Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý Moskvan Kirill je talentovaný IT specialista a herní návrhář. Jeho život je dokonalý - má milující rodiče, dobře placenou práci a krásnou přítelkyni… Až do dne, kdy je náhle vymazán z jejich paměti a všichni, kteří ho znali, na něj zapomenou. Kirill se ve snaze najít vysvětlení dozví, že byl vybrán pro velice důležitou a tajnou misi. Jeho úkolem je střežit bránu mezi paralelními světy, kterých je ve vesmíru bezpočet. Podaří se mu rozluštit záhadu paralelních světů, zjistit, kdo je vůdcem mise, jíž se stal nedílnou součástí, a získat zpátky svůj život? A nebo je svět, v němž žijeme, jen imaginární "hrubá skica", která ve skutečnosti neexistuje? (Cinemax)

(více)

Recenze (46)

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Léta jsem neviděl tak dobrý film. Upřímně lituji komentující zde na ČSFD. Bohužel jste mnoho věcí nepochopili. To neva. Všem doporučuji tento film skouknout. Ale abyste jej pochopili, musíte jej skutečně sledovat. Znáte ty trapné hlášky, že se jedná o kultovní film? No tak ty platí u Matrixu, Forest Gumpa a Třech veteránů. Do sbírky přidávám další. Toto bude jednou kult, pokud vznikne dvojka. Pro mne, je to vyšperkovaná záležitost. Ignoruji běžné filmařské chyby, protože jsem četl zprávu o rozpočtu. Dávám plnou palbu. Měl-li bych se vyjádřit přesnými procenty, pak by to bylo 98%. HOWG. ()

huhuhu783 

všechny recenze uživatele

Mě nezbývá než se přidat k těm co hodnotí toto dílko pozitívně a taky co píšou,že Hollywood už není to co býval a rusko ho pomaloučku polehoučku předhání. Myslím že to začalo Legendou o drakovi a Saljutem 7. No a teď toto. Je to totiž o tom,že si to nehraje na vysokorozpočtový film se známejma xichtama kterej nebaví už od půlky. Tady se to rozjíždí pomalu ,zato každej se po shlídnutí se těší na pokračování. A o to tady jde. Kterej holyvůdskej film za posledních 5 let byl tak dobrej aby se někdo těšil na pokračování---Deadpool 2---no to snad ne,v půlce sem to vypl. Tady třeba uvedu ruský Ochránce. Je to nízkoropočtový film jako tohle,ale doufám ve světlé zítřky :-) a těším se na další ruský počín kterej kvalitu zase posune o kus vejš ()

Tycygo 

všechny recenze uživatele

Lukjaněnka znám a miluji jeho knihy, až tuto jsem nečetl, ale jsem si jist, že kniha je určitě lepší, než tohle poslepované cosi bez konce. Nedá se než nedoporučit, nesmyslně lepené scény na sebe jsou koncem tohoto filmu, který nic nevysvětluje, nenavazuje a logika ač scifi mi nedělá problém, tak tu zkrátka není... ani ta scifi logika. O nekvalitních efektech a toporných akcích raději ani nemluvě, je to na úrovni Bollywoodu. ()

swn 

všechny recenze uživatele

Nesúrodý film s efektami ala Holywood 90. rokov s pravdepodobne skvelou knižnou predlohou. Predstava rajského sveta s Kremľom na obzore? Bŕŕ, len to nie. Smutné je, že po toľkých rokoch totality, si už ľudia z postkomunistických krajín nevedia šťastie ani len predstaviť. A čím ďalej na východ, tým je to horšie. ()

mato331 

všechny recenze uživatele

No dobre, odpad to nie je, ale veľa tomu nechýba. Predlohu som nečítal, ale nechce sa mi veriť, že by Lukjaněnko napísal takto nelogický príbeh. Budem teda usudzovať, že to posrali súdruhovia ruskí filmári. No ništo, ešte 20 rokov potrénujú, a dostanú sa tam, kde je Hollywood na poli superhero/sci-fi/fantasy teraz. ()

Evosheek 

všechny recenze uživatele

Oproti bývalým sovětským filmům je to posun k divákovi, bohužel nostalgie po sovětské říši z tohoto filmu silně čpí a to se asi ještě dlouho nezmění. Jsem však rád, že tento film vznikl, ukazuje to cestu, kterou by se sovětský film měl konečně ubírat. A to především k divákovi. Děj, herecké výkony, filmové triky i snímání paralerních světů mělo solidní úroveň a za to je palec nahru ()

Reklama

Reklama