Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scooby-Doo a jeho parta narazí na staré známé darebáky, kteří jsou trochu nad jejich síly, a tak jim na pomoc připlachtí sám Temný rytíř v masce s kápí – Batman! Když ho pak začne trápit jeden nevyřešený případ z minulosti a tajemný zločinec v rudém plášti hrozí ovládnout město Gotham, obrátí se Batman na oplátku na Záhady s. r. o., aby mu pomohly případ vyřešit. Bude jejich nasazení stačit k rozluštění záhady a zmaření plánů těch nejhorších ničemů, jaké kdy svět poznal? To zjistíte, až si sbalíte všechny vychytávky a Scoobyho pochoutky a vyrazíte na divokou, napínavou a vtipnou jízdu po stopách zločinců! (Magic Box)

(více)

Recenze (11)

adakraj 

všechny recenze uživatele

Scooby-Doo si prostě drží svou úroveň pod kterou nejde. Film je dělaný, jak pro děti, tak i pro dospělí. V jednoduchosti je krása a právě to se dá říci o tom to filmu. Jednoduchý děj, ale velmi zajímavý. Vtipné hlášky, které nikdy neomrzí, jako nenasytný Scooby a Shaggy. A jak přidat ještě větší šmrnc? Hodit tam super-hrdiny. Dost mě to překvapilo, že se to tak dobře sladilo. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád Scoobyho a ešte radšej Batmana, no od tohto crossoveru som čakal oveľa viac. Potešil ma príbeh a stret Scooby-Dooa s postavami Gothamu, ale chýbalo mi tam niečo navyše, niečo čo by ma viac strhlo, alebo pobavilo. 65% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nie každý deň sa vracia jeden z najlepších seriálov všetkých čias. Obzvlášť nie po takom dokonalom konci, aký mal Batman: The Brave and the Bold. A comeback je to fenomenálny! Je tu opäť kopec skvelých gagov, meta-meta vtipov, šialených postáv (Detective Chimp!!!) a pravdaže nikdy nikde nebol Batman väčší frajer ako v The Brave and the Bold! Navyše Scooby-Doo a jeho gang úplne zapadol do tohto šialeného farebného sveta. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Film, který crossoveruje partičku Scooby-Doo se seriálem Batman Brave and Bold, takže nezbývá nic než prostě vypnout a užívat si zábavnou béčkovou jízdu. Z komiksoých postav se tu objeví Batman, Aquaman, Question, Black Canary, Martian Manhunter, detektiv Šimpanz a snad celá galérka Batmanových protivníků. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, co je to za nesmyslné spojení, ale nakonec to nebylo tak hrozné, a o zábavu jsem měla docela postaráno. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ale jako jo, sranda to byla a já si to fakt užil a nejen proto, že jsem Scoobyho partu už opravdu hodně dlouhá léta neviděl. Jejich spojení s Batmanem není nic, co se bere vážně, a doufám, že se nenajde nikdo, kdo to vážně bere. Tenhle film je fakt zábavná podívaná, ve které je úplně všechno - keksy, maskovaný zloduch, detektiv Chimpy a na závěr i fakt povedená akce, kdy se všichni navlékli do kostýmu Bat Family. A Aquman je trubka víc, než kdykoliv předtím, a i za to patří tomuhle filmu palec nahoru. Prostě jeden z nejzábavnějších crossoverů vůbec. 70%. Scooby - Dooby - Doo! U Batmanů! ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Opäť som zaspal ako pri sledovaní predchádzajúceho animáku Scoo-Doo a to som jednak fanúšik komixov a hlavne DC a jednak som videl aj hrané filmy Scooby-Doo a aj väčšie animáky, ale toto je jednoducho fakt len pre deti a úplne mimo mňa. Dávam tri hviezdy len kvôli dcére, ktorá sa dokonca pýtala, koľko ešte takýchto filmov je, že sa jej páčia, tak neviem neviem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Mám rád Batmana, je to jeden z mých nejoblíbenějších hrdinů. Ve filmu se objevují klasičtí batmanovští padouši. A vůbec celý film je koncipován jako komisový. Vidíme komiksová okénka, komiksové prvky i úvodní titulky. Mě ovšem zarazila jedna věc. Jeden z padouchů říká: "A takto končí nejslavnější detektiv světa." Batman je pro mě vším možným, ale detektivem rozhodně ne. Na druhé straně Záhady s. r. o. v batmanovských oblecích je zvláštní. Každopádně je to velmi netradiční spojení a film celkově. ()

Reklama

Reklama