Reklama

Reklama

VOD (1)

Oddaného vlčáka zavede jeho zvídavost na neuvěřitelná dobrodružství a bude postupně sloužit třem naprosto odlišným pánům. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (24)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krásne spracovaný príbeh, ktorý korene má v známej knihy od J. Londona. Veľmi solídna a neprehnaná (predimenzovaná) grafika len zvyšujú na výslednej kvalite. Celovečerný animák vhodný jak pre mladších tak aj pre dospelých. Síce na mnohých miestach je predsa len prezentovaný trošku idealizované obrazy, ale je to spravený tak, aby sa na to dalo pozerať. Takže klobúk dolu pred A. Espigares a spol. – vytvorili celovečernú „rozprávku“ s jedným z najkrajších (a najdojímavejších) záverov, čo som za posledné roky v tejto kategórii videl. Osobné hodnotenie: 90% (*****) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné zpracování dnes už známého příběhu. Animace originální a velmi příjemná. Divočina perfektně vyobrazená. Možná lidské postavy nemusely být nepěkné. Naopak nám dali tvůrci najevo, kdo je klaďas a kdo záporák... Ale super odvyprávěno. Zbytečného klábosení se nedočkáme. Příjemná pohádka, ne úplně úplně pro nejmenší. ()

Reklama

razzy1230 

všechny recenze uživatele

No, jak bych jen začal z těchto smíšených pocitů. Začátek filmu, dejme tomu, upravená zkrácená verze z knihy, bohužel zrovna docela vybrané méně podstatné věci. Příběh je po té totálně překopán celý včetně postav . Bohužel i filmová verze z roku 1991 na mě udělala větší dojem ! Celkově to je strašně jednoduché až nudné, chybí tomu prostě drama, ta agresivita,zlost, chápání vlčka, jeho učení, atd.... Pokud tedy přejdu, že to mělo být děláno podle knihy, tak to působí celkem fajn samostatně. Samozřejmě člověk tam dost pozná knihu, ale hodně vzdáleně, ke konci už je to jako cesta na měsíc. A teď tedy k té slavné,povedené a úžasné animaci, jako většina prezentuje. Na mě to působí jako rok 2000-2005. Olejovou malbu opravdu nemusím, ale to je pouze z mého pohledu. Graficky na tento rok ? Animace hodná jednoho člověka za 2 roky. Opravdu mě to zklamalo, doufal jsem, že konečně něco bude stát, hned v prvních 10 minutách jsem to chtěl vypnout. :( Ještě bych dodal, že se mi opravdu nelíbilo, jak z něho udělali štěkajícího vlka za špatných situací ještě. Člověk prostě nesmí očekávat, že se to knihy bude držet, i když věřím, že by to nebylo jednou na škodu a že by šlo i do filmu vložit vše podstatné zkráceně. Tohle je pro batolata a díky grafickému zpracování jsem ani dobrodružný požitek neměl . Dávám průměr. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Tato evropská verze americké klasiky splnila svůj účel na jedničku. Dle mého názoru trochu jiný styl animace, než jsme zvyklí u hollywoodských animáčů právě zdůrazňuje tu neméně skvělou odlišnost v pojetí francouzské režie. Jedná se o skvělý Tesáka i jeho maminku si člověk zamiluje již od počátku, co na tom, že prvních zhruba 20 minut prologu se divák nedočká žádné konverzace? Místo toho dostaneme nevšední zážitek, kdy se podíváme do nitra kruté přírody Aljašky a Yukonu očima malého Tesáka a jeho starostlivé maminky. Film má také pointu a je v souladu s duchem současného diváka všech věkových kategorií. Co dodat? Nádherně zfilmovaná knižní klasika z mého dětství. Smekám a merci! :) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

To čo ponúkol netflix? Film som videl v novej podobe s Harrisonom Fordom v kine tento rok, ešte pred korona krízou. Oplatilo sa, toto už na mna taký dojem neurobilo.Asi kvôli tomu že je takmer rovnaký, aj keď tu ide o animovanú podobu. Nechýbal ale happy ending, ktorý v normálnom filme až taký nebol. Tá animácia teda nič moc, ale za ten príbeh a psíkov si zaslúži slušný priemer. 3* ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama