Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

derryl 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, opět to Tom Cruise dokázal, posunul děj do další nemožné mise a opět je z toho skvělý film. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Má to jednu zato zásadní vadu. Veškeré zvraty a vlastně, jak to celé dopadne, prozradily trailery. Popravdě kromě hezkých obrázků, mě nic nepřekvapilo. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Totální akční pecka. Dechberoucí akce, její intenzita a styl jakým je natočena je diváckým zážitkem. Tom Cruise svými kousky posouvá hranice žánru i lidských možností a s přehledem zvládá táhnout svůj charakter k záchraně světa. Je pravda, že jako u všech misí je děj dost průhledný a trailery opět prozradily příliš mnoho, ale i tak v rámci žánru lze jen chválit. K tomu všemu skvělý soundtrack a vedlejší postavy, slabší snad jen Cavill. Celkově jsem se ani vteřinu nenudil a doslova hltal akční sekvence filmu, to se potom drobné nedostatky a scenáristické zkratky snadno a ochotně přehlédnou. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Verbal napsal: „Má to snad úplně všechno!“ No právě. Je tam toho moc. Postav, zvratů, akcí, absurdit. Ztratilo to lehkost a zůstalo jen řemeslo. Takže sotva šedesátka. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Bez zbytečného vysvětlování...nejlepší NEkomixový akční film tohoto roku. Naprostá bomba. Tedy za předpokladu, že člověk moc neuvažuje a bere to v rámci Mission: Impossible frančízy. Takže všichni ví jak to skončí. Režisér si toho je dobře vědom a s nahledem na to i vtipně upozorňuje ("kolik sekund před? Jednu nebo dvě...?" "jako obvykle"). Mít na to čas, tak klidně do kina zajdu znovu. Dokonalé řemeslo. Například bitka na záchodcích neměla chybu. A šestou hvězdičku bych klidně dal za samotnou scénu seskoku z letadla do bouře, to byl v kině opravdu zážitek. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tři plné hvězdy za nádherně načančanou třpytící se Vanessu Kirby a za stále nepochopitelně hustého Tomíka, který byl ještě lepší než absolutně cokoliv popírající akční scény. Neříkám filmařina od zkušeného McQuarrieho skvělá. Honičky, kamerové záběry, ozvučení paráda, ale na vyprávěný příběh bez šrámů na obličeji hlavních postav zřejmě nemám požadovanou dávku shovívavosti. 65% ()

Sygauras 

všechny recenze uživatele

Krpatý scietomamlas si takle zase říkal že jeho svatá osvícenost v předních řadách vymeté církve svaté i nesvaté, asi nemá peníze tak je potřeba nějaké rychle vydělat. Začal na sebe vrstvit akční scény bez ladu a skladu a občas je vyplnil nějakým tím mluvením. Efekty jsou efektní, krpatec stále vypadá na 30 (CGI už dokáže i nemožné) "superman" si tady krpatce klidně mohl podat jak svačinu ale scénář říká EE, Tomík musí vyhrát, takže utře jak kostelník sperma z hábitu a můžeme se asi těšit na 7díl - v režii arabských princů -, kde se bude zachraňovat ten nesmysl na Marsu co tam začínají stavět ti pošahanci z pouště. Jsou tam hezký akční scény. Za to snad 2 hvězdy dát můžu. I když se všude tvrdí a přísahá na životy všech členů rodiny že to nejsou žádný triky, tak si nemůžu poct ale tvůrci zřejmě nikdy neviděly v reálu důchodce když oznámí slevy v obchodech. To je realita a ne CGI (mohly by se učit jak vypadá reálný boj) A řekněme si že zachránit svět je úplný hovno oproti tomu když mají v Lídlu slevy na párky. Každá bitka na berle potom strčí do kapsy i scény z Rockyho. ()

WayDott 

všechny recenze uživatele

Nejdřív si nechá ukrást plutonium, pak tam někde lítá v bouřce, Japonec ho přepere na hajzlíku a pak si tam letí na vrtulníku na bombě, aby pak oba vrtulníky poslal v horách k zemi a i když má právě nehodu, xkrát se řítí dolu, má pořád dost síly zneškodnit všechno, co mu stojí v cestě a zachránit svět. Za mě slabota. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že mám akční filmy ráda. Přežít bych bez nich asi mohla. Mám ráda to napětí, minuty, které hrají v příběhu neuvěřitelnou roli a schopnost nemyslet jenom na sebe a dokázat při tom zachránit svět. Tohle všechno tenhle film má, ale tím jsme alespoň podle mě skončili. Je pravdou, že mu nechybí zápletka, tak dokonalá, že by se v ní čert nevyznal. A každou chvíli máte za padoucha někoho jiného. Dialogy jsou kapitolou sama pro sebe, nejsou špatné, ale doladěné taky ne. A všechno ostatní? No já nevím, mám za to, že film by měl délkou odpovídat svému obsahu, tady však ta délka značně přesahovala onen již zmíněný obsah. Film byl prostě neskutečně dlouhý, stačilo několik minut vynechat, něco zkrátit a nezamotávat do toho tolik postav. A bylo by to úplně o něčem jiném. Nechci ten film shazovat, každému se líbí něco jiného, ale co udělat můžu je, že se neztotožním s názorem ostatních, podle databáze má tenhle film přes osmdesát procent, já to vidím tak na šedesát, je to však jen můj názor, proto hodnotím průměrně. ()

Komfas 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, ale nebýt skvěle natočených akčních scén á la Dark Knight, tak to je za mě dosti průměrná podívaná (takhle překombinovanou zápletku jsem snad ještě neviděl a ty masky? WTF!). No ale o akci tu jde především, že? Tak jaké pak tzv. copak ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Dnes je značka MI sázkou na akční jistotu, což bych po prvních dvou dílech rozhodně neřekl. Tady platí, že první tři díly jsou rozhodně horší než 4-6, čímž se určitě žádná série pochlubit nemůže a těžko říci, zda-li v budoucnosti vůbec nějaká bude moci. Tento film potvrdil trend předchozích snímků. Sází na vymakanou akci, skvělé pěstní souboje a do toho padnoucí hudbu. Plusem rovněž je, že se nejedná o digitální bordel, který dnes vidíme v skoro v každém akčním kousku a hlavně ve všech comicsových. Ne, tady jde skutečně o starou dobrou akci se spoustou kaskadérských kousků, žádné zelené plátno. Cruise vypadá na svůj věk skvěle (nevím, co vše za tím je, ale je to tak), Cavill se konečně vymanil ze spárů Supermana a viditelně si to užívá (což i potvrdil v rozhovorech), no a zbytek Cruisova týmu je opět sázka na jistotu (to samozřejmě myslím v dobrém). Konec je velkolepý. Jediné, co můžu trochu řekněme nekvitovat je velké množství zvratů, špioni se podráží navzájem a to, že v podstatě hned v úvodu uhádnete, kdo za jaký tým kope. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Cruisovy kousky jsou povedené, jako obvykle. Zbývající stopáž ale většinou vyplněna hlubokomyslnými kydy, kterých je víc a jsou debilnější než obvykle. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen první Mission Impossible, kde zazářil Vašut na tři sekundy, takže musím hodnotit, že Cruise je dnes plastikovější, zápletka - mimojiné atomový útok na papeže - dost bizarní a logika celkem hloupá. Jenže co naplat, já vyrůstal na akčních filmech a tento je taková nenápadná pocta klasickým akčňákům - skvělé přestřelky, automobilové honičky, brilantní rvačky a kdyby si odpustili autoři ten přetékající patos tak dám klidně pět hvězd. PS: Nebyl jsem fanda Cruise, ale co on toho tady naběhal a naskákal - klobouk dolů. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama