Reklama

Reklama

For the People

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2019), 14 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Britt Robertson, Jasmin Savoy Brown, Ben Rappaport, Regé-Jean Page, Ben Shenkman, Hope Davis, Vondie Curtis-Hall, Anna Deavere Smith, Tara Buck (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Docela líbivý seriál. Děj je sice trochu jasný, i když párkrát se stalo, že jsem ten verdikt nečekal. Taky mi tam chybělo víc napětí, humoru nebo čehokoliv (třeba větší rivalita mezi stranami, zatčení někoho z hlavních postav, ...), co by mě udrželo u obrazovky, dvakrát jsem u toho usnul. Líbilo se mi herecký obsazení, vlastně z osmi hlavních představitelů mi nesedl jediný - ten žalobce, co byl trochu mimo většinu času. Na zkrácení dlouhého času se to dá, jinak se dají najít lepší, podobné seriály. ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Klasické drama od Shondalandu, které se věnuje mladé generaci obhájců a žalobců. Obsazení funguje, jak má. Příběhy v každém díle jsou zajímavé. Rozhodně doporučuji všem, kteří rádi sledují seriály z právnického prostředí. Stojí to totiž za to. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Další drama z produkce Shondalandu a opět je to velmi znát a opět mě to nijak nebaví. Herci nijak výrazný, ale potěší aspoň neokoukané nové tváře. Z postav mě žádná nijak nezaujala. Případy a děj epizod takový průměr. Celé je to takové utahané a nevýrazné. 50% ()

Galerie (410)

Reklama

Reklama