Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

Juto 

všechny recenze uživatele

To, čo predvádza Tom Cruise je úplne šialené. Vôbec nepoužíva kaskadéra, ani v tých najnebezpečnejších scénach. Film je proste intenzívna šialená jazda. Scéna s lietadlom je tak adrenalínová a dych vyrážajúca, že som sa cítil ako keby som tam bol. Túto misiu podľa mňa treba vidieť v kine, tak neváhajte a choďte. Všetci, čo majú radi adrenalínový zážitok nebudú ľutovať. 9/10 ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokud vám podobný typ filmů chybí, budete se tetelit blahem. Vše je ve vynikající kvalitě, která klidně trumfne třeba posledního James Bonda, scénář je slušný, hudba je velmi dobrá, herci si své odvedou... . Přesto ale není lepší, než byl Národ grázlů. Ale to nepřekvapí, protože v něm byla laťka nasazena proklatě vysoko. Fallout postrádá promyšlenost předchozího filmu...vlastně se jedná o jednu dlouhou honičku, která se přesouvá z místa na místo a konspiraci, která je tak nějak zbytečná. Paradoxně nejlepší momenty byly ty, kde to bylo osobní, kde šly ven emoce. To když šlo o Ethanovy ženy, kdy byl nikdysenevzdávající agent na malinkou chvilku ukázán jako člověk z masa a kostí. Pokud by se Fallout zhutnil spíš tímto směrem, vysekl bych tvůrcům poklonu. A kdyby se to povedlo namixovat s akcí tak, jako u Národa grázlů, uznal bych, že byla posunuta hranice žánru zase o kus dál. To se ale nestalo, takže se k davu nadšenců nepřidám a dám poctivou čtyřhvězdu. PS: Rebece to tady sice slušelo o dost víc než posledně, ale stejně jako ostatní postavy, i ona se mi zdála být podivně statická. Dokonce i Tomík chvílemi vypadal tak soustředěný, jako by mu zbývaly síly jen na to fyzické herectví. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise snad nestárne a společně se zavedenou partou servíruje další díl akční pohádky pro dospělé, které asi dech jen tak nedojde. Další Mission Impossible je, i přes svou poměrně štědrou stopáž, nám dobře známou nabušenou podívanou. Opět několik zapamatování hodných akčních scén (především ta s Cavillem na záchodech), bezpočet dějových zvratů a skvělé výkony herců především v menších rolích. Musím uznat, že jsem minule zbytečně křivdil Rebecce Ferguson, která dodává potřebné rozptýlení. Opět velmi dobře natočená pohádka pro dospělé, která je místy trošku hloupá, ale budete se bavit královsky. To Vám zaručuji. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Vyborna akcni podivana, ktera nesetri vybornymi scenami a napetim. Pravda, mozna moc prekombinovane, ale porad atraktivni. MI si drzi vysokou latku. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak akce je parádní o tom žádná. Tom podává na svůj věk zdrcující výkon na hranici lidských možností a na to, že je to jenom herec, tak má určitě natrénováno. Vypadá, jako by vůbec nestárnul a kdejaká „herečka“ mu může jen tiše závidět, takže proč hodnotím jen lepším průměrem? Já sem si pustil film, kde chci také kromě akce, vidět i děj. Kdybych chtěl jenom akci tak si pustím You Tube a nejlepší sekce z filmu. A děj je překombinovaný troufám si tvrdit, že jen málokdo na poprvé stačil sledovat, kdo jaký zájmy sleduje a proč. Drtivá většina se spokojila s tím, že jim byl přestavený hlavní padouch a tím to zhaslo. Co mi dále vadilo, byl scénář z konce devadesátých let, kdy jsme byli krmeni tím, že k sestrojení atomovky stačí potrhlý zběhlý vědec, který jí sfoukne do dvou hodin, jak stoleček z Ikei a ještě je to kapesní verze co se vejde do kufříčku. Plutonium je roztomilá kulička se kterou se dá pinkat. A deaktivaci pořád ještě stačí, přestříhnout ten správný drátek v poslední vteřině. Za dvacet let se to nikam neposunulo, kdyby to všechno bylo možný, tak už tady dávno nejsme a nenadáváme na to, jak to nejde…. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Je zpátky ... agent, který nestárne - agent, kterého žádná mise nepoloží na lopatky. Mám ráda jeho svět, v němž se nemožné stává možným ... a jehož hrdinové neumdlévají ani v těch extrémně zátěžových chvílích, kdy by každý obyčejný smrtelník nejen umdléval, ale zcela a definitivně umdlel. Mám ráda jeho svět, protože v něm nikdy neumírá naděje. Mám ráda JEHO, protože do něj patří ... a protože se mu nikdy nezpronevěřil - dokonce ani tehdy, když se výše zmiňovaný svět zpronevěřil jemu. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Mno, mile překvapil Simon Pegg, Cavill dokonce hrál a co se týče Toma, tak se zdá, že to v tomhle věku pořád fyzicky zvládá, byť občas je vidět oteklá tvář a zvětšující se bambule nosu. Ale jinak je to nejspíš největší hrdina všech dob, protože, to co on přežije v závěru, to by nezvládl ani Chuck Norris. Kecám, největí hrdina je Simon, protože bez něj by byli všichni v pánu. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Za mě osobně je Fallout nejlepším filmem v sérii. Nejvíc se mi tu líbí to jak je tento díl natočený. Prakticky každý záběr tu vypadá krásně co se týče úhlu kamery a osvětlení, a to ať už se jedná o akční scény nebo konverzace. Akce jako taková je tu skvělá a ze všech dílů nejspíš nejpropracovanější. Kousků tu Tom předvádí opravdu hodně. Dějově je film celkem promyšlený. Je opravdu nutné dávat pozor na každý dialog, jinak se můžete ztratit. Co se zápletky týče, možná by se dalo říct, že se jedná o pouhou další záchranu světa. Následky Eatnových činů tu nicméně opravdu můžou zasáhnout jeho nejbližší (a to všechny), takže napětí tu rozhodně funguje i na osobní a tedy i komornější rovině. Ano, především tu jde o akci, ale jaký by ta akce měla význam, kdyby nám nezáleželo na postavách, které v ní vystupují? A o to se scénář postaral na výbornou. Koneckonců, jedná se o Mission Impossible. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise je fakt borec. Po zhlédnutí videí z natáčení akčních scén, ho oceňuji ještě více. Jasně film má své mouchy. Ale cítím z toho jistou odlehčenost, díky které mě to baví. Škoda jen, že do nového dílu, vždycky zapomenu, co se dělo v tom předchozím. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Co všechno se nedá stihnout za patnáct minut! Akční scény dokonalé, ty neomrzí, ale potřeba scénářem ošetřit Huntovy citové kotrmelce, přiblížit nám jeho denní snění, a hlavně ukázat, že Ethanovi záleží opravdu, ale opravdu opravdu, na každém z nás (jak na příteli, tak i na bezejmenné policistce), tak toto všechno dohromady trochu tu jízdu občas zpomaluje. Tam se asi bude v budoucnu hodně na počítačových monitorech "převíjet". ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Učebnice žánru. Cruise na vrcholu. Super jízda. Super akce a napětí. Chaotický překombinovaný děj se zbytečnými zvraty. Pocta značce, pocta Bondovi, pocta Bourneovu ultimátu, pocta akčním filmům. Vtip. Nadhled. Osudovost. Špičkový film. Legendární série. Bombastická značka. Nejvyšší laťka za poslední dobu. Smekám, i když bych vytknul ledacos, bavil jsem se královsky, i když přiznám, fakt chtěně, protože sérii od Abramsovy trojky nepokrytě fandím a odměňuje se mi za to bohatě. Nevím, co víc chtít, co víc žádat za ty prachy, sám bych se hodně potrápil, abych si užil lítání na laně a parašutismus s běháním po střechách :) 2020: Pořád TOP. Trailer taky: https://www.youtube.com/watch?v=wb49-oV0F78&ab_channel=ParamountPictures ()

bk81 

všechny recenze uživatele

Šestý film je velmi dobrá a zábavná akce, i když někdy až za hranicí reality a možností. Ale přece je to "mise nemožná", takže tohle člověk (stejně jako bondovky) nemůže brát úplně vážně. Já s tím počítam a tak jsem se bavil. Po mé oblíbené jedničce se mi to líbilo z dalších dílů asi nejvíc (spolu s trojkou a pětkou). Možná závěr byl zbytečne natahovaný a podobný závod s časem už není dnes originální. Jako letní filmová zábava však palec nahoru. Uživatel mossad37901 by už neměl chodit do kina na takové filmy....zestárl, je unavený či ospalý, přestal si užívat tyto filmy typu Bond, vše porovnává s realitou a s tím jak by danou situaci vyřešil on a pak si to neužije jak by měl. Velkou chybou je i velká natěšenost. I když pravdu má v tom, že některé očekávané filmy posledních let jsou opravdu slabé (např. Jurský svět 2, Alien: Covenant, Terminator: Genisys...). V tomto případě se však plete. :-) ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Musím to vstřebat !!!! Masakr!! Špičková akční jízda, která ukazuje bondovkám, jak to má vypadat. Pro mě osobně překvapivě výborná věc, která mě hodně bavila. Mission Impossible je naprostým důkazem toho, že se dají série posouvat pořád nahoru. Akce, dialogy, souboje, kamera, všechno je vybroušené do nejmenšího detailu, což musím náležitě bodově ocenit. McQuarrie si umí se scénářem pohrát, krásně navazovat na předchozí díly a společně s tímto vyšperkovat jednotlivé postavy. Henry Cavill ukrutný borec. Rebecca Ferguson, zatraceně sexy. Sympatický Simon Pegg. Ving Rhames....základ týmu bez toho by to nešlo. Huntova parta je stále akčně zábavná a přitom komická ve správných dávkách. Cruisovy kaskadérské kousky jsou ovšem excelentní (seskok padákem či honička vrtulníků nemají chybu), stejně jako energie a humor některých scén. Bitka na záchodě je excelentní. Cruise stále nadoraz. Fallout jednoznačně zatím nejlepším akční film letošního roku....... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Série Mission: Impossible zraje jako víno. Šestý díl je něco jako velmi sladké a pozdní slámové víno. Zachutná, ale moc se toho vypít nedá. Tento díl také zachutná, ale není radno ho moc rozebírat, aby si člověk nevšiml chyb a toho, co se mu nelíbilo. Nutno ovšem přiznat, že i když vizuelně Cruise nevypadá jako ze škatulky (prostě mu ty roky přibývají), fyzicky je na tom on i celý tento film neskutečně. To, co tu herci na poli akce předvádějí, je naprostá šílenost, navíc když víte, že většina scén nejsou triky, ale dokonale natočená akce. Už jen kvůli vizuálu jsem ochoten smířit se s přepálenou stopáží, překombinovaným scénářem a donekonečna natahovaným koncem. Bavil jsem se úžasně, přesto si dovolím tvrdit, že pětka byla naprostým vrcholem po všech stránkách, zatímco šestka je dokonalá pouze v akci nabitých pasážích a ve zbytku nudí, přičemž toho zbytku moc nezbývá. ()

reky 

všechny recenze uživatele

Vynikající akčňák, jeden z nejlepších, co jsem v poslední době viděl. Perfektní příběh, který ani chvíli z té relativně dlouhé stopáže nenudí, přesně dávkované zvraty, přehledná akce, emoce, skvělí herci. Přesně takhle si představuju pětihvězdičkový žánrový snímek. Mám chuť si sérii sjet znovu pěkně od trojky včetně. Cruise je borec, jen tak dál. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Na to, že Tom Cruise má tuhle sérii táhnout, tak zrovna v oslnivé formě mě nepřišel. Působil spíše natekle a znuděně. Henry Cavill ho na plné čáře přejel a další v čele s božskou Rebeccou nikterak nezaostávali. Celkově mě už šestý díl ničím nepřekvapil a nelišil se moc od jiných akčních filmů, až na pár světlých chvilek. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

4-5... Táto frenčíza nikdy nesklame a tuším, že ide s každým pokračovaním kvalitatívne vyššie. Cruise sa pre túto úlohu narodil, čo si asi uvedomuje, keďže žiaden z tých šialených stuntov nepustil kaskadérom. O akcií, či už naháňačiek, mlátičiek alebo strielačiek, k tomu je aj zbytočné sa vyjadrovať. Je to skrátka remeslo na samom olympe hollywoodu. Ale na čo netreba zabúdať sú strašne sympatické postavy obsadené strašne sympatickými hercami (možno by som uvítal viac akčného priestoru pre Pegga, lebo čo som počul, tak vraj fakt vie...). Tých zvratov tu bolo toľko až začali postrádať logiku, ale človek sa vďaka vyššie zmienenému nad nimi len pousmeje bez potreby do toho vŕtať. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama