Reklama

Reklama

Život na jezeře

(pořad)
  • USA Lake Life
Reality-TV
USA, 2014, 25 min

Obsahy(1)

1. Plovoucí rybářská chatka ve tvaru sopky Na pozemcích u jezera, které vlastní jejich rodiče, se to jen hemží rodinnými návštěvami, proto se Hermanovi rozhodli věnovat mamce a tátovi místo na odpočinek a relaxaci. Postaví 4 536kilogramovou plovoucí rybářskou chatku ve tvaru sopky.

2. Dvoupatrový zábavní dok Nejdříve Hermanovi prodchnou dvoupatrový dok pro Jakea a Lauru Fiddlerovi sluncem a zábavou. Potom seznámí dědu Fiddlera se skvělým potápěcím vybavením ideálním pro plavání.

3. Chata s výhledem na jezero Hermanovi navrhnou a postaví krásnou chatu na jezeře pro klienty, kteří chtějí strávit svůj Život na jezeře.

4. Dům na stromě Tento neuvěřitelný dům na stromě má podkroví, houpačky z pneumatik, skluzavku a visutý most vedoucí na vyhlídku.

5. Loď na golfové večírky Hermanovi staví motorizované plovoucí golfové hřiště s plně zásobeným barem, úschovnou holí, vozíků a křesly na odpočinek.

6. Tři týpí u jezera s vyhlídkou Bratři Hermanovi staví vesnici s týpí a koňskou ohradou pro milovníky přírodní romantiky.

7. Pláž pro dospívající děti s lanovým skluzem a letním domkem Hermanovi staví na pláži plochu pro dospívající děti, kde bude plovoucí skákací hrad, lanový skluz a letní domek.

8. Dokonalá pevnost Hermanovi stavějí pevnost z místních stromů, se strážní věží, patrovými postelemi na spaní a s padacím mostem. (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama