdo je ovšem poněkud vnímavější, nebude jen tak celé dílko na druhé straně zas šmahem odsuzovat, při jeho sledování je nutné být nejen nadmíru empatický k tomuto snímku, ale zároveň mít i poněkud větší zkušenost ze sledování psychologických filmů různých úrovní a tím lze nakonec přeci jenom vykřesat z děje na plátně (obrazovce) i nějaká smysluplná sdělení. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Saša má rády prachy a tak si žije s jedním bossem,který ji ubližuje.Ve filmu bohužel tohle divák spíš si musí vnutit do nitra sám,protože pár facek a dvě slova z celého filmu díru neudělají.Ve filmu je doopravdy minimál na úkor všeho,přesto to velký prdlajs mě nějak udrželo neustále se dívat.Největší bomba je na konci,kdy to jeden dostane.Zde si pořád říkal,jestli to chtělo být zbytečně artový nebo na charakteristiku postav se jednoduše vykašlalo a hodilo jednu holku,která chodí sem a tam.Zvláštní je,že jsem to vlastně pochopil.Jestli to mělo být tak triviální to je věc druhá. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Doslova nulová charakterizace postav, dějové události neopodstatněné a nevysvětlené, a herci i formální stránka natolik toporná až diletantská, až přemýšlíte, jestli ne úmyslně (když už se to hraje na festivalech) - jakože se záměrem surově a “realisticky” zobrazit běžné fungování bizardně sestavené skupiny bezcharakterních individuí na dovolené. Jedna hvězda za sice samoúčelnou, ale v rámci filmu jedinou zapamatování hodnou ejakulační porno-scénu, druhá za udivený divácký zájem a čekání, s čím dalším film přijde. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Dobry film! Povinnost pre kazdeho, kto si mysli, ze male kurvicky stoja za hriech... Nestoja! Su to obycajne lacne kurvy, akurat mlade (a v tomto pripade este aj skarede)... Taktiez pekny obraz (nie studia) neistych alfasamcov, ktory by si namiesto tej pacmagi mohli vlastne kazdy vecer kupit 2 take... Herecke vykony mi prisli vierohodne, adekvatne razeniu filmu. S privrenymi ocami 3* ()

jokino odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý divákovi nedá absolútne nič. 2 scény, ktoré boli úplne minimálne zaujímavé, inak film s nulovou váhou. Charaktery postáv = 0, dejová línia = 0, násilie psychické + fyzické vrámci hl.postavy bolo tiež prakticky minimalistické a nakoniec, ona sama už bola prepnutá.. Záverom, film, ktorý sa podľa mňa hodí svojou nudou a nezáživnosťou celkom na zaspávanie.. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo na Tureckej riviére, predovšetkým v turistickom meste Bodrum. (MikaelSVK)
  • Celosvětová premiéra proběhla 21. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)

Reklama

Reklama