Reklama

Reklama

Shen tan pu song ling

  • Čína 神探蒲松龄 (více)

Obsahy(1)

Slavný lovec démonů Pchu Sung-ling (Jackie Chan) žije sám v horách a společnost mu dělají jen přátelské příšerky. Jelikož na démony a příšerky už nikdo nevěří, sepisuje Pchu své dobrodružné příběhy a pak jimi straší děti. Jednoho dne za ním proto přijdou rozčílené matky v doprovodu mladého nešikovného strážníka Jen Feje. Ten náhodou odhalí existenci démonů a chce se stát Pchuovým učedníkem. Společně se pak pouštějí do vyšetřování případu záhadného zmizení starostovy dcery. (LangiJ)

(více)

Recenze (9)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Pohádka s Jackiem v hlavní roli lovce démonů. Překvapivě koukatelný, čekala jsem to horší. Sice samý triky a ošklivý příšerky, ale líbil se mi příběh - jak sbližování a peskování lovce démonů a jeho nechtěného, nešikovného učedníka, tak romantická linka mezi člověkem a démonem. Přišlo mi to jako mix filmů Čaroděj a bílý had a Lov na příšery. Kromě Jackieho v tom hrají spíš míň známý tváře, ale to nějak nevadilo, jejich postavy byly sympatický, občas zafungoval i humor. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Pu Songling (Jackie Chan) je lovec zlých démonů, které chytá prostřednictvím pomocníků, štětce a knihy... Na úvod se sluší napsat, že Jackie Chan v tomto filmu nepředvede skoro nic ze svých bojových a akrobatických dovedností. Rozdá pouze několik úderů a v jedné scéně na svoji obranu použije dřevěnou židli. Počítačové triky mají převážně docela slušnou úroveň a příběh není úplně marný. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to taká štandardná fantasy rozprávka, čo nie je môj žáner a riskol som to len kvôli Jackiemu, ktorý tu hrá hlavnú postavu roztomilého starého lovca démonov a má pár vtipných momentov. Je to ale cielené na deti, takže humor väčšinou pozostáva z toho, že niekto prdne druhému do ksichtu. Ostatné postavy ma vôbec nezaujali rovnako ako celá zápletka. Kulisy vyzerajú pekne, ale CGI je klasicky priemerné. Štandardné akčné scény alebo bitky tu nie sú. Len umelý CGI bordel. Nič pre mňa, ale priaznivci tohto žánru a deti by mal byť spokojní. 3/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hlavne Jackie si nezaslúžil takýto zárez do svojej filmografie. To, že mi, väčšina divákov bude tak trochu pri sledovaní trpieť, to sa ešte dá zvládnuť. No Jackiemu takéto hlúposti neprajem. Takže tak priatelia. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď človek skočí na lep len kvôli menu Jackie Chan. Že sa práve on dá nahovoriť na takúto infantilnú čínsku srajdu, kde sú CGI postavičky ako z detskej videohry, tak to mi hlava neberie. Asi musel podporiť nejakú národnú legendu alebo rozprávku, ale inak je film strata času. Ja som ho pozeral len a len kvôli Jackiemu a kvôli snahe porovnať ázijské fantasy s tým ostatným. Žiaľ oproti tomuto už aj thajci vedia ďalekolepšie výsledky viď. Along with the Gods. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (4)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)

Reklama

Reklama