Reklama

Reklama

L'invincibile cavaliere mascherato

  • Itálie Terrore di masque di indio (více)

Obsahy(1)

Španělsko sedmnáctého století. Na útěku před morem je Camenzita zajata Donem Luisem, vrahem jejího otce, a nucena provdat se za jeho syna. Jistý maskovaný cizinec ji zachrání. (MacGuffin)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Lenzi je nejen znám díky jeho brutálním a výborným hororům ale i díky levným dobrodružným béčkám. Bohužel tenhle lacinej trash mu nevyšel, polovina filmu je strašně rozvleklá a choerografie boje je vyloženě příšerná, navíc všechno vypadá jako kdyby to produkovalo čt1. A i přes nádhernou krajinu film nemá v dnešní době co nabídnout.nelituji sice že jsem to viděl a taky jsem na to poměrně rychle zapoměl ale je to prostě strašně nevýrazný dobrodružák. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Maličký Brice sa ako hrdina na takýto druh filmu nehodí, súboje, aj tie šermiarske, sú aj pre tento druh žánru podpriemerné a zápletka je typicky jednoduchá. Čo nezklame je ale typický taliansky filmový "vývozný artikel" - krásne herečky a charizmatickí záporaci. Naviac má film celkom slušné tempo a hoci som písal, že Brice sa na postavu hrdinu nehodí, jeho komedionálne divadielko s dvojpostavou (samozrejme ľahko predvídateľnou), hoc neoriginálnou (čistý Zorro), bolo zaujímavo riešené i humorné. Škoda, že nezapracovali aspoň na tých súbojoch, inak fajn. ()

Reklama

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Španělsko v 17. století. Na útěku před morem je Camenzita zajata Donem Luisem, vrahem jejího otce, a nucena provdát se za jeho syna. Jistý maskovaný cizinec ji zachrání... Pierre Brice ztvárn'uje tyranova syna i maskovaného kavalíra. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jako sorry, tohle jsem nedal. Dík za titulky i samotný film, ale nuda, přehnané kostýmy, patetická gesta i fráze, přitom je nám jasné, kudy se tak film bude ubírat a jak skončí. Celé je to takové levné, ukecané, jak z třetiřadého porna, jen se tady hlavní hrdinka nesvlíká, a možná dobře, že tak. Pierre Brice nevýrazný, revenge motiv utopený. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama