Reklama

Reklama

COOLfeed

(pořad)

Obsahy(1)

Tvoje voblíbená bedna tě hodlá krmit pořádným žrasem. COOLfeed – to je každodenní nášup novejch repek, minipořadů a tipů ze všech témat, který tě zajímaj. (TV Prima)

Recenze (33)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle tu do prdele dělá co? Stačí, že vás to sere v TV mezi jednotlivými díly a označení publicistický – to si děláte prdel ne…To se snad ani nedá nějak hodnotit, takže jasný odpad. COOL to teda není ani omylem, leda tak strašný opruz… ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě to mezi Simpsny ruší, nic zajímavého jsem si tam nenašel. Ale líbí se mi ten nápad, udělat nějaký mikropořad o "zajímavých" věcech. To provedení je ovšem hodně špatné. ()

Cheeter odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad se jevil dobře, ale když jsem tuto žumpu viděl, tak se mi chtělo zvracet. Primě asi dobře tvoří vatu, kdy před jednominutovým pořadem udělám reklamní blok a pak i po ní. Ale úroveň COOLu tím hodně upadá. ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, strašné provedení. Dokázal bych si představit dvacet minut tříminutových experimentálních pořadů, ale kvalita pokulhává. Copa pokulhává snad nemá ani jednu nohu. ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele

Nejhorší věc co prima cool mohla vyplodit. Kraviny a kraviny. Možná jediný co tam je dobrý jsou tkz. Game Page s Tučkem a ještě Debilní Zprávy kde je jednak docela kousek naděje na něco kvalitnějšího a jednak poměrně sexy moderátorka s výstřihem přes celou obrazovku. Jinak odpad. ()

Gardis 

všechny recenze uživatele

Po nějaké době, jsem si tento pořad oblíbil, ale rád bych byl, kdyby trval déle. Minutáž 3 minuty, je fakt málo, než se člověk rozkouká a začne ho to zajímat je konec. Mám rád pořad Autosalón. ()

Reklama

Reklama