Reklama

Reklama

Narušitel

(festivalový název)
  • Japonsko Breaker
všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
Japonsko, 2017, 11 min

Obsahy(1)

Tokio, kdysi v budoucnosti. Moderními technologie protkané tělo mladé hackerky je napadeno neznámou zbraní. Na útěku neonovými ulicemi má jediného spojence, který má ale k lidskému organismu daleko. Vizuálně vymazlený kyberpunkový thriller je poctou japonskému umění i dystopickou vizí světa ovládaného technologiemi. (iShorts)

Recenze (6)

sirien odpad!

všechny recenze uživatele

Obsah: Holka dostane do hlavy bojovou AI a dál podle šablony. YT Dust channel. Hodnocení: lidi co maj nulovej vztah k žánru by měli mít zákaz v něm cokoliv tvořit - touhu po masturbaci nad extravagantníma hadrama si můžou realizovat v nějakym fetish klubu. Vizuálně to je těžce otravný (přeplněný, blikavý...), efekty to reálně nemá, pokus o bojový scény je totálně ubohej, postavy to taky nemá (resp. jsou to koncepty bez charakteru) a příběh je na hraně výsměchu. ()

deepspace101 

všechny recenze uživatele

Desetiminutové cvičení na téma "výstřední kostýmy a masky". A aby se neřeklo, doplňuje je ten nejprostší a nejneoriginálnější kyberpunkový příběh, jaký se dá vymyslet. Tedy pokud ho vůbec někdo vymýšlel. Je totiž dost dobře možné, že ho vygenerovala kalkulačka. ()

burg 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem moc, dostal jsem ještě méně. Nejméně nápaditá zápletka, jaká se v cyberpunku snad dá vymyslet, korunovaná snůškou jakože virtuálna... Snad jen trochu zajímavý vizuál, který mě ke konci už spíš štval, než co jiného... ()

Reklama

Reklama