Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toto (Antonio Sabato) vlastní dodavatelskou společnost s ovocem a zeleninou. Ve skutečnosti provozuje rozsáhlou sít s prostitucí. Na scéně se objeví nový nemilosrdný a chamtivý francouzský gangster přezdívaný "Kapitán" (Philippe Leroy). Ten obchoduje s drogami a pomocí prostitutek je chce rozšiřovat. Toto nachází svou nejlepší dívku utopenou v bazénu. Válka mezi dvěma gangy začíná. (ilclassico)

(více)

Recenze (6)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Organizovaný zločin, válka euromafiánských gangů (sicilští pasáci+francouzští překupníci drog), mnohočetná odhalená ňadra, prostitutky, drogy a téměř neškodná policie, ve filmu spíše odsunutá na vedlejší kolej. Lenziho první opatrné píchnutí do subžánru poliziotteschi, celkově poněkud decentnější a klidnější než jeho pozdější divoké práce (viz třeba "Almost Human"), ale zas ne tak úplně. Vyloženě rychlý akční pohled to taky není, ale i zde nakonec najdeme nějakou tu krutost a násilí (viz např. genitální elektrošoky + násilní páchané na šlapkách, nějaký ten výbuch auta atd), dále zajímavé zamotané spiklenecké vztahy a povedeně vkusné finále. Film se téměř obešel bez větších automoto honiček, krajních psychopatických charakterů a tuhých stříleček, tedy třech hlavních aspektů tak typických pro tento žánr. Drogový magnát Roger Daverty (Phillipe Leroy), Antonio Sabato jako Salvatore "Toto" Cangemi, hlavní pasák/vůdce prostitutek, oba celkem ušli, ačkoli Sabato, bohužel, není Tomas MIlian, alespoň co se týče jeho charismatu a magnetičnosti upoutat diváka k obrazovce. Marisa Mell (kočka z Diaboliku 68') tu byla málo využitá a co se týče její vizáže, tak už tu byly znát ty čtyři roky navíc. Malá zločinecká detektivka, se zajímavým příběhem a umírněnými hereckými výkony, fanoušek si film jistě užije. Komentář zde jako první v pořadí.. ()

borsalino 

všechny recenze uživatele

Zhmotnění přísloví, když se dva perou, třetí se směje, celkem věrohodně zasazené do prostředí organizovaného zločinu. Na filmu je vidět, že byl natočen v éře, kdy byl hlad po tomto žánru a nikdo si hlavu nelámal, aby byl film koukatelný i za padesát let, je prostě jen jeden z mnoha. Ale celkem slušný. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Když se díváte na snímek "Milano rovente", bude vás možná napadat, jestli se tohle nezvrtne v italské porno. Vizáž herců, místy i styl natáčení by k tomu směřovali, ale on je to ve skutečnosti mafiánský film, který má celkem dobré postavy, docela dobrý spád a jede od začátku až do konce, který musí být krvavý. A je. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi hodnotia filmu tohoto žánru,pre mňa je to pomerne neznáma pôda.Na takéto filmy sú tu experti Karlos80,Cabal alebo erl,tí ich májú napozeraných hodne.Pre mňa to nebol nejaký extra výborný film,ale zlý nebol tiež.Lenzi je môj obľúbený režisér,lenže poznám od neho úplne iné filmy ako tento.Príbeh je sám o sebe dosť zaujímavý,vojna gangov je dobrá téma.Hodne kruté správanie ku ženám,teda v tomto prípade k prostitútkam.Polícia je úplne bezvýznamná a obidva gangy sú rovnako kruté.V tomto filme je ale problém komu nadžiavať,nie je komu.Keď vylúčime obidva gangy a neschopnú políciu,tak nemáme komu.Mne osobne bolo jedno,aj keby sa boli vystrieľali navzájom,pretože nikto nemal moje sympatie.A pripadalo mi to skôr ako detektívka,ale celkom dobrá. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Doslo tu k velkemu pruseru - prave som priamo dokonca az suhlasil s Karlosom80, co je pre mna mimoriadne plana sprava. Staci si precitat Karlov profil Na Assbooku /teda pardon, facebookovy, mne sa vsak oznacenie Assbook strasne paci/ a tu na databaze sa staci zacitat do jeho komentarov - comu vsetkemu veri, toi mi nahana hrozu. Dobre urobila Snorlax, ze ho vyjebala /ano, vyjebala, a este raz opakujem Vyjebala/ z oblubenych uzivatelov - veru dobre urobila. Odmietam sa pretvarovat a pouzivam vulgarne slova - nie vsak prilis caso, lebo si mylsim, ze castym pouzivanim vulgarit stracaju silu. No a teraz k filmu - su tu 4 komentare, z toho Ramzeszial je zase Karlov koment najdlhsi. A pozeram, ze LiVentura to este asi nevidel, a nema tu ani svoje slavne jedno -dvojslovne, maximalne jednovetove komenty. Spravne hovoria vsetci uzivatelia ze ide o organizovany zlocin v talianskom Milane, coz je financne centrum Italie doteraz. . A opat herci su mne osobne neznami - nikoho nepoznam, coz je skoda. Zrejme jak tak pozeram, ide o prve Lenziho Poliziotteschi, a dost priemerne. iste, reziser zatial nenatocil ani jedno poliziotteschi, len zbieral skusenosti so spaghetti westernami, no a zaciatky su tazke, ze jo. Poliziotteschi je zaner nasilny, plny akcie, rvacek, prestreliek /hodne brutalnych/ a autonahanaciek. Lenzi sa tu nevyhol ani brutallnym scenam, a nechcem pisat brojlera, bojlera a ani spoilera, tak to necham tak. Nicim zaujimave poliziotteschi, z ktoreho navyse silne citit pach zatuchliny : 45 % ()

Reklama

Reklama