Reklama

Reklama

VOD (1)

Oddaného vlčáka zavede jeho zvídavost na neuvěřitelná dobrodružství a bude postupně sloužit třem naprosto odlišným pánům. (Netflix)

Recenze (24)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Biely tesák v animačnej super kvalite. Starý otrepaný príbeh urobený tak, že tie kreslené postavy už fakt vyzerajú jak živé. Ale inak mám radšej vtipné rozprávky, takže za plný počet to nebude. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem to pišišvorům naslepo jen dle obrázku s pejskem s tím, že je to snad na chvíli zabaví a já se u toho úplně neunudím. Od začátku to nevypadalo vůbec špatně a navíc se z toho hned vyklubal známý příběh Jacka Londona a postupně jak děti se zájmem odpadávaly ( asi to není úplně pro nejmenší diváky), tak mě to bavilo víc a víc. Jak zpracováním příběhu, animací, postavami tak i skvělou hudbou. Tohle se opravdu povedlo a jednalo se o velmi příjemné překvapení. Stejně tak, když jsem přišel hodit 4* a viděl zdejší hezký hodnocení. 7.5/10 ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný animák, i když ty hranaté obličeje postav a občas trochu divné stínování mě místy trochu vadily. Ale jinak fajn. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Tak mám za sebou další veleškvár světové literatury a opět není o co stát. Nemůžu říct, že by to byl špatný film, ale moc mi nevyhovovala animace jako z roku 2000 a příběh jako takový se mi zdál dost plytký na to, jaký věhlas má jméno Bílý tesák. Průměr. 55% ()

Tosi 

všechny recenze uživatele

Dokud se příběh pohybuje v Yukonské divočině, je to animační pastva pro oči. Sice je tam pár scén, kvůli kterým to není roztomilá pohádka pro nejmenší, ale pro všechny ostatní to stojí za to. Jestli to má slabinu, tak jsou to lidské postavy, ale vše ostaní funguje dokonale. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

To čo ponúkol netflix? Film som videl v novej podobe s Harrisonom Fordom v kine tento rok, ešte pred korona krízou. Oplatilo sa, toto už na mna taký dojem neurobilo.Asi kvôli tomu že je takmer rovnaký, aj keď tu ide o animovanú podobu. Nechýbal ale happy ending, ktorý v normálnom filme až taký nebol. Tá animácia teda nič moc, ale za ten príbeh a psíkov si zaslúži slušný priemer. 3* ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné zpracování dnes už známého příběhu. Animace originální a velmi příjemná. Divočina perfektně vyobrazená. Možná lidské postavy nemusely být nepěkné. Naopak nám dali tvůrci najevo, kdo je klaďas a kdo záporák... Ale super odvyprávěno. Zbytečného klábosení se nedočkáme. Příjemná pohádka, ne úplně úplně pro nejmenší. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Tato evropská verze americké klasiky splnila svůj účel na jedničku. Dle mého názoru trochu jiný styl animace, než jsme zvyklí u hollywoodských animáčů právě zdůrazňuje tu neméně skvělou odlišnost v pojetí francouzské režie. Jedná se o skvělý Tesáka i jeho maminku si člověk zamiluje již od počátku, co na tom, že prvních zhruba 20 minut prologu se divák nedočká žádné konverzace? Místo toho dostaneme nevšední zážitek, kdy se podíváme do nitra kruté přírody Aljašky a Yukonu očima malého Tesáka a jeho starostlivé maminky. Film má také pointu a je v souladu s duchem současného diváka všech věkových kategorií. Co dodat? Nádherně zfilmovaná knižní klasika z mého dětství. Smekám a merci! :) ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Nádherná adaptácia románu od Jacka Londona. Je to síce príbeh, ktorý už každý pozná. Musím povedať že staršia verzia je horšia než tá kreslená. Aj keď sú tu isté nepresnosti, lenže tieto nepresnosti nepatria moc do detskej rozprávky takže do toho sa obúvať nejdem. Animácia je dych vyrážajúca. Myslím že najkrajšia animácia akú som kedy videl a to som animákov videl veľkom už dosť. Príbeh je rozprávkový, presne taký ako má v peknej rozprávke byť. Som nadšený že moderné rozprávky nie sú na nič. No, napríklad taká Labková Patrola je totálny vymývač mozgov takže nájdem aj takéto druhý rozprávok. Potom tu máme rozprávky ako Biely Tesák, Rango a Croodovci (a ešte mnoho ďalších). Každá rozprávka by mala byť tak dobrá ako táto. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krásne spracovaný príbeh, ktorý korene má v známej knihy od J. Londona. Veľmi solídna a neprehnaná (predimenzovaná) grafika len zvyšujú na výslednej kvalite. Celovečerný animák vhodný jak pre mladších tak aj pre dospelých. Síce na mnohých miestach je predsa len prezentovaný trošku idealizované obrazy, ale je to spravený tak, aby sa na to dalo pozerať. Takže klobúk dolu pred A. Espigares a spol. – vytvorili celovečernú „rozprávku“ s jedným z najkrajších (a najdojímavejších) záverov, čo som za posledné roky v tejto kategórii videl. Osobné hodnotenie: 90% (*****) ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Určitě nekonformní animace, která zvláště u tváří lidí nebyla zrovna krásná, ale o to víc snad vynikl příběh a vše okolo. Celkově se jedná o velmi slušný animák, ne pro příliš malé děti. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Pěkné zpracování, příběhu který jsem vlastně nikdy neviděl ani nečetl. Koukali jsme s dcerou, tak jsem měl trochu obavy, co tam bude za krvárny, ale bylo to fakt tak 7+ takže cajk. Krásná krajina, to by se Londonovi líbilo :-) ()

Doggie773 

všechny recenze uživatele

Zpracování Bílého Tesáka v animované formě se moc povedlo. Animace je naprosto úchvatná, kéž by si velká studia vzala z filmu příklad. To stejné se dá říct i o hudbě a zvuku, které do filmu dokonale zapadaly. Film se tvůrcům opravdu moc povedl a asi patří mezi mezi moje nejoblíbenější animované filmy. ()

Reklama

Reklama