Reklama

Reklama

Singwa hamkke : ingwa yeon

  • Jižní Korea 신과함께 : 인과 연 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Film se zaměřuje na trojici průvodců a jejich osudové propojení z budoucnosti. Děj se tak odehrává ve dvou časových rovinách (ta současná má přednost před tou, která je stará tisíc let) a přichází z mnoha nečekanými odhaleními. Také tentokrát dojde na cestu skrze posmrtné soudy, to se týká ale jen jednoho z průvodců. Zbylí dva hrdinové musí řešit ryze pozemský problém s jedním staříkem, jeho malým vnukem a duchem, který sídlí v domě. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Technicky na úrovni jednotky, ale príbehovo hlavne, čo sa týka multizápletky a jej vysvetlenia, to je ďaleko lepšie ako "obyčajná" jednotka. Toto malo hlavu, pätu a vyslovene som čakal a bol prekvapený tým, ako sa to všetko vyvíjalo a dokonalé zadosťučinenie bola posledná scéna medzi titulkami, tá fakt potešila. Veľmi veľmi silné tri hviezdy. Štyri nedám len preto, že tie súdy šli oproti jednotke trochu bokom, keďže "nový" vyvolený nebol tak zaujímavý ako ten v prvej časti. P.S. Účast Dong-seok Ma z vlaku do Busanu, tak to bola už len naozaj čerešnička na torte. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Na dvojku to vůbec nebylo špatné, ale jednička to prostě není. Bohužel mě moc nebavila ta "současná" část, ta mi přišla citově vyděračská, i když její závěr byl, pro citlivku jako jsem já, super.. Myslím, že postupné odkrývání minulosti (které přineslo i pár šoků) dalo vymyslet mnohem líp. Ale to se dá konec konců úplně všechno. Podsvětí a historické části mě bavily opravdu moc. A být tam jenom ty, tak jdu do plných. A pokud se zaposloucháte do závěrečné skladby a necháte plynout titulky, najdete ve filmu i českou hudební stopu. :^) ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Toto pokračování se mi na jednu stranu líbilo víc, ale na tu druhou postrádalo emocionální náboj prvního filmu. Sledujeme dvě základní linie, přičemž v první provádí jeden strážce mrtvého vojáka (bratra hasiče z prvního dílu) Podsvětím a snaží se jej před soudy očistit od jeho hříchů. Tato linie je opět plná zajímavých výjevů, kterým vévodí dinosauří vsuvka. Je s podivem kolik prostředků na animaci, muselo být na takový film vynaloženo. Druhá linie je pak o tom, jak se snaží zbývající strážci vypořádat s duchem domácnosti, který jim brání v odvedení duše jednoho staříka. Tzn. tentokrát jsme v Korei a řeší se investiční fondy, adopce...klasika korejský flmový mišmaš. A aby toho nebylo málo, oběma liniemi se proplétá tisíc let starý příběh o tom, jak všichni tři strážci zemřeli a co je spojuje. Popravdě, nejraději bych ten film vykuchal a udělal jeden historicko-romantický... právě o životech strážců a ten druhý jako čísté fantasy. Přesto nejsem zklamaný. Co se mi nelíbilo hodně, byla protivná postava vojáka, který se choval jako debil a kterého bych rozhodně nereinkarnoval do ničeho, co má hlasivky. Jsem zvědavý, jestli někdy vznikne pokračování...závěr byl v tomto duchu pojmutý. PS: doporučuji počkat si na potitulkovou scénu... ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pasáže v pekle už zdaleka nebyly tak strhující a ani tyranosousus to nezachránil. Paradoxně mě víc zajímala současnost a minulost. Ano, odvyprávění příběhu strážcu bylo zajímavé, scházel tam ale Cha Tae-hyeon a z jeho bratra jsem měl celou dobu pocit, že ho hraje jiný herec. Zdaleka ne tak kompaktní, jako první díl. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jediné čo zamrzí je, že to nie je také konzistentné a našlapané ako jednotka. Na druhú stranu to posúva charaktery do úplne nových rovín a udržuje si to môj záujem aj napriek dĺžke a rôznym dejovým líniam ( konkrétne 3) ktoré sa vzájomne dopĺňajú a prepletajú. Bez znalosti prvej časti zbytočnosť. Ako ucelená séria je to perfektné fantasy s pár fajn presahmi. Nie také dobré ako prvá časť ale neurazí a krásne doplní. Vízia tohto Afterlifu sa mi páči zatiaľ úplne najviac. Herci sú špičkový. Humor a efekty fungujú. Hlavne raptori a Masosaurus. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • Mezi závěrečnými titulky je ještě jedna scéna. (griph)

Reklama

Reklama