Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

kamil.i 

všechny recenze uživatele

Ďalšia Cruiseova kaskadérska exhibícia, no tento raz s predvídateľným, až nudným dejom. Kto to videl v kine, zrejme pridá bodík navyše. Existuje nejaké pravidlo, že každé párne pokračovanie Mission Impossible je slabé? ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Poslední díly M.I. jsou až příliš solidní na to, aby se daly přehlédnout. Tvůrci citlivě ponechávají to co funguje. Jediné s čím mám problém je, že se jedná o koncepčně totožný film jako Rogue Nation. Stejně jako styl Cruise, je to o úsilí. Za to úsilí nakonec dávám těsně 5. 8.5/10 ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise. Tenhle bastard s každým novým dílem diktuje, jak by měla poctivá žánrovka vypadat. Je to obdivuhodné. Nedochází mu dech. Nedochází. A já ho za to obdivuji. Novodobý Belmondo, který urputně své kousky dělá na své triko, je důkazem, že si série může udržet kvalitu, ba co víc, že může růst. V tomhle směru je to rarita. Elán z jeho snímků přímo číší. Cruise je stále nadšený kluk a já mu to baštim i s navijákem. Klobouček. ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Tom je sice scientologicky psychopat a v beznom zivote slizky ještírek, ale na platne je to sympos a je FAKT dobry v tom co robi. Oddanost s akou sa Tom venuje svojmu remeslu sa dnes uz proste nenosi a veci ake pacha na platne inde asi neuvidime. Za toma 5*. Dakovacky ale musime smerovat na pana rezisera, uz od nahanacky v Jackovi Reacherovi sme vedeli, ze MCQuarrie ma na viac. Treba si uvedomit, ze McQuarrie pracuje so siestou castou serie, v ktorej ethan 1) vzdy kazdeho zmlati 2) vzdy vsetko zachrani 3) vzdy prezije. Fakt, ze je schopny zhruba 3x vytvorit na platne napatie je v ramci filmovych "frančíz" absolutne neslychany a zasluzi si poklonu. Bezkonkurencne najlepsi diel serie a zatial urcite najzabavnejsi akcny blockbuster za rok 2018. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: WOW Kamera: WOW WOW WOW Příběh: Tak je to Mission Impossible že ano, tak nečekejme něco jako zásadního Akce: WOW WOW WOW Humor: Tak samozřejmě jsme se smáli, kdo ne, tak je kámen! V neposlední řadě Cruise nestárne, je to super a je blázen :-) a Vanessa Kirby sakra kočka :-)!!!! ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Poctiva zabava nic vic. Scenar dost odflaklej, porad stejny postupy jak v cele serii. Akcni sceny vyborny, ale na muj vkus je jich malo. Nez se zacne poradne neco dit, tak ubehne dost minut. Na 4 hvezdicky to vytahly akcni sceny v Parizi a souboj vrtulniku. Nejak moc nechapu, ty opevne choraly tady. chce to pridat do dalsiho dilu. ()

Wawer 

všechny recenze uživatele

Na Henryho Cavilla je radost pohledět. Jeho přerod z gumy do plnokrevného záporaka je bezpochyby zdařilý, nicméně i tak se nemůžu ubranit dojmu, že šestý díl na svého předchůdce ztrácí. Je sice osobnější a do určité míry i zábavnější, nicméně mi po čase nějak vyprchal z hlavy a zbyl jen dojem, že to byla zábava, které bohužel chybí highlighty. Fallout je řemeslně špičkový akční film, jen mu chybí ten x-factor, to kvůli čemu si ho třeba pustíte i podruhý. ()

godycz 

všechny recenze uživatele

hrozne prijemny akcnak. ve stylu starych hk filmu j wooa. hodne tomu pomohla hudba. 007 ma docela konkurenta.....ta honicka na motorce byla uzasne nastrihana... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Isiel som do kina s urcitymi ocakavaniami. Jednak seriu poznam a na rozdiel od Bondoviek sa na nej rozhodne prijemne bavim. Naviac, Tom je sympatak v kazdej roli. ;) Dejove zvraty, ktore tu mnohi vyzdvihnuju ako matuce, mi tak nepripadali. Naopak, prave v M:I som ich ocakaval. Horsie vsak bolo, ze i dalsi vyvin a urcita zaskatulkovanost filmov tohoto tipu sposobili, ze ma moc sceny a dej samotny, az tak neprekvapili, ci dokonca neohurili. Naopak akcia a zvlast ta "dopravna", ci suboj na toaletach boli spickove. Rebecca i Michelle su kocky, o tom ziadna. Tiez som uvital, ze sa aspon zredukovali tie zlahcujuce hlasky, ktore pripadaju cool snad len nast-rocnym. Mna skor rusia, lebo hrdina by ich zvycajne vypustal, len ak by bol na drogach a teda posobia neprirodzene a rusivo. Rozhodne nadpriemer a vyborna filmarcina. Lavirujem medzi slabym stvorhviezdim, ci silnou trojkou. 3D v Cinemaxe celkom fajn, len aspon v "mojej sale" mali ubrat na hlasitosti. Uz uvodne trailery boli za hranicou "sluchovej prijemnosti", sem-tam som si musel zakryt usi i pocas filmu, ale to je chyba a hlupost prevadzkovatela. Hlupost preto, lebo ja osobne poznam sedem ludi (starsi i vysokoskolaci), ktori do kina odmietnu ist prave kvoli vysokej hlasitosti, ktora ich dlhodobo odradza. Nedivim sa. Vcera by boli zo saly isto odisli, aj keby ich bol niekto "ukecal" na kvalitu filmu. ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Film má dva velké problémy... těžce dlouhou stopáž a ten fakt, že tenhle díl přichází po výborném čtvrtém a pátém díle. Jinak se ale samozřejmě jedná o super jízdu, kde nechybí různé zvraty, intriky, over the top akce a výborný Tom Cruise, který je se svými kaskaderskými kousky na vrcholu v tom co umí nejlépe. Na druhou stranu jsem zklamaný z celkového příběhu a vypadá to, že už není moc co nabídnout v tomhle ohledu... podobně jako u poslední Bonda - Spectre. Kdo potěšil tak určitě Henry Cavill, který se tu vyšvihl ve vší parádě. Sice mi to trochu více připomínalo Mission Impossible II, ale must-see to určitě je už jen kvůli tomu, že jsou podobné filmy v dnešní době ohrožený druh. Čisté 3* ()

kamigava 

všechny recenze uživatele

Trailer vypadal o dost líp než celý film. Moc jsem se těšil na další díl ale zklamání. Co sérii převzal od pětky nový režisér Ch.Mc., nemá to moc velký spád, sice je tam vidět drahá akce všude možně po světě, ale na super trojku a čtyřku to nemá. Nakonec bych řekl, že i pětka byla zábavnější. Fallout je víc ukecaný a děj má až moc překombinovaný, i když jsem na ty zvraty v této sérii zvyklý, ale tady jsem se ztrácel. Musel bych to vidět podruhé, ale upřímně už to vidět znovu nechci. To si radši pustím za mě asi nejlepší trojku. Cruise tam aspoň neběhá sprint na 1000 m, aby ukázal, že furt na to má. Připadalo mi to směšné. S Peggem to dokážou spolu sice slušně táhnout, ale stáří nezastavíš. Přesto co jsem napsal, mám Cruise rád jako herce a líbí se mi, že všechny kousky se pořád snaží dělat sám, ale filmu prostě chyběl lepší příběh. Nesympaťák Baldwin by měl taky už zmizet z této série. Abych jen nehatoval, pochválím překvapivou scénu s tím asiatem na pánských záchodech a úžasně sexy Rebeccu Ferguson, o které jsem si myslel, že je Švédka, ale kdepak jen se tam narodila, je to původně Angličanka. ()

fisus 

všechny recenze uživatele

Jak mě tahle série po prvních třech dílech pěkně štvala,tak se suprově zvedla.Fallout byl moc fajn.Zážitek u mě umocnil i fakt,že jsem před pár týdny v Paříži byl a spoustu míst,kde se natáčelo,jsem si prošel.Dal bych i plné hodnocení,ale přeci jen tam pár těch much,co mi vadily,je,ale jsou to lepší 4 hvězdy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

147 minut přemrštěného sebevykrádání, mizerných dialogů, patetického patosu. Chemie v týmu tentokrát nefungovala, neboť neustálé oslavné řeči o kvalitě a charakterů pana dokonalého, mi lezly i ušima. Pointa taky na houby a co se smyslu celé akce týče, víc klišé už to snad být nemohlo. Naprostá absence humoru, nadhledu, navíc dost zmatené. Jediné plus vidím v lokacích a pár záběrů akce. Jinak jsem se v podstatě hrozně nudila. Je evidentní, že je načase Hunta poslat do důchodu a točit něco nového. Za mne max jednu a půl hvězdičky. ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

Série MI od třetího dílu a rázu, který mu nastolil J.J. Abrams za pomoci Ch. McQuarrieho a dalších nesešel z cesty, takže nám opět nabízí velkolepý akční spektátl, kulervoucí kaskadérské výkony a k tomu nějaký ten příběh, zápletky, humor. A hudbu od L. Balfeho, která jako by z ucha vypadla Zimmerově Inceptionu. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama