Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po celém světě jsou většině běžných lidí utajená přísně zabezpečená zařízení obsahující tisíce přísně tajných spisů o pozorování UFO, setkání s mimozemšťany a dalších podivných a nevysvětlených událostech. Tyto přísně tajné dokumenty obsahují utajované informace dokumentující pozorování z první ruky, podrobné výslechy a rozhovory, a také nikdy dříve neviděné vojenské zprávy s podrobnostmi o podivných setkáních a událostech, držených mimo veřejnost. Celé roky byl přístup k těmto vysoce citlivým informacím nemožný... až dodnes. Jaké obsahují stopy a jaké důkazy o návštěvnících z cizích světů můžeme najít mezi stránkami UFO Akt X? (Viasat)

(více)

Recenze (2)

Jadro 

všechny recenze uživatele

Všetko to je na jedno kopyto, mám taký pociť že 90% dokumentov je o tom istom, sem tam prihodia niečo "nové", resp. nejaká diletanská parta sa snaží niečo vyšetriť a spájajú aj nespojiteľné.... ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Hromada zbytečnejch keců, spekulací, polopravd a úplnejch lží. Už to tady bylo x-krát, akorát se to jmenovalo jinak. "Nejlepší" jsou v takovýmhle voblbování rusáci. Jejich tzv. "historici" nebo "vědci" dokážou s vážnou tváří tvrdit, že na Marsu JE život pod povchem a že rusácký dřevěný sondy, poháněný prdama starýho Lenina, sestřelili Marťani. Tenhle kanadskej (a jistě i ty ruský) "seriál" platil nejspíš někdo, potřeboval vyprat prachy z drog, protože normální soudnej člověk by na takovejhle sajrajt nedal ani zlámanou grešli. Natož dolary. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama