Reklama

Reklama

V rytmu srdce

  • USA Hearts Beat Loud (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek "V rytmu srdce" vypráví příběh někdejšího muzikanta, majitele živořícího obchodu s deskami v brooklynské čtvrti. Vdovec a stárnoucí brooklynský hipster Frank (Nick Offerman) vytvoří zvláštní hudební duo se svou dospívající dcerou Sam (Kiersey Clemonsová), která se zrovna chystá opustit domov a nastoupit na vysokou školu v Kalifornii. Když jejich společná píseň prorazí na internetu, Frankovo úsilí vzdát se snů o slávě a nechat svou dceru jít vlastní cestou se rázem zkomplikuje. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý indie film o vzťahu otca a dcéry, ktorí majú slabosť pre (spíš indie) hudbu. (Samozrejme ide o trošku viac, ako len o hudbu, ale práve tie ďalšie „veci“ nedostanú taký priestor, ktorý by potrebovali.) Pesničky fakt dobré, ale (hlavne) druhá polovica filmu stráca na „tempe“ (a to je divné, pretože to nie je nejaký dynamický film). Ľahká vedľajšia rola pre T. Collette. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Naprosto obyčejný film o zcela obyčejných lidech v obyčejném městě, ale přesto to má něco do sebe. Nick Offerman je jako starostlivý otec, který chce probudit ve své dceři talent a objevit jen to nejlepší, je naprosto fenomenální. Rozhodně to není film, ke kterému bych se za pár let vrátil, ale jelikož šlo o hodinu a půl dlouhou oddechovku, tak mi to nevadilo. Konec, kdy v maloměstském mrtvém městě vystoupí kapela, stojí opravdu za to. Komorní film se vším všudy, ale nebylo to špatné. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Hearts Beat Loud" je v jadre jednoduchým filmom, v ktorom sa však skrýva trošku viac, než by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Bavilo ma to sledovať a skvelým spôsobom to ukazuje vzťah medzi otcom a dcérou, ukazuje to lásku a rovnako aj ako niekedy musíme ako ľudia uvažovať čomu dáme prednosť. A či sa rozhodneme byť dospelí, rozumní a zahubíme naše vášne, alebo v nás zvíťazí to dieťa, ktoré vždy túžilo po niečom úžasnom a konečne budeme mať možnosť to získať. Neviem či ide o film, o ktorom viem povedať veľa, no rozhodne mi ostal v mojom hudobnom srdci. Mimochodom, soundtrack je úžasný. Nebyť tých klišé, mohlo to byť ešte o niečo lepšie. Hodnotenie: B ()

Eluin 

všechny recenze uživatele

Film Hearts beat loud režiséra Bretta Haleyho (který se také podílel na tvorbě scénáře) je celkem příjemným, pohodovým kouskem. Problem, který s ním trochu mám, je - v mých očích - jeho nevěrohodnost. Frank (člověk věkem okolo 50) prodává ve svém obchodě hudební desky. Po smrti manželky vychovává dceru Sam, která se chystá na dráhu studia medicíny (což v USA není levá záležitost). Frank má však velký sen, utvořit se svoji dcerou hudební skupinu a nahrávat skladby a koncertovat. Bohužel, dcera do toho tak zapálená není. Frank má navíc problém s penězi a také se svoji stárnoucí matkou, která krade po obchodech. Jak se to vše vyvrbí nám film ukazuje na cca 97 minutách. Zápletka je podle mě docela fajn, ale do očí bijící mi přijde kontrast životního stylu rodiny (prakticky vše od Apple, apod.) s tím, že jsou údajně na mizině. To je linka, na které šlo podle mě více zapracovat, aniž by se z toho nutně muselo stát sociální drama. Takto podané to ale nepůsobí moc věrodně, spíše odflákle. Dost pasáží je také věnováno hudbě, což je žánrově jakýsi indie-folk-rock, to nemusí sednout každému. Mně osobně to nevadilo, ale přiznám se, že v některých místech bych trochu stříhal. Celý film má navíc dost pozitivní vyznění, ale výsledný efekt "pohlazení po duši" se u mě nedostavil. Na to používá příliš "konvenční zbraně". Nějak mi tam chyběla i více zdůrazněná pointa, prostě pocit, že ty dějové linky šlo rozehrát lépe a uvěřitelněji. Škoda, podívat se na to ale určitě dá. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Starý Sam Hawkins a jeho pekná lesbická dcéra hrajú nejaké country či čo. To, čo sa hralo na milý rodinný príbeh sa otočilo v ďalšiu "nenápadnú" LGBT propagandu. Pretože v tom filme sa naozaj nič nestane, hrajú dokola tie isté pesničky, dej sa nikam neposúva a potom zase záber na dve lesbičky. Milujem filmy bez pointy. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama