Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

leonidas 

všechny recenze uživatele

kdyby to byl james bond bez zaváhání bych šel s hodnocením nahoru, on to ale bond nebyl , bylo to mission impossible. čeho je moc toho je příliš a tady bylo příliš všeho. ()

ElFifo 

všechny recenze uživatele

4* nakonec a to především za akční scény, které jsou bezpochyby nejlepší co jsem viděl za poslední dobu. 7/10 ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že od posledního dílu uplynuly tři roky, protože na něj navazuje díl tento. Podle mého je to asi nejslabší díl z celé série a pokud chcou tvůrci pokračovat tímto směrem, půjde celá serie Mišnu do kytek. Pokud bych tenhle díl mohl brát jako rozloučení se s diváky, pak by to byl bod navíc. Dalším plusovým bodem je snadná orientace v ději, čekal jsem to trochu kompikovanější a co se týče akce je vcelku přehledná i slušně natočená. Henry Cavill s tím svým knírkem (který mu v lize počítačově smázly) mohl dostat maličko víc prostoru a vyplnit je bitkama, ta jednohubka na hajzlech by si to i zasloužila. Nicméně jsou to slušné 4. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Remeselne slušne zvládnuté, ale rokmi opozerané a vypáchnuté, niekto sa odbavuje na nekončiacej akcii, mne to už pripadá únavné a dýchavičné, stenčila sa aj dávka humoru, môže to pokračovať ďalšími misiami, ale obávam sa, že pokles úrovne bude pokračovať, takže 40%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za "záchodový souboj" a víc ani ťuk. Bez děje, bez nápadu a jen shluk sestříhaných akčních scének, který ještě občas ani nejde chronologicky za sebou. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Má to všechno. Tajné služby, agenty, teroristy, nukleární bomby, přestřelky i honičky na silnicích i ve vzduchu. Akce natočená působivě, děj, který to má spojovat, je však neoriginální a předvídatelný. No a 2 a půl hodinová stopáž je hodně přepálená. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

paradny film, temny osudovy ako DCEU, fallout pokracuje v slapajach vynikajucej patky, mission impossible je najlepsou seriou medzi spionaznymi filmami, kde sa hrabu james bond, ci jason bourne, v mission impossible sa neriesia romanticke sracky ako v bondovkach, vo falloute musim pochvalit vynikajuci soundtrack, v niektorych momentoch mi behal mraz po chrbte, najma vo famoznej mrazivej scene podobnej z temneho rytiera SPOILER: v huntovej (tom cruise) predstave, ako v maskach prepadli eskortu, ktora prevazala solomona lanea (sean harris), pri tom zabijali francuzskych policajtov, na konci sceny ethan hunt postrelil jedneho policajta, prisiel k nemu, sundal si masku, vedla neho sa postavili piati kumpani a zastrelil toho policajta KONIEC SPOILERU, akcia ako vzdy vynikajuca, ci uz to bola bitka na zachode, nahanacka v parizi, nahanacka helikopter alebo lezenie po skalach, tom cruise je borec, ze nakrucal akcne sceny sam, vo filme bolo mnoho zvratov, ze som nevedel, kto za koho kope, najlepsie postavy boli ethan hunt, ilsa faust (rebecca furguson), august walker (henry cavill), benji (simon pegg), luther (ving rhames), white widow (vanessa kirby), hunley (alec baldwin), rebecca ferguson je jebacka, tentokrat nebehala bosa ako v narode grazlov, budem rad, ak reziser christopher mcquarie natoci nejaky DCEU film 10/10 ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Třetí * za neuvěřitelného Toma Cruise. Jinak je to těžko uvěřitelná pohádka. První díl je lepší a to je o 22 let starší. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Masek jako na karnevalu, šílené honičky, zvraty v poslední chvíli a strany prohazující se rychleji, než skořápky v rukou pouťového podvodníka. Jak by řekl Ethan Hunt "jako obvykle". Mission Impossible nabízí přesně to, co slibuje, i když se příběh a prostředí mění, základní myšlenka a Tom Cruise zůstávají. Co se mě týče jsem spokojen. ()

O_Peki 

všechny recenze uživatele

Na Ghost protocol to nemá, ale i tak je to slušná akční jízda. A ty dva záporáci (nebo kolik jich tady vlastně bylo) jsou tak odporný, až z nich máte husí kůži. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Vezmu-li snímek sám o sobě, jde v zásadě o přímočaré pokračování předchozího dobrodružství, a to kupodivu včetně většiny postav na obou stranách barikád. Jenže krkolomné měnění stran, honičky, v nichž není zřejmé, kdo že je lovec a kdo kořist, a závěrečné počínání s dvojicí bomb s prostřihem na zcela šílenou honičku vrtulníků mne utvrzují, že se stále jedná o vysoce nadprůměrnou špiónskou zábavu, za jejíž sledování se rozhodně není možné stydět. Jenom by mne zajímalo, kam vyšroubují tvůrci zápletku příště, protože se zdá, že dál už to nepůjde. ()

Dawydov 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení v rámci série. Je to poprvé, co jsem si MI opravdu užil, je to nejen nejlepší díl, ale i nejlepší akční film za dlouhou dobu. Vlastně je toto prototyp klasického akčního filmu, jak by měl vypadat. Oproti marvelovkám, kde je vše nefyzické, jen namalované, toto je velmi příjemně reálné a připomíná to, jak moc je skutečná realita (zatím) nenahraditelná. U mnoha scén jsem zíral jako už dlouho ne, zejména u souboje na záchodech, stejně tak ale i u automobilové honičky - ty mě většinou nebaví, vždyť je to stokrát omleté. Ale tady se jim to povedlo, byla zábava na to koukat. Akční scény prostě 100%, a přitom to nebylo vždy jen a jen násilí. Konečně se akce nerovná jen násilí. Všemu samozřejmě dost pomáhá dobrá pulsující hudba, herecky také dobré, poměr akce/napětí/humoru akorát. Pokud jde o scénář, drží se to na hraně snesitelnosti, kdy to ještě není úplně debilní (jako třeba rychle a zběsile), aby se to nedalo brát aspoň trochu vážně (byť minimálně na dvou místech je to WTF, které z imerze vytrhne dost). Je to sice pořád MI, a dost jsem se občas ztrácel, co kdo zrovna má za lubem, ale dobrý. Celkově ale akční nářez a velký velký film v rámci žánru. Neni to prostě tak debilní jako FastFurious, ani tak digitální jako marvelovky. Těším se na další. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama