Reklama

Reklama

BLate Night Show

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický / Komedie
Česko, 2018

Recenze (15)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jako u každého příkladu tohoto formátu - buď jste s protagonistou a jeho humorem na jedné vlně, nebo nejste, a od toho se odvíjí Vaše hodnocení. Mně Tukan vyhovuje, stejně jako řekněme zaměření jeho satirických choutek (opravdu satirických, i když v jeho případě nepochybně nejsou vyloučeny ani ty satyrické... o kterých ale nic nevím a vědět nechci;)), takže za mě spokojenost vyjádřitelná číselně jako 80%. ()

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Když se postarší žena chová jako puberťačka, někdy to k smíchu je. Když se jako puberťák chová čtyřicátník, je to k pláči vždycky. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tak já asi budu ideální součást téhle sociální bubliny, kterou by asi bavilo sledovat Tučka i kdyby ve vzletném, artovém sociálním dramatu rozmlouval s hrstí stavebního písku a oblečený jen v kožené spodní prádlo a v kšiltovce s mickey mousem. Satira, humor, nekorektnost a pravidelná dávka mražených pařátků z krůt. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tukanův humor je mi blízký už od dob Score Live! (nebo od Game Page), kdo by dokázal zapomenout na jeho balení holek v bufetu (párky buhaha). BLate Night Show je ta správná směs nekorektního ale pořád inteligentního humoru, co zatuchlý vody YT potřebovaly. A spin-off o knížkách je, aspoň pro mě, ještě lepší. Fotbalová abeceda rules. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

O ničem. Jednak je to velmi občasné, druhak je to zbytečně o politice, Treťjaktam začínají cpát co by reklamu nějaké pitomé obrázkové variace na Čtyřlístky apod. Bohužel, o ničem. ()

MajklCZsk 

všechny recenze uživatele

Témata, které se v BLate Night Show objevují, jsou velmi dobře trefená. A i myšlenky a zpracování na daná témata jsou více než dobré, ovšem nedokážu skousnout Tukanovo uvádění pořadu. Jde vidět, že se Mikoláš sám režíruje, jelikož jeho jinak vrozené přehrávání je zde více než na škodu a neskutečně mi vadí. EDIT: Mikoláš se očividně poučil, témata jsou zpracována mnohem lépe a otevření pořadu KKKK všemu naprosto prospělo. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele

Příjemné chytlavější napsané reportážemi mě zaujali, což ale není to nejlepší. Tato "show" dokáže výborně vytvářet tématické díly, kde jediné, co se nás ruší je neustále vrácení se k politice, která pokud jí není díl věnován, celkem narušuje kontinuu pořadu. ()

Limous 

všechny recenze uživatele

Opravdu politicky nekorektní vtipný pořad, který nazývá věci správnými jmény. Kde hovno je hovnem, Pat a Pat jsou neschopný běloši a Popelka je rasistická (Stejně jako Nolan, protože v Dunkirku je jen jeden N-word). Pořad se nezabývá jen politikou, ale i třeba videohrama a tak nějak vším, co je třeba trošku zkritizovat a uvést na pravou míru. Tukanovi zdar :) ()

Yoshik 

všechny recenze uživatele

Na Tukanovi jsem díky časopisu Score vyrostl, zpětně to byl můj nejoblíbenější šéfredaktor (samozřejmě s respektem ke Karlu Papíkovi a Honzovi Modrákovi), jeho Score Live mě bavilo tehdy, tohle mě baví teď. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Kvalita značně kolísá mezi jednotlivými díly - 2. díl skoro za 5* třetí naopak sotva za 2*. Viděny prozatím čtyři díly. Top okamžiky: Jsme si je namazali na chleba jako Ricky Gervais. Doslova zlatým hřebem jeho práce je obsazení velké role, malým afričanem s vadou řeči ...ten se snaží ojet zadnici bílé osadnici. 65/100 ()

Hawkey15 

všechny recenze uživatele

Jen těžko se hodnotí celý pořad. Některým dílům bych se nebál dát 5*, u těch nejslabších bych to viděl na 2*. ()

CaptainBlaf 

všechny recenze uživatele

Snaha našeho milovaného Tukana přinést české kinematografii něco atypického, zajímavého, poučného a zábavného. No, daří si to celkem dobře, ale nic extra neočekávejte. 7/10 ()

Reklama

Reklama