Reklama

Reklama

Královna strachu

  • Argentina La reina del miedo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Snímek "Královna strachu" sleduje výstřední, ale rozkošnou Robertinu, uznávanou divadelní herečku, jejíž monodrama má mít za týden premiéru. Robertina, zaneprázdněná váhavým zkoušením, se snaží rozptýlit myšlenky na to, že ji manžel z neznámých důvodů opustil, přestože se její potlačované úzkosti plíživě derou na povrch. Když zjistí, že blízký přítel z její minulosti umírá, bez váhání všeho nechá a letí na druhý konec světa, aby ho ještě naposledy viděla. Jejich hořkosladké shledání přiměje Robertinu přehodnotit své priority i okázalý životní styl, který si pro sebe zvolila. Proslulá argentinská herečka Valeria Bertuccelliová je autorkou scénáře, spolurežisérkou i hlavní hvězdou tohoto lehce absurdního dramatu. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Velmi vydařený ženský emocionální film. Hlavní představitelka na životní křižovatce, zmítána různými obavami a úzkostmi. Herectví Valerie je velmi přirozené a navíc je v reálu moc sympatická. Snímek mi připomněl naše Tajnosti Alice Nellis ovšem s vícero problémy, které Robertina řeší i prožívá. Přesto jsou některé situace i nenásilně úsměvné, což filmu přidává do plusu. (53. MFF KV) ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

KVIFF 2018 - Tenhle film rozhodne patří do TOP 3 nejlepších filmů, jaké jsem letos na festivalu viděla. Byť je příběh trošku nezáživný a o ničem, tak je to film převážně o pocitech. Samotná režisérka a představitelka hlavní role Valeria Bertuccelli ve mě dokázala vzbudit několik různých pocitů, ke konci to byl převážně strach, úzkost a lítost a myslím, že to byl její záměr, aby se divák cítil úplně stejně jako její postava a povedlo se jí to na jedničku. ()

Chinoranyi 

všechny recenze uživatele

Těžká nuda! Souhlas s hodnocením michaelleach, za mě. Jako zajímavý vidím fakt, že jsme na filmu byli 4 a naše názory se rozdělily přesně napůl 😉, mimochodem i genderově, ale křížem. 2 jsme to viděli jako těžkou nudu, 2 byli nadšeni podobně, jako Streeper výše. Prý báječný film o pocitech. ()

Reklama

Reklama