Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Největší, nejdelší,nejrozmáchlejší a v mnoha ohledech nejšílenější Mission Impossible.To co McQuarrie rozjel v Rogue Nation tady dotáhl skoro k dokonalosti (minimálně co se akčních scén týká). Velká škoda že je to alespoň v první polovině na úkor děje, který je sice standardně zamotaný,ale ve výsledku mnohem průhlednější než kdykoliv předtím a třeba to kdo je hlavní padouch je jasné od samého začátku a jeden ze zvratů tak vlastně vůbec nefunguje a působí odfláknutě.Rogue Nation tak zůstává nepřekonaná, nicméně Fallout jí slušně šlape na paty.Pořád je to nejnadupanější akční film letošního roku který jede jako válec,spolkne diváka na začátku a na konci ho vyplivne aniž by si uvědomil že ubehlo 2,5 hodiny.Pokud jde o opravdu poslední díl série,nemohl dopadnout lépe...a pokud ano,ne o moc...90% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tomáš je prostě tahoun se vším všudy a prostě neumí natočit za poslední roky špatnej film! Ono celkově to obsazení je excelentní a rozhodně tomu přidává i parádní záporák v podobě Cavilla. V podstatě série Mission Impossible už nabrala takový obrátky, že se nemůže díl od dílu překonávat jinak, než víc a víc vyšperkovaným digitálem, pač akce, různý zvraty a dějový smyčky jsou na denním pořádku. A tady se ten závěr s helikoptérou povedl zase na jedničku. Opět nás Ethan nezklamal! 80% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No jak tak pozeram, v USA to zase na seba nezarobilo. Asi najznamejsi scientolog tejto planety ma uz v predchadzajucom dieli presvedcil, ze ma masakroznu kondicku i po 50 -ke a ak bude takto pokracovat, taxom si takmer isty, ze v 88 - ke zahlasi natacanie Misn Imposibl 28. A jo , su tam take fajne veci jako ze Pariz, Eiffelovka, plutonium sa tam spomina, trojpismenkovych agentur je tam tiez jak nasratych. Misn Imposibl vsak nikdy nebola o tom jak nejaky chlapik ide vystrielat ostrov jak to urobil isty nasrany CiernyCernoch v istom filme z 80. rokov- tato seria mala aj humor aj akciu aj dvojite agenty aj pretvarku a falosne masky. Teda za mna velmi dobre, a to sa nepocitam k fandom Misn Imposiblov. Vzdy tam Krujz hral hodne vysoku ligu - to viem uz od prveho diela, preto nejsem fandom Mysn Imposiblu - na moje pomery sa hraje hodne vysoka hra a tvorcovia rubu prilis vysoko. Tuto je to uz 7 -my diel, takze som si zvykol. Asi najznamejsi Scientolog Krujz sice hrat nevie, ale kondicku ma teda brutalnu, a ked vezmem do uvahy, ze mu tam vyrazne pomahaju aj taky mohutny Ving Rhames /Dawn of The Dead, nejake Misn Impossibly/, sympataci Henry Cavill a Simon Pegg /Jednotka prilis rychleho nasazeni/, no a krasna Rebecca Fergusson, tak musim dat aspon slusny priemer. Jako to uz u mna byva, som len Laik- nedouk a taxom zas niektorym scenam nepochopil a nechapem doteraz. Kazdopadne vsak slusny priemer a tato seria tak skoro iste neskonci - pokracovat bude pokial bude ten znamy scientolog vladat . 65 % ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

MI je film co příde jednou za cca. 5 let a téměř vždy je se na co dívat. A v dnešní době digitálních(ajťáckých) soubojů kdo vyrendruje lepší vizuál se MI může pyšnit notnou dávkou staré dobré reality, která vypadá lépe jak drahé CGI. A moc proti se nedá říct ani iu režie a scénáři. + ke konci můžeme vidět novou alternativu jak nechat bombu dojít až do poslední vteřiny :) .... HODNOCENÍ: 80% (4*) ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Scény do poslední vteřiny jsou napínavé, dechberoucí, úžasné. Bohužel předtím jsem se během těch 120 minut občas přistihl s myšlenkou, že tak úžasný film MI není. Obzvláště, kdy jsem se trochu ztrácel v množství postav a zvratů - kdo je s kým, kdo má být hodný a kdo zlobí. Každopádně je Fallout výborný akční thriller, na který se rád podívám někdy znovu. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Tak po delší době zas musím vyzdvihnout ryzí akčňák. Doma jsme si pustili celý maratón (1-5) a ač je pro mě i nadále nejlepším dílem trojka ("zaječí packa" měla to největší srdce a to, že Ethan Hunt musel umřít, aby přežil, opravdu nic netrumfne :-D), tak aktuální šestka se mu při záchraně světa skoro vyrovnala. Už teď je zřejmé, že jde o událost roku (oprávněnou) a z okolních reakcí se mi nejvíce líbí přirovnání, že jde o "špionského Temného rytíře". Pod to bych se klidně podepsal! ;-) To vše díky komplexní atmosféře, ukovanou zejména dech beroucí akcí a svižným dějem. Některé situace se sice můžou zdát místy zbytečně překombinované a znalce celé "frenčajzy" už teď těžko něčím překvapit, ale i tak řemeslně perfektní! No a ta hudba! Nevím, jestli to bylo ATMOSEM, ale okamžitě si potřebuji pustit celý soundtrack! :-P 95 % P.S. Bond je dobrej, ale Hunt je jen jeden! Stejně tak obrovský obdiv Cruisovi, který je na tom ve svých 56 letech fyzicky lépe než leckterý třicátník = sprintuje, skáče ze střech, šplhá na helikoptéru, apod. Taková jeho klasika :-D. Jo a před shlédnutím šestky doporučuji osvěžit minimálně pětku. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

"I'm Walker, by the way." Vynikající epizoda, který vévodí nepřekonatelný narvaný hovado Cavill. Slušnej příběh, napětí, překvapení a už zmiňovanej Cavill to vystřelujou na pětku. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co série v minulosti přinesla, si tenhle díl vypůjčuje a přetváří v čirou filmovou esenci. Vyčítat se mu dá pouze to, s čím žánr běžně operuje. Další kroky a dějové zákruty se sice dají odhadnout dopředu, ale jsou tak precizně vysoustružené, že navzdory tomu dokáží ohromovat a lahodit zároveň. I když jedna akce střídá druhou, tak se nezapomíná ve správnou chvíli zpomalit a ani na postavy, které jsou tím nejdůležitějším, což ne vždy platilo. Ale i když je díl sebelepší, tak se nemůže zbavit toho, že už se v některých fázích začíná opakovat, ale naštěstí mi to vzhledem ke kvalitě sledování nekazilo. (Brno, Velký Špalíček) ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Christopher McQuarrie má blíže k umělcům typu Nolan, než k rutinérům typu Bay. Co předvádí ve Falloutu (a samozřejmě hlavně Cruise) je úchvatná stará kaskaderská škola v tom nejlepším provedení. Fyzika zde stále platí, charaktery jednají charakterně a záporáci mají svou vlastní smysluplnou hloubku pro své jednání. Hanry Cavil je zde možná ve své nejlepší roli a škoda že mu ten plnovous do Supermana nenechali. Akční scény jsou přehledné, dramatické a velice fyzické. A závěrečný souboj vrtulníků je pastva pro oko s maximálním využitím pár prostředků pro co nejlepší efekt (srovnávat můžu jen se scénou v autě a T-Rexem v prvním Jurském Parku). Prostě chrochtám blahem a pátá hvězda unikla jen o chlup. 80% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Než se dostanu ke slovům ospravedlňující mé hodnocení, musím vyseknout poklonu producentům. Tom Cruise totiž svoje adrenalinové zážitky a kaskadérské kousky ugraduje každým filmem geometrickou řadou, a tak se divím, že na to kdokoliv z producentů má nervy. Stačí jeden špatný pohyb a je po filmu i sérii (bez Cruise totiž nemá žádný jiný herec šanci sérii udržet při životě, přiznejme si to).___ Když jsem si kontroloval hodnocení předchozích filmů v tomto nadupadném seriálu, všiml jsem si, že jsem (oprávněně) nedal plné hodnocení. Teď ale už musím (a rád), protože poprvé za celou dobu jsem při sledování dostal pocit, že tahle mise je opravdu nesplnitelná. Jak film postupuje, úspěšné zakončení mise se víc a víc vzdaluje, až se dostane do bodu, kdy si každý musí říct "sám bych nevymyslel, jak tohle může dokázat, aby film zůstal stále zábavný" - ano, mluvím o naháněčce vrtulníky. Ano, příběh má někdy díry (možná to napraví druhé zkouknutí) a někomu můžou vadit či znesnadňovat orientaci změny identit, dvojitosti agentů, několikery zvraty, ale právě kvůli tomuhle mám celý filmový seriál osobně rád. Tahounem je samozřejmě akce, která je tady opravdu chvályhodná. Naposledy mi takto spadla brada při The Dark Knight Rises, kdy si Nolan udělal z letadla jojo. Pak to byl Mad Max: Fury Road. A nyní tento snímek. Skok z letadla či právě již zmíněnou naháněčku ve vrtulnících mi z paměti nevymažou ani agenti Men in Black. I bitka na toaletách má správnou syrovost a nebýt PG13, vyrovnala by se i závěrečné bojové scéně z prvního Raidu. Cruise sice jako člověka nemusím, ale když to dám stranou a zaměřím se na jeho herecké a kaskadérské výkony, právem se řadí ke špičce. Málokdo toho dělá pro pobavení obecenstva tolik jako on. Teď si vlastně nevzpomenu na nikoho. Pochvalu ale zaslouží i ostatní herci a hlavně režisér a kameraman, kteří tyhle eskapády dokážou ukočírovat či zachytit na kameru. Tenhle film si pustím velice rád ještě několikrát. PS: je hodně poznat, že Lorne Balfe je Zimmerův žák. Hudba má hoooooooodně tónů a sekcí z The Dark Knight trilogie. Ale kdo nemá rád Zimmerovu hudbu? Nikdo se nenajde. Takže i Balfe má před sebou hodně zářnou budoucnost. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Parádní biják,kterej se rozjíždí trochu nepřehledně,ale pak už to švihá,a od obrazovky se neodtrhnete.Cruise je jednoznačně nej jistota.Jo,a medvídek grizzly znova potvrdil,že je fakt vélkej kojot.100%. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Napínavejšie to už snáď natočiť ani nešlo. V Mission: Impossible - Fallout akcia strieda akciu, nevydýchne si ani Ethan Hunt ani divák. Pre mňa tu tých akčných kúskov bolo až priveľa, tak aj preto nezaokrúhlim vyššie. Tom Cruise je skvelý ako vždy, Hunta opäť zahral s plným nasadením a je podarené, ako Ethan Hunt rýchlo beží :-) až by som ho chcela vidieť na pretekoch s Forrestom Gumpom :-). Celý tím hercov aj tých z predošlého M:I hodnotím ako fajn, casting ma celkovo potešil najmä návratom Michelle Monaghan a pridaním Vanessy Kirby. Destinácie mohli byť aj exotickejšie a zaujímavejšie ako Paríž či Londýn, no potom ten napínavý koniec to vyrovnal a to samozrejme nielen kvôli peknému prostrediu - nakrúcané v Nórsku a na Novom Zélande. Táto M: I - Fallout sa mi zdala byť doteraz asi najťažšie splniteľná misia. 4 a pol*. Dodatok: Dopozeraním šestky som aj ja splnila moju misiu🙂 do letnej premiéry nového M: I si stihnúť pozrieť všetky M: I filmy, aby som si už sedmičku mohla vychutnať v kine. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Záporák byl jasný od začátku. Nevím, jestli to byl záměr, že chtěli ukázat, kdo za tím vším stojí, ale já bych osobně raději uvítala moment překvapení. Ve filmu jsou zbytečně dlouhé bojové scény, které nudí. Narážím hlavně na tu finální v helikoptérách, která trvala neskutečně dlouhoooo. Mohla být o polovinu kratší a mělo by to lepší tepmo a efekt. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Napätie skvelé.. Kaskadérské kúsky až neveriacky úžasné ale.. Dej strašne predvídateľný.. Najlepší súboj v trailery.. Naháňačky kreatívne nakrútene, ale všetko sto krát videné.. Hype jak riť.. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Co dodat. Od shlédnutí totohle filmu budu mít strach jít na hajzl! Nejlepší scéna filmu. A potom závěrečné vrtulníkové nahánění, které bylo i vtipné (puštění nákladu, já myslela, že ho alespoň trochu štrajchne, ale je na tom hezky ukázáno, že i Ethan něco "neumí", jinak by to nemohlo pokračovat tam, kam to došlo). Celý film byl epic akce, děj měl hlavu a patu. Scéna pod mostem mě dostala. Ta její první verze...stále přemýšlení, jestli tohle je tak, nebo to na sebe hrajou. Odhalení záporáka nebylo vau (jako sorry, fakt byl někdo v sále, kdo nevěděl, že tam sedí Benji od první vteřiny?!) Jo, super biják a proti stopáži nic nemám. A jestli bude nějaký director's cut, klidně půl hoďka navíc ;) ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Akce je skvělá, honička v Pařiži i odpočet v Kašmíru jsou zábavné, přehledné a napínavé, ale všechno ostatní včetně příběhu, zápletek a vážnosti (Angela Bassett tím pohled snad přímo vraždí) to sráží na úroveň nešikovné hlouposti. Obzvlášť začátek dává najevo, že McQuarrie (asi podobně jako Rian Johnson) je přeceňovaný režisér, který ale není autorem s nápaditou a komplexní vizí. S Temným rytířem, prosím, nesrovnávat. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Obecné nadšení až tak nesdílím. Jo, nenudí to i přes nálož minut, má to spád, skvělou akci, je to chytré, místy i vtipné, ale ty haluze s bombou v poslední vteřině a tak mi prostě vadí. Jako by si tvůrci něco takového nemohli odpustit... Jednorázově bezva akčňák, ale ta skoro žebříčková procenta? To zase ne. 75% ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama