Reklama

Reklama

Honba za nefritem

(pořad)
  • Kanada Jade Fever

Obsahy(1)

Protože šla v Číně raketově nahoru poptávka po nefritech, tráví Claudia a Robin Bunceovi bláznivé léto jako neoficiální starostové malé vesnice jménem Jade City v Britské Kolumbii. Spolu s partnerem Alanem Qiao vlastní tihle tři několik nefritových pozemků v této oblasti a doufají, že jim přinesou štěstí. Ale není tak jednoduché získat nefritový valoun v hodnotě milionů. Vrtat na správném místě znamená přechod přes řeky, přes skály a blátem – s veškerým vybavením. Na nalezení valounu za milión dolarů mají jen čtyři měsíce, takže je čeká pěkně bouřlivé období! (Viasat)

(více)

Recenze (3)

whack odpad!

všechny recenze uživatele

Borec si postaví chatu uprostred tajgy a skonštatuje: „Bola tu veverička, zjedla mi orechy. Musí ich tu byť viac. Musím ich nájsť a zabiť.“ Ďalší traktorom rozryje polku údolia, potom vystúpi, rozhliadne sa a nahlas premýšľa: „Nevidím tu žiadne zvieratá...“ Neviem, mne títo ľudia pripadajú neuveriteľne retardovane. ()

Frog.cz 

všechny recenze uživatele

Dá se na to dívat,jenom se musím smát a divím se že toho blonďatého synáčka už dávno otec nevyhodil,protože ten do čeho sedne tak to dorbe,nabourá případně zahrabe do bahna pickup a ve snaze vytáhnout jej,ještě střední bagr a pak těžký bagr,takže musel přijet těžký vojenský speciál z navijákem který to postupně vyprostil.Samozřejmě že to nebylo zadara.Nicméně maminka (která má mimochodem strašnou tlamu,jako hvězdopravec)ho vychvaluje jaký že je to skvělý řidič :-p ()

imluky 

všechny recenze uživatele

Ta ženská, to je teda zjev k pohledání. Viděl jsem jen ten díl, jak toho malého Číňana fiklo ve hřbetě, když házel bláto lopatou, že ho museli pak odvézt helikoptérou do nemocnice. To už bylo na mě moc... ()

Reklama

Reklama