Reklama

Reklama

V rytmu srdce

  • USA Hearts Beat Loud (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek "V rytmu srdce" vypráví příběh někdejšího muzikanta, majitele živořícího obchodu s deskami v brooklynské čtvrti. Vdovec a stárnoucí brooklynský hipster Frank (Nick Offerman) vytvoří zvláštní hudební duo se svou dospívající dcerou Sam (Kiersey Clemonsová), která se zrovna chystá opustit domov a nastoupit na vysokou školu v Kalifornii. Když jejich společná píseň prorazí na internetu, Frankovo úsilí vzdát se snů o slávě a nechat svou dceru jít vlastní cestou se rázem zkomplikuje. (Cinemax)

(více)

Recenze (24)

misterz 

všechny recenze uživatele

O čom to vlastne bolo? Príbeh toho veru veľa neponúkne. Také šedivé ako myš. Ani atmosféra nebola bohviečo, ale pesničky a celkovo muzika k filmu boli parádne, to treba uznať. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hearts Beat Loud" je v jadre jednoduchým filmom, v ktorom sa však skrýva trošku viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Bavilo ma to sledovať a skvelým spôsobom to ukazuje vzťah medzi otcom a dcérou, ukazuje to lásku a rovnako aj ako niekedy musíme ako ľudia uvažovať čomu dáme prednosť. A či sa rozhodneme byť dospelí, rozumní a zahubíme naše vášne, alebo v nás zvíťazí to dieťa, ktoré vždy túžilo po niečom úžasnom a konečne budeme mať možnosť to získať. Neviem či ide o film, o ktorom viem povedať veľa, no rozhodne mi ostal v mojom hudobnom srdci. Mimochodom, soundtrack je úžasný. Nebyť tých klišé, mohlo to byť ešte o niečo lepšie. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Starý Sam Hawkins a jeho pekná lesbická dcéra hrajú nejaké country či čo. To, čo sa hralo na milý rodinný príbeh sa otočilo v ďalšiu "nenápadnú" LGBT propagandu. Pretože v tom filme sa naozaj nič nestane, hrajú dokola tie isté pesničky, dej sa nikam neposúva a potom zase záber na dve lesbičky. Milujem filmy bez pointy. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento film s malým příběhem je teplé příjemno. Pohled na křehký vztah otec-dcera. Hudba je centrální srdce filmu a spojuje zde vše. Film je všechno, jen ne smutný. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milý príbeh o otcovi a dcére, ktorých spája najmä láska k hudbe. Avšak čoskoro sa blíži zlom, kedy Frank bude musieť zavrieť svoj milovaný obchodík s platňami, no a Sam sa chystá na univerzitu. Frank mi bol svojim prejavom veľmi sympatický, aj hrou na gitaru, ale jeho dcéra Sam vo mne vyvolávala skôr averziu (neviem preč, ale bola mi proste nesympatická). A vôbec nechápem, načo tam bola dobrá tá lesbická línia príbehu, ktorá tam bola úplne zbytočná. Ale inak príjemná dráma, aj s komediálnymi vsuvkami a zaujímavým dejom. 3* ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Mrzí ma to, ale Sasha Lane sa stáva laktusovým papierikom na odpadové filmy. Chlap, ktorého pozná celý svet z mémov, to tiež veľmi nepodržal. A počúvať 3 pesničky celý film ma fakt nebavilo. ODPAD! ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Feel good nezávislárna, která i přes příjemný indie soundtrack a výborného Nicka Offermana ve výsledku nijak zvlášť nevybočuje z řady a naplňuje až příliš mnoho (sub)žánrových klišé. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"KDYŽ TI ŽIVOT POLOŽÍ HÁDANKU, PROMĚŇ JI V UMĚNÍ." Jó, kdyby to bylo tak snadné :-) Indie film o indie hudební scéně, respektive něčem, co by rádo bylo její součástí... V klidu, nějaké to slabé drama, nějaké to pinožení a krátká cesta k sebepoznání. Líbilo se mi civilní pojetí všech charakterů, zato hudební složka nijak zvlášť. 60% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pohodovka, která ale není zas až tak úplně feelgood. Což je trochu divné, když se to točí kolem desek, hudby..a často se vysedává v knipe. Fakt mi tady něco chybělo, aby se to třeba přiblížilo Carneyho peckám. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Once projetý filtrem Gay Parade. Ale teď vážně. Určitě nelze nikomu vyčítat, pokud film totálně sejme. Ano, je to pravda, nemá skoro děj a ten který má, je strašně ohranej. Jenomže občas jste třeba nemocní, je vám zle a nemáte chuť na nějaké severské drama o tom, jak jsou všechny vztahy na hovno, všichni jsou svině a nic nemá smysl. A pak je ideální si dát obyčejný hudební feel good movie, příběh otce a dcery. Kýčovité, ale velmi působivé. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý indie film o vzťahu otca a dcéry, ktorí majú slabosť pre (spíš indie) hudbu. (Samozrejme ide o trošku viac, ako len o hudbu, ale práve tie ďalšie „veci“ nedostanú taký priestor, ktorý by potrebovali.) Pesničky fakt dobré, ale (hlavne) druhá polovica filmu stráca na „tempe“ (a to je divné, pretože to nie je nejaký dynamický film). Ľahká vedľajšia rola pre T. Collette. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Film Hearts beat loud režiséra Bretta Haleyho (který se také podílel na tvorbě scénáře) je celkem příjemným, pohodovým kouskem. Problem, který s ním trochu mám, je - v mých očích - jeho nevěrohodnost. Frank (člověk věkem okolo 50) prodává ve svém obchodě hudební desky. Po smrti manželky vychovává dceru Sam, která se chystá na dráhu studia medicíny (což v USA není levá záležitost). Frank má však velký sen, utvořit se svoji dcerou hudební skupinu a nahrávat skladby a koncertovat. Bohužel, dcera do toho tak zapálená není. Frank má navíc problém s penězi a také se svoji stárnoucí matkou, která krade po obchodech. Jak se to vše vyvrbí nám film ukazuje na cca 97 minutách. Zápletka je podle mě docela fajn, ale do očí bijící mi přijde kontrast životního stylu rodiny (prakticky vše od Apple, apod.) s tím, že jsou údajně na mizině. To je linka, na které šlo podle mě více zapracovat, aniž by se z toho nutně muselo stát sociální drama. Takto podané to ale nepůsobí moc věrodně, spíše odflákle. Dost pasáží je také věnováno hudbě, což je žánrově jakýsi indie-folk-rock, to nemusí sednout každému. Mně osobně to nevadilo, ale přiznám se, že v některých místech bych trochu stříhal. Celý film má navíc dost pozitivní vyznění, ale výsledný efekt "pohlazení po duši" se u mě nedostavil. Na to používá příliš "konvenční zbraně". Nějak mi tam chyběla i více zdůrazněná pointa, prostě pocit, že ty dějové linky šlo rozehrát lépe a uvěřitelněji. Škoda, podívat se na to ale určitě dá. ()

KiiWi 

všechny recenze uživatele

Stejně jako táta brnkal na kytaru, i mě film brnkal na tu moji hudební citlivou strunu. Hlavní píseň mi zněla v hlavě ještě pár dnů. Je to milý, takový „lidský“ film, který diváka dostane svou jednoduchostí a postavami, které jsou skvěle napsané. Plné hlubokých citů, které z toho filmu jen stříkají. Tyhle filmy mám rád. A když je na ně správná nálada, dokážu si je pořádně užít. Tenhle mě rozněžnil až do nebes.  Poslední dobou mám problém s čímkoli, co je příliš roztahané, proto opět jedna hvězda dolů. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejný film o zcela obyčejných lidech v obyčejném městě, ale přesto to má něco do sebe. Nick Offerman je jako starostlivý otec, který chce probudit ve své dceři talent a objevit jen to nejlepší, je naprosto fenomenální. Rozhodně to není film, ke kterému bych se za pár let vrátil, ale jelikož šlo o hodinu a půl dlouhou oddechovku, tak mi to nevadilo. Konec, kdy v maloměstském mrtvém městě vystoupí kapela, stojí opravdu za to. Komorní film se vším všudy, ale nebylo to špatné. ()

DoubleJo 

všechny recenze uživatele

Ak máte radi malé hudobné filmy typu Once alebo Begin Again, tak tento kúsok je rozhodne pre vás. S láskou natočený jednoduchý príbeh otca a dcéry, so skvelou muzikou a výbornými textami. Hlavná predstaviteľka Kiersey Clemons má úžasný hlas a ja tie jej piesne neviem dostať z hlavy ani za nič. Z tohto filmu priam srší láska k filmárčine a muzike. Rozhodne nie na jedno pozrietie. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Taky malý nevinný filmik o hudbe. Otec s dcérou skladajú pesničky,  dcéra začína vzťah s priateľkou a otec musí zatvoriť svoj obchod s platňami. To je všetko, čo sa deje, ale vôbec to nevadí. Hudba a pesničky sú naozaj výborne. Nick Offerman veľký sympaťák. Veľká pohoda. ()

Reklama

Reklama