Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poté, co se světem začne šířit epidemie ptačí chřipky, dostane agent FBI za úkol přivést desetiletou dívku na tajné laboratorní pokusy. Po seznámení s ní však začne pochybovat o oprávněnosti svého úkolu... (TV Prima)

Recenze (2)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Miestami strasne velmi zle, akoby si stab odskocil na karneval a prenechal plac internistom, inymi miestami fajn. Pribeh nevyzera byt velmi domyselny. Aj tak ale este kusok pozriem, lebo ustredne duo su symposi (ano, 10 rocne samovychovane decko a exvojak, ktoreho na serialovych promach doretusovali k nespoznaniu) a s nakazenymi este moze byt zabava (kedze ich doktori a strazci sa chovaju ekvivalentne k bosej dievcine v neglize kontrolujucej podivny hluk v pivnici po tme). ()

pilarius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta dětská herečka si to totálně vodí, akční hrdina k ní do dvojice sedí pěkně. Bez ní by ten seriál byl úplně o ničem, protože u zbytku ansámblu se ten casting moc nepovedl a zdá se, že ani ta zápletka nic inovativního nepředvede. Jelikož je ale teď relativně seriálové sucho, neopovrhnu tím, neb koukat se na to dá vcelku pěkně. ()

Reklama

Reklama