Reklama

Reklama

Pátrání

  • USA Searching (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když Davidovi Kimovi (John Cho) zmizí šestnáctiletá dcera, policie se pouští do vyšetřování. O 37 hodin později ale nemá žádnou stopu a David se rozhodne prohledat jediné místo, kam se ještě nikdo nepodíval: její laptop. V supermoderním thrilleru, jehož vyprávění se odvíjí prostřednictvím zařízení, která používáme ke každodenní komunikaci, musí David nalézt digitální stopy jeho dcery dřív, než nadobro zmizí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (460)

Flego 

všechny recenze uživatele

Najnezvyčajnejší film aký som videl. Celý film sú len screeny displejov, monitorov a televíznych správ a celý príbeh vnímame len cez média. Aj tie najbanálnejšie dialógy otca a dcéry sú vedené cez textové správy, takže z tohto pohľadu je snímok značne účelový a tvorcovia sa všemožne snažili o originalitu. Nech im je odpustené, nikdy by som neveril, že takýto film bude napokon prínosný ( uvedomenie si myšlienky, o čo nás virtualita oberá ), zaujímavý ( koncepcia filmu ) a aj riadne napínavý ( tu by som už spojleroval ). ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina filmu ma veľmi nebavila, možno na mňa až príliš počítačovo ladený look mi trochu prekážal. Postupne sa to však začína zamotávať a môj pocit z filmu sa postupne zlepšoval. Záverečné odhalenie bolo dosť nečakané, pretože nám scenáristi podhodili zopár falošných záchytných bodov. Hlavne záver ma prinútil pridať štvrtú hviezdu. Nakoniec celkom fajn, netradične pojatý film, ktorý ulahodí najmä mladým, ktorý nevedia bez monitora a internetu žiť. 80%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Originalna forma, ked sa cely film odohrava akoze na pracovnej ploche PC, v ramci ktorej je podany funkcny a celkom napinavy detektivny pribeh. Lenze mne tieto experimenty nesedia rovnako ako napriklad found footage filmy. Nemal som pocit, ze sledujem film, ale skôr, ze jak nejaky voyer sledujem komunikaciu cudzieho cloveka. To ma cely cas vyrusovalo od toho, aby ma pribeh dokazal pohltit. Ale to je môj problem a na ostatnych najskôr vdaka tejto forme bude film pôsobit intenzivnejsie. 6/10. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hrozně dlouho jsem čekal na nějakej audiovizuální twist, kterej by změnil feeling celýho toho "notebookovýho filmu", a... a tak já teda nakonec nevykecám, jestli tu něco podobnýho je. Jen si myslím, že se mohlo jít víc na dřeň co se thrillerový části týče, a naopak ubrat na klavíru a srdceryvným soundtracku. Celková forma pak zabaví, ale nenadchne. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Netušil jsem, že se budu celou dobu dívat na plochu počítače a že mě to bude bavit. Než se film rozjel, byl jsem v pokušení ho vypnout. Jakmile však pátrání po zmizelé Margot nabere obrátky, není už tak jednoduché se odpojit. Kromě policejního a soukromého vyšetřování si divák uvědomí, jakou sílu představuje internet a sociální sítě. Pro jedny je otec Kim hrdina a drží mu palce, pro jiné mizerný otec a div ne vrah. A to ještě netuší, co ve skutečnosti znamená hřát si na prsou hada! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (52)

  • Margotina učitelka piana, Vartohi Shahinianová, je pojmenována po matce scenáristy Seva Ohaniana (konkrétně jejím prostředním jménem). Na fotografii učitelky v tomto filmu je sama matka Ohaniana. (SpicyNugget)
  • Tvorcovia sa uistili, že každý operačný systém, webová stránka, program a aplikácia zobrazené v scéne sú vizuálne presné pre daný čas/rok, v ktorom sa scéna odohráva. (Pat.Ko)
  • Príslušník zákonných síl by si pravdepodobne nevybral zverejnenie tváre svojich detí na sociálnych médiách, z obavy pred následkami. (Pat.Ko)

Související novinky

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

Režisér Wanted chystá vertikální blockbuster

14.02.2020

Pokud jste si právě přečetli nadpis novinky a netušíte, co si pod pojmem vertikální blockbuster představit, pak nemějte strach, to zatím totiž nikdo. Režisér a producent Timur Bekmambetov (Wanted,… (více)

Reklama

Reklama