Reklama

Reklama

The Outpost

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2021), 35 h 1 min (Minutáž: 40–45 min)

Hudba:

James Schafer

Hrají:

Jessica Green, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Anand Desai-Barochia, Andrew Howard, Robyn Malcolm, Charan Prabhakar, Ric Sarabia, Kristian Nairn (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Talon, poslední z rasy černokrevných, jako mladá zažila zničení celé své vesnice gangem brutálních misionářů. Roky po útoku cestuje do nezákonné pevnosti Gallwood na okraji civilizovaného světa za účelem pomsty. Jak se vydává na cestu, zjistí, že má záhadnou nadpřirozenou moc, kterou se nyní musí naučit ovládat, nejen aby se zachránila, ale také aby bránila svět proti tyranii fanatického náboženského diktátora. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

brasek 

všechny recenze uživatele

Doba Kevina Sorba ako Herkula skončila a Xena už tiež nie je v móde. V podstate filmári zaspali dobu o dvadsať rokov, alebo počítajú s novou generáciou ktorú takéto niečo zaujme. Svojím výzorom a príbehom tento seriál patrí o tých dvadsať rokov spať a preto znižujem o jednu hviezdičku moje hodnotenie. ()

Crowen 

všechny recenze uživatele

Je to prostě levný. Chvílema i nechtěně srandovní. Hlavní postava neumí hrát, ale zřejmě je tam od toho, aby byla hezká. CGI strašný, démoni gumoví. Výprava mizerná a námět naprosto generický fantasy. Prostě takovej Skyrim mezi TV seriály. Říkam si, proč na to vlastně čumím. Z nějakýho důvodu mě to strašně baví. Asi atmosféra, příběh, postavy... nevim. A druhá řada je ještě lepší než ta první. Baví mě to prostě. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Hele mě se to kupodivu líbí. Jasně, ten low budget, který má za důsledek obyčejnou kameru, kulisy a CGI, lepší aby tam nebylo... ale musím uznat, že alespoň nepředstírají a vědí kde mají mezery a občas velké mezery. Narovinu každou další řadou se to celé zlepšuje a zlepšuje. Takže opravdu se díky tomu pořád nesmírně bavím. ()

pilarius 

všechny recenze uživatele

Kdo koukal na Hercula, Xenu, Legend of the Seeker, Merlina nebo Atlantis, může se koukat i na tohle. Podle mě patří po té první řadě k těm lepším. Janzo je originální a parádně zahraná postava, Gwynn září jak dvě Slunce, milostný trojúhelník je hezky rovnoramenný, nejméně polovina herců kouzelně přehrává, kostýmy a rekvizity nadprůměrné, digitálno snesitelné. Co by to sneslo jsou pořádní záporáci, tomu místnímu chybí už jen latex. Sneslo by to rovněž kvalitnější lore/propracovanější politiku světa, což se pojí s tím, že na první řadu je 10 dílů prostě málo. Sečteno a podtrženo: bavil jsem se a chci druhou řadu. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo hrál D&D, Dračí doupě a podobné fantasy hry na hrdiny bude určitě spokojený. Seriál pracuje s klasickým schématem setkání a vytvoření skupiny hrdinů se společným cílem. Navíc po prvním nemastném neslaném laciném díle se seriál zlepšuje díl od dílu a původní jednoduchý příběh se větví do složitějších vztahů a intrik. Důležité je nezapomenout, že se jedná o lacinější TV produkci. Na večerní posezení u TV určitě příjemná záležitost. ()

Galerie (607)

Reklama

Reklama