Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Tento film bych se nebál nazvat téměř revolucí akčního filmového měřítka. Surové a perfektně ozvučené akční scény jsou do puntíku dokonalé a kaskadérské kousky Toma Cruise dlouhou dobu nikdo nepřekoná (možná nikdy). Film neustále graduje, pořád se něco děje a prakticky nemá hluché místo. Příběh mi připomínal hlavně třetí díl této série kdy se Ethan Hunt opět dostává na úplné dno, platí za své činy, které kdy dopustil.Tým kolem Hunta jako Benji, Luther a samozřejmě Ilsa jsou opět vynikající a týmová chemie a spolupráce funguje jako nikdy předtím. Nová postava Augusta Walkera, kterého ztvárnil vynikající Henry Cavill je prostě mašina, která se před ničím nezastaví a slouží jako takový Huntův protiklad. Hudební podkres, který má na svědomí Zimmerův žák Lorne Balfe je dost silně inspirovaný Temným Rytířem, ale to mi nijak nevadí, protože ve filmu hudba extrémně funguje hlavně při akčních pasážích (seskok z letadla, automobilová naháněčka v ulicích Paříže, vrtulníková pasáž v Kašmíru). Pro mě nejlepší film roku s nejlepšími kaskadérskými kousky, které jsem kdy viděl a společně s posledním Mad Maxem i nejlepší akční film poslední dekády. Těšil jsem se strašně moc a moje očekávaní byla překonána. Tento film totiž na plné čáře předběhl i letošní, docela povedené Avengers, které vyhráli nad tímto dílem maximálně v počtu CGI efektů, které Fallout prakticky nepoužívá (což je obdivuhodné na takovýto film) a to je pro mě mnohem větší plus než kdejaká velkolepá CGI prošpikovaná akční blbůstka. Pokud chcete akční film až na dřeň - je vaší povinností vidět tento film a myslím, že nezůstanete jen u první projekce, ale že si tento film budete chtít vychutnat víckrát. To co byl Skyfall pro Bonda je Fallout pro MI sérii. Hodnocení: 96%. ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi tenhle díl přijde jako a krůček dolů oproti Mission Impossible 4 a 5, ale pořád kvalitní akční podívaná. Navíc výkony Cruise stoupají s každým takovým filmem. ()

cyphercz 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina si ve své nesmrtelnosti vůbec v ničem nezadá s takovým plukovníkem Matrixem z Komanda, což je film, který se nebere moc vážně, což se bohužel nedá říct o Mission Impossible. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

10/10. Za mě nejlepší díl série Mission: Impossible. Příběh je perfektní, postavy jsou neuvěřitelně sympatické, hudba je skvělá, akce tu je perfektní, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Fakt se hodně těším na sedmý a osmý díl. Za mě se jedná o jednu z nejlepších akčních sérií. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

V tomto dílu je nejpatrnější proměna, jakou celá série a hlavně postava Hunta prošla. Existuje spousta způsobů, jak pokračovat a mě osobně přijde nejlepší srovnání s Dieslovým FaF. Tam je vidět, že se Vin nepoučil a proto i přes to, nebo právě proto, že scénář mu je ušit na míru působí trapně. Jeho postava prostě zamrzla v čase. Kdežto zde se Tom transformoval z neoblomného a neohroženého super frajera v "lidskou" chybující postavu, která má i občas smysl pro humor a nesnaží se být zbytečně a na sílu středem pozornosti. Dobře volení spojenci a záporáci, kteří ho převyšují pouze svou výškou a nikoliv hereckým umem a popularitou. Skvěle rozložený a vybalancovaný scénář, kde každý dostane svůj prostor aniž by nějak přehrával či vybočoval. Vydřené akční scény, které jsou skvěle synchronizované s herci a kaskadéry, díky čemuž na rozdíl od FaF nepůsobí tolik nesmyslně....Takže ano, opět se jim povedlo prakticky neuvěřitelně udržet laťku. ()

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Leč místy předvídatelné, tak film doručí to, co slibuje - akční nabušenou pecku, která nechce zastavit. 85% ()

Zajdo 

všechny recenze uživatele

Vrchol série, po príbehovej aj akčnej stránke. Tom Cruise je frajer, behal po najvyššej budove sveta, šplhal po skalách, vydržal pod vodou niekoľko minút, pilotoval helikoptéru. V ďalšej časti bude asi pilotovať raketoplán rovno na Mars, inde sa už nemá kde posunúť. ()

HH 

všechny recenze uživatele

Tak už to jede trochu samospádem, ale ještě pořád si to udržuje jistou úroveň, a to navzdory stárnoucímu Tomu Cruiseovi. Možná by to mohlo být trochu kratší, aby člověka tolik nebrněl zadek. ()

Folky 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl série? Dost možná. Zápletka sice není nic extra a trailery vyzradili příliš, ale je to správně temné, bitka v koupelně a finále jsou zatím nejlepší akční scény roku a děj se zvládá držet hranice překvapivých zvratů tak, že nesklouzne k překombinovanosti. Jo a Cavill má zatím nejlepší roli kariéry. 90% ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Dychberúce akčné potešenie !!! Po skvelej "päťke", ktorá nám priniesla Rebeccu som sa na šestku tešil opäť o niečo viac, nakoľko je príjemným osviežením. Naopak, tak ako v Avangers, tak aj v tejto sérií mi príde Jeremy Renner absolútne zbytočný, čiže jeho neprítomnosť vítam. Po návrate z kina som si pogooglil pár "behind the scenes" z natáčania, a uznávam, že Cruise je hovado. Samozrejme, je to vymrdaný scientológ, rovnako aj producent, ciže sa nemôže vykresliť ako krpatý mužíček, a každý záber mu pridáva niekoľko DO OČÍ BIJÚCICH centimentrov. Posledná scéna s vrtulníkom a hákom trošku prehnaná, skvelý Sean Harris ako Cruisom posadnutý terorista, ktorý nerobí veci tak aby uškodil bežným ľudom ale len Cruisovi (tiež trošku prehnané), Fallout je však ako celok jedna nadupaná akčná jazda, skvelo natočená, ozvučená (Balfe je žiakom Zimmera) a zrežirovaná ! 4**** a 80,101% ()

Vodny 

všechny recenze uživatele

Kam se hrabe Bond, respektive několik Bondů dohromady. Nemožná mise Fallout je našlápnutá variabilní akcí a Cruise je v nejlepší formě. Akce je mistrně natočená a nerozhazuje kolem sebe zeleno-modrá plátna pokaždé, když jde do tuhého. Bitky jsou brutální, přímočaré a svým rázem se blíží Johnu Wickovi. Humoru je poskrovnu, ale namísto trapných/drsných hlášek z jiných akčňáků se tady pracuje spíše se situačním humorem a šikovným herectvím. Herci jsou vůbec vynikající a každý dostává tolik prostoru, kolik si zaslouží. Nechybí ani srdceryvné vyprávění o Huntovi z úst černého kámoše, které je až nečekaně dojemné. Čert vem velice nepravděpodobné situace, přeintrikovaný příběh plný zvratů, tahle mise je díky tomu napínavější a překvapivější než kdy dřív. Má představa o perfektním akčním filmu, za který se vyplatí dát 165 Kč a vyrazit do kina, byla stoprocentně naplněna. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele

Za celou sérii se mi nepodařilo pocítit strach ani o jednu postavu. Emoce žádné. Jen akční zábava se spoustou přehnaných scén. Aspoň ta záchodová bitka je pěkně "přízemní". ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tak konečně jsem vedle nových a nekoukatelných "komiksových" filmů dostal pořádnou akci míchanou s občasným vtipem na správném místě a dobrými hereckými výkony ... smekám před Cruisem - kondice v jeho věku je až neuvěřitelná ... keep it up, man !!! ... vedlejší postavy také velmi sympatické ... pro mě až teď nejlepší mišn impósibl ... ()

bery71 

všechny recenze uživatele

Ano, vidím tu výjimečnou řemeslnou práci, chápu nadšení pro Cruisovo kaskadérské výkony na hranici zdraví a lidských možností, ale blbý (prosím nečti naivní, naivní by nevadilo) scénáře mi neba. ()

zelda82 

všechny recenze uživatele

Kdyz jsem videl tu stopaz, tak jsem se vydesil: To bude prece spousta vaty, pri takovyhle delce! Jsem vazne rad, ze jsem se spletl. Fallout je paradni jizda s vycizelovanou akci, silenymi kaskaderskymi kousky a hraje se o hodne. K dokonalosti to sice ma jeste docela daleko, ale to nemeni nic na tom, ze je to adrenalinem naslapana jizda. ()

aslavey 

všechny recenze uživatele

Hovno pomatlaný zlatou temperkou a poházený lesklejma flitrama je pořád hovno. Je neuvěřitelný, jak tisíckrát omletý kýčoviny dokážou lidi oblbnout, když se obalí do zlatý deky. Snad jen se divím, že hlavní hajzl nemluvil lámanou česko-sovensko-ruštinou. Furt na jedno brdo. Jaderná krize, zločinec, co má dobrý úmysly, ale kazí mu to trpaslík v sáčku, 15 minut trvajících bez 12 minut hodinu, všecko na poslední vteřinu přesný, ačkoli to nedává smysl (Hunt se vyseká na motorce uprostřed Paříže přímo v místě, kde je děravá kašna, do který, když skočí, spadne přímo na loď svých kumpánů?? Notak! ) Dá se na to koukat, akce z toho přímo ejakuluje, příběh se ztrácí v množství všech těch zkratek a tajných organizací, v kterých se ani sama černá CIA mamba nevyzná, takže je lepší vůbec neposlouchat dialogy a je tam Benji. I když neměl tolik prostoru, jak by si zasloužil. Vždyť je vtipnej a MI musí být vtipný. Vážně to nikdo stejně nikdy brát nebude. PS: v trajleru byla scéna "vrtulník vs kamion" - kde je??!!! hajzlové. Je mi jasný, že po tom, co ji autoři viděli, uznali, že to je fakt píčovina, tak ji smazali, ale sakra.... ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama