Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

Locksley 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl byl určitě šmrncovnější, ale ta akce. TA AKCE. Cruise dokazuje, že je v kondici jako málokdo a předvádí naprosto neuvěřitelný kousky. Je fakt borec. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Pro mě - zatím - vrcholné představení agent Ethana Hunta. Pátrání po plutoniu protkané řadou akčních scén a zamotanou situací mezi agenty, kdo je s kým a kdo proti komu. Honička na motorce a seskok padákem bere dech. Když jsem viděl první film Mission Impossible, tak mě nenapadlo, že těch filmů bude minimálně šest a že nakonec dojdu až k plnému hodnocení 5*. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Jako by se kruh uzavíral od "Jedničky" po "Šestku" . V první M.I. hrála Vanessa Redgrave Max, ženu, na kterou v poslední M.I. Vanessa Kirby jako "White Widow" vzpomíná jako na svoji matku. V Jedničce byl Ethan Hunt obviněn ze zrady a musel vyšetřováním prokázat svoji nevinu, v Šestce je Ethan Hunt obviněn (i s důkazy), že je hlavním padouchem, proti kterému bojuje celá IFM, a musí opět organizovat prokázání své neviny... I proto (a nejen kvůli Tomu Cruisovi, který pro akční scény fyziologicky stárne) si myslím, že žádná "Sedmička" nebude (navzdory rekordním tržbám 150 mil. USD celosvětově za první víkend promítání). To ale nijak nebrání v tom, abychom před akčním Tomem alias Ethanem nesmekli klobouk. Komu čest, tomu čest! ()

PAVLIS 

všechny recenze uživatele

50% Tahle pohádková série mi nesedí. Ze začátku sice docela baví syrová akce v Paříži, obzvlášť honička se starým BMW, ale postupně se vrství jeden "zásadní" zvrat nebo řešení na poslední chvíli za druhým, až je to nuda. A úplně nejhorší je, jak si ke konci tvůrci vytírají zadek s úvodní realističností a fyzikálními zákony aneb osmdesátky jsou zpátky. Potom nepřekvapí, že za srdce dokáže chytnout pouze nevýznamná scénka záchrany zraněné policistky. ()

Mkartaylas56 

všechny recenze uživatele

Již šestý díl Mission Impossible a i tentokrát je to skvělý film. Opět je to poctivý akčňák, kterému ani trochu nechybí spousta napětí (hlavně ke konci) a stejně jako předešlé díly série vás dokáží zaručeně zabavit a strhnout. Dále musím pochválit (stejně jako u každého dílu) Toma Cruise, který se díl od dílu pouští do více a více nebezpečných kousků a i když je to už po šesté, tak se člověk stále nestačí divit, co tenhle chlapík před kamerou dovede. S tímto se dostávám k akčním sekvencím, které byly opět neskutečně našlapané (ať už šlo o honičku na motorkách, nebo o fantasticky natočenou nahánečku ve vrtulnících) a já jsem jenom mlaskal blahem. Konkrétně kamera byla v tomto filmu úžasná, protože já osobně miluji hodně oddálené záběry na krajinu a podobně a těch tu bylo habaděj. Hudba byla již tradičně taky dobrá a abych tu nestrávil mládí, tak tento komentář zakončím shrnutím: šestka MI je určitě jeden z nejlepších dílů série a zatím jeden z nejlepších akčních filmů roku, a tak hodnotím 85%. ()

Ludo444 

všechny recenze uživatele

Král špionážneho thrilleru za posledných 10 rokov je Mission Impossible. Ďalší Bond to bude mať veľmi ťažké. A tá akcia točená bez použitia zeleného plátna je úplne inde oproti ostatným akčným filmom. ()

boombang 

všechny recenze uživatele

Série MI mi byla vždycky celkem ukradená a ničím si mne nezískala... až doteď. Jistě, je to pořád mainstreamově americké, rádoby vtipné, klišoidní a nelogické, ale zároveň je to tentokrát kupodivu zábavné, celkem přehledné a velmi napínavé. A AKČNÍ, ryze fyzicky akční! Jedna vizuálně-rychlostní slast za druhou. Všechny komiksárny by se měly stydět. ()

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Už předchozí snímek byl zkráceně řečeno výborný, ale to, co je převedeno v šestém MI, nemá obdoby. Tom Cruise je samozřejmě vynikající (ten chlap snad nestárne a pokud ano, vypadá a hraje pořád líp a líp), ale je potřeba říci, že za úspěchem jeho několika posledních projektů stojí jeden jediný režisér a scénárista. To on udělal Fallout tím, čím je. Svou akcí, osudovostí, důrazem na morální dilemata stojí a padá téměř výhradně na Christopherovi McQuarriem. Samozřejmě nesmíme zapomínat na nosnou romantickou linku (pro některé dámy a vlastně i pány), další členy týmu (Ving Rhames, Alec Baldwin), humor (Simon Pegg) a na protiváhu k Ethanu Huntovi (podmanivý Henry Cavill). U akčňáren to tvrdím málokdy (jenomže tohle vlastně není "jen" akčňárna), ale tohle je pro mě zatím film roku - jelikož už je září, skoro bych se vsadila, že už jej nic nepřekoná. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Trochu zjednodušenej díl - žádný extra efekty na každým kroku, příliš extrémních situací, vychytávek, zvratů, machinací, mrtvých apod. Vše je v minimalistickém duchu a není to vůbec na škodu. Bohužel to ale oproti ostatním dílům nemá ono adrenalinové napětí od začátku do konce, ale až v druhé půlce filmu se tam něco objeví a vygraduje to až v závěru. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Ukrutná nuda... nekonečný kolovrátek obstarožního cirkusového artisty, provádějící zbytečné kejkle za záchranu světa (zase). Už mu hrabe z těch nekonečných zástupů teroristů, agentů, rajcovních cour, zneškodněných bomb, atomových bomb, plynových bomb, bomb s bilologickejma zbraněma a dalších bomb (co jich abeceda má).... ty vole to už není ani vtipný! :( No prostě zábava pro lidi s půlkou mozku... (jedna hvězda za Rebeccu, ta se fakt povedla) ()

Kortexo 

všechny recenze uživatele

Zázrak se nekoná.Věčný boj s větrnými mlýny: Mission Impossible vs. Bondovky pokračuje.Znovu se potvrzuje, že Toma Cruise, tahle série náramně baví, je to pro něj jistý druh dokonalého adrenalinového zážitků jednou za pár let,což je také hlavní důvod, proč série, tak dlouho pokračuje. Komerční akční megahit, který je pro lidi, který se chtějí odreagovat a to také dostanou a v plné síle. Fatálně nelogické a uspěchané finále, boužel definuje tuhle sérii od počátku. Narozdíl od bondovek, které netlačí na pilu a přinášejí logiku a skutečné emoce. Počkejte si klidně na televizi a nenechte se zlákat vysokým hodnocením a svůj čas věnujte původnímu seriálu, který s filmy nemá nic společného a proto je elitou žánrů... ()

george82 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě Ethan a jeho tým opět překvapili. Parádní akce, neustála překvapivá změna děje a zápletky. Cahill mě taky překvapil, že dokáže suprově zahrát něco jiného než S-Mana. Paráda. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Christopher McQuarrie je oficiálně první režisér, který natočil 2 díly M:I. V pořadí již 6.díl drží stále vysoko laťku, ale už je to všechno takové předvídatelné, ale na druhou stranu pokud by měla každá série všechny kvalitní díly v takovém měřítku, kromě teda dvojky, mohly by být na sebe konkurenční série pyšné. Samozřejmě pokud vznikne další díl, budu se opět těšit. ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že si už z nás dělaji hodně velikou legraci. To snad ani není možný. Vždyť brutalitou je to pro dospělý kolem 50-ti, ale příběhem pro děti kolem 11-ti let. A ještě k tomu 2 hodiny 27 minut? No tak to snad ne. Velmi velikánské zklamání. ()

pride 

všechny recenze uživatele

Tá scéna na hajzloch top!!! Cavill veľmi solídny. Lokácie krása. Finále už také klasické ale zábery z vrtulníkov mňam. ;) ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama