Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

Meev 

všechny recenze uživatele

Bez úvodu rovnou do akce, ze které by vás neodtrhl ani zvonící telefon. Skvělá kamera a perfektní hraní ohledně všech herců. Na to, že je tam Tomovi 56, tak nez kaskadéra dobrý výkon. Dokonalá práce ze střihem a hudbou. Skvělá zápletka, která se vlastně furt mění, musíte neustále vnímat, jinak byste konec nepochopili. Samozřejmě se to neobešlo bez drobných chybiček (display mobilu) a některých předvídatelných věcí, ale co, bez toho by to nebyl pořádný film ;). 95% ve svém žánru. ()

hamir0 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák, kterému ale oproti předchozím dílům chybí větší vtip a sebereflexe. Ta občasná vážnost tomu dost škodí. Cruise předvádí svůj standard, Pegg je tentokrát trestuhodně upozaděný, zato tradičně sterilní Cavill tentokrát dobře zapadl. ()

Dampfer 

všechny recenze uživatele

Učedník Balfe možná až vykrádá mistra Zimmera, vše nabaluje kolem nestárnoucího klasického motivu...ale my mu to odpustíme, protože to zní skvěle a perfektně doplňuje další "nemožnou" jízdu nestárnoucího Ethana (i když "Tom" už přeci jenom nějaká ta léta za sebou má a některé scény na to velmi vtipně poukazují!). Hudba spolu s onou sebeironií (záchodová scéna) pak dál šlape v osvědčeném mustru šílenství-klid-šílenství-klid + množství zvratů (povedených i méně povedených) a ten vizuální "fetiš" (výskok z letadla, Pařížská "party", konečná honička) se vyrovnává, ne li překonává pro mě za tím nejvíc oku lahodící Dubajskou zastávku z Ghost Protocol. A když už jsme u toho "oku příjemné", někdo měl hodně dobrý nápad s obsazením Vanessy Kirby (i Alix Bénézech se ve své pětiminutovce neztratila). Záporák taky nezapadne a až mě i překvapilo, kolikrát jsem u "akčňáku" pociťoval skutečné a nefalšované napětí, co bude dál, i když místy se pak člověk nad zvraty musel pozastavovat. Tak či onak...všechny ty pozitivní ohlasy nelhaly! Solidní jízda, kino opouštěno s nadšením a Tom na to stále (vlastně nijak překvapivě) má! ... A bude li pokračování, zase Simona Pegga, prosím! ()

pushover 

všechny recenze uživatele

Kupa akčních scén propojených vetchým dějem, kdy vždy v pravou chvíli kdosi náhodně vytasí informaci, která umožní další akční scény. Plastikama zflikovaný Cruise už ztratil schopnost jakékoliv mimiky. Ale ta auto-moto honička po Paříži se povedla. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

McQuarrie udělal opravdu skvělou pecku.Jak scenář tak režie se mu skvěle povedla.Cruise opět vynikající v každým detailu a to nemluvím o kameře a hudbě.Velmi dobrá věc. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ze dvou koulí splácáme dva kousky bombiček, kterýma rozmlátíme na sračku celý tento světový řád. Nu a když to máme celý skoro v kapse, objeví se agent Hunt, který ten náš prohnilej svět plný nádherných broskviček, v poslední milise - kundě ...zachrání. No není to paráda ?? :-) ()

speedy7929 

všechny recenze uživatele

Ethan Hunt ma veru neomrzí a to preto, lebo si stále drží svoju kvalitu výbuchov, dejových prekvapení, hereckého obsadenia a filmovej znelky. /80% ()

boo-boo 

všechny recenze uživatele

Kameňujte ma, päťka ostáva neprekonaná a Henry Cavill obstál tak maximálne s odretými ušami. Ale teda vady krásy bokom, M:I6 má opäť raz všetko, čo sa dá od špionážnej blbiny s áčkovým rozpočtom čakať - exotiku, výživné akčné (aj iné) scény, dostatok humoru, náznak fatality a nejaký ten poriadny dejový zvrat (hoci nechápem, ako môže niekto byť taký patlal, že ten kľúčový vyzradí de facto v prvej tretine filmu). Čo tu už funguje ako dobre zabehnutý stroj je obsadenie a Cruisovo samovražedné nasadenie pre vec, čo sú trademarky, na ktorých nielen že nová generácia Mission Impossible stojí, pomáha si nimi do jasného nadpriemeru. A Bond ďalej plače v kúte. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Vrnim blahem...:) Si říkám že další díl už nemůže bejt tak dobrej...no tvl..a on je ještě lepší!! Nejlepší akční série součastnosti.. nekompromisně..Jako Cruise co předvádí..to je neskutečné.. parádní triky.. efekty..jako vždy.. zákoutí Francie.. hory.. jak skáče přes baráky..prej sorac já tam měl 2D... :) Nejvíc... úvodní bitka na hajzlikach.. ta je epická..jebat všechny marvelovky...tady se koukejte..jak má vypadat hrdina a jak se dělá pořádnej film!! Finále s helikoptérou...uaaaaa absolutní špička!!... To je jízda.. herecké výkony netřeba..komentovat.. jedním slovem bravurní..takhle má vypadat akční film s hrdinou... Nudné Bondovky tomu nesahají ani po kotníky! 100% ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Cruise po 20-ty krát a stále dobrý. Posledné dva Mission Impossibly si držia vysokú laťku. Koľko sa tam Cruise nabehá, namláti, ponaháňa na motorkách, autách, vrtuľníkoch... Zbesilá jazda od začiatku až do konca, ktorú drží po hromade ako tak scenár a myšlienka. Záver samozrejme debilne klišoidný s klasickou jednou sekundou a neuveriteľnými kúskami, inak sa mi to ale páčilo a starý team to stále ťahá v slušnom tempe. Superman to moc nesprznil no a s tým jeho hrozným knírkom by som mu uvalil už na začiatku - hodil sa mu pre jeho rolu. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Další film, jehož trailer je mnohem našlápnutější, nadupanější, akčnější, epičtější než celý zbytek filmu. A to doslova, protože obsahuje i takové záběry, které se ve filmu neobjeví. Spoiler. Pokud chcete vidět všechny akční záběry filmu => pusťte si trailer. Za mě ne. Nuda. Snaha byla, ale nevyšlo to. Navíc mně to chvílemi přijde jako nepovedená vykrádačka Nolanového batmana. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Hunt už zřejmě začíná trochu stárnout, protože stejně jako v předchozím díle platí, že jeho "mise skončily úspěchem jen díky náhodě či velké dávce štěstí", což ostatně zaznělo i v předchozím filmu. Jinak je to stále velmi slušná akční podívaná, která se ale nevyhýbá klasickým klišé. 75% ()

MasterD 

všechny recenze uživatele

Většina filmu na čtyři hvězdičky, zejména Paříž, líbily se mi akční honičky a bojová umění, ovšem ten konec v horách fakt zkazili. Tolik nesmyslů (jako dvě kabiny vrtulníků, které spadnou do stejné skalní průrvy, nebo vrtulník visící nad propastí díky zbloudilému háku), proto o hvězdičku méně. Opravdu má scénárista své diváky za padlé na hlavu, aby si myslel, že takové absurdity budou považovat za kvalitní zábavu? Zneškodnění bomby v poslední sekundě jsem už "taky někde viděl", i když možná právě na tom si Mission Impossible staví. ()

Alois88 

všechny recenze uživatele

3,5* Pořád si říkám, že tahle série šla od třetího dílu dost nahoru. Platí to i pro tento díl, ale připadá mi, že předchozí díly byly o něco lepší. Tento na mě působil až moc překombinovaně a zmateně. Neustálé obraty, zrady... většinu filmů to obohatí, ale zde toho bylo prostě moc. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Veľmi potentná kulantne pulzujúca akcia spĺňajúca tie najprísnejšie kritériá akčných orgií. Ethan Hunt vo fantastickej forme. Tentokrát nejde iba o prvotriednu akciu a špionážne hody s maskami, ale aj o extra triedu v osobných súbojoch. Je pravda, že občas som sa stratil, že kto koho a prečo, ale bolo to prvotriedne. Škoda, že tu nehrala žiadna sexica, ostatok fungoval. A Kal El nemal zabiť Aleca. Hovado kryptoňantské. Tomáš je napriek veku vo forme a rozhodne jeho filmy patria k tým najlepším v žánri. MI: je značka. Som jej veľký fanúšik. Malo to takú málinko nudnejšiu pasáž pred finále, kedy som sa obtieral o štvorku, no už sánkovačka vrtuľníkov v Kashmire mala zase gule. Tomy Kid Cruise vs Two Faces Clark Kent boli šťavnatí, vrátane momentu, keď to mal Henry Cavill proste na háku, veď viete čo myslím. 4,5 patričných. Toto ešte nekončí. ()

Taffey 

všechny recenze uživatele

Nepředstavitelně zdlouhavé a repetitivní. Plné náhod, vedoucích k dalším náhodám. Není to dobrý film. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Ethan Hunt a jeho tým, kteří jsou vždycky o krok napřed přede všemi drží laťku pořád vysoko a přichází pokaždý s větší porcí akční zábavy. Scénář sice není oscarová záležitost, ale co, společně s bondovkama lepší špionskou akci nenajdeme. Tom Cruise je pořád skvělej, je to dravý, napínavý a akční scény mají pořádný koule např. honička s vrtulníkama mě usadila, neuvěřitelně natočený. A jako třešnička na dortu opět nádherná Rebecca Ferguson, takže naprostá paráda. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama