Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

GariCZ 

všechny recenze uživatele

Začátek hodně nudný, přibližně 30 minut se nic pořádného nedělo, ale potom už to nabírá ten typický "Mission Impossible" impuls. Smekám před Tomem za to, že v jeho věku nechce kaskadéra, většinu akčních scén by většina herců opravdu nezvládla. Některé scény byly zbytečně dlouhé a i díky tomu ma film neskutečných 150 minut, záporáci byli povedení a bohužel mi malinko vadí absence Jeremyho Rennera, ale jinak skvělá podívaná. 75% ()

Methew 

všechny recenze uživatele

Po tom čo Ethan Hunt chytil Solomona Lane v M:I 5, ktorý si to aj so svojim syndikátom zobrali osobne, infiltrovali CIA aby získali plutónium, ktorým by uskutočnili svoju zvrátenú filozofiu: "Čím väčšie utrpenie, tým väčší mier", a tak zabili dve muchy jednou ranou, osobne sa pomstili Ethanovi Huntovi a zároveň zablokovali prísun vody pre tretinu populácie, čím by napáchali obrovské škody na životoch miliárd ľudí. Dosť pôsobivý a konečne parádne dlhý dej, ktorý pokračuje po predošlej časti, a tak konečne nejaké tie M:I časti na seba priamo nadväzujú. Čo ma nesmierne potešilo bolo však znovu dosť priestoru aj pre premakané špionážne praktiky IMF, na ktoré fakt žiadny iný špionážny film ani zďaleka nemá. Hravosť a ani bežná uvoľnenosť IMF tu nemali priestor, nakoľko išlo zas o Syndicate, ktorý sa našiel cestičky, tak IMF to brala už smrteľne vážne. Dúfam, že po tomto Syndicate je nadobro zničený, a že M:I 7 dostane znovu priestor pre viac uvoľnenosti a hravosti a zároveň, že bude dokonalým ukončením tejto perfektnej, osobne mojej obľúbenej, akčnej série. 101% ;) ()

vitek_korenn 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní akční film. Ostatně jako všechny Mission Impossible. Děj je sice překombinovaný, a to i přes svojí zdánlivou jednoduchost. Díky právě té jednoduchosti to ale vytváří vcelku bordel. Naštěstí na konci do sebe vše zapadne. Co se týče soubojů tělo na tělo, tak ty byli velmi kvalitně jak nasnímány, tak i zahrány. Režisér za účelem zdůraznění boje odstranil hudbu a zesílil ostatní zvuky – údery, výstřely atd. Tím docílil většího vcítění do boje. Cruise se navíc opravdu snažil a zamakal na sobě. Dokonce se kvůli tomuto dílu naučil létat s helikoptérou ! A co teprve ten seskok z letadla?! Je to prostě frajer. Už se těším, co předvede v dalších dílech :). Za mě 8.5/10 ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

tak ako v predchádzajúcich misiách ani v tejto sa netreba pozastavovať nad logikou a reálnosťou niektorých akcií a dejových zvratov, ani nad dôležitosťou niektorých postáv, ktoré sa síce prezentujú ako strašne nevypočítateľný zločinci ale nakoniec nič poriadne nedokážu. Tomáš ide v plnom nasadení a nezastaví sa ani na minútu a samozrejme prežije aj nemožné a vždy vstane a uteká ďalej a až na konci si spomenie že má asi zlomené nejaké to rebro. Super tajné organizácie sa pravdepodobne dajú infiltrovať ľahšie ako keby sa chcete dostať do kina bez lístka, lebo v každej z nich sú dvojitý alebo trojitý agenti o ktorých nevedia ani tí najvyšší. Scenár mal zopár nejasností ale vyvážila to neustála akcia trvajúca dve a pol hodiny. Tomáš dokáže udržať pozornosť a je vždy na hrane s časom. uvidíme koľko toho ešte Hunt zvládne do budúcna. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Akce, akce, akce - je to opravdu dost na dvě a půl hodiny? Jistě, akce je to brilantní, choreografie skvělá a pěkně to odsýpá, ale příběh dostává na frak. Opravdu se už scénáristé nezmohou na nic než ukradenou atomovku, zlou CIA a spiknutí? Partička hrdinů už pomalu začíná připomínat Expendables (48, 56, 59 let) a věkový průměr zachraňuje je jen Rebecca Ferguson (34). Pobavil Henry Cavill se směšným knírem, který však zvládá dobře zahrát svoji podivně charakterizovanou postavu. Potěšilo několik vtipných momentů, standardně kvalitní výkon Simona Pegga a překvapivě charismatická Vanessa Kirby. Ještě kdyby do té nekonečné stopáže nacpali tvůrci smysluplný příběh a byl bych spokojený. ()

Pignon 

všechny recenze uživatele

Hvězdy dávám za své 16 leté děti, které při tomto crujzování hýkají, ale pro někoho s dospělým mozkem?? ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitné pokračovanie znovu našliapnutej značky Mission Impossible - klobúk dolu nad príbehom (i keď z časti predvídateľným), no temnejším a inteligentným prevedením (niečo ako Skyfall v rámci Bondoviek). Ak bude pokračovanie, isto si ho nenechám ujsť. ()

Hrr.nec 

všechny recenze uživatele

No ač každej ví, že to dobře dopadne, tak jsem se na tom křesle pěkně ošíval napětím a někteří v kině i vískali, když ty vrtulníky sjížděli níž a níž. Že to mělo dvě a půl hodiny mi vůbec nepřijde, výborná jízda. ()

kaller 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý tým kolem Toma Cruise vstupuje do další úspěšné kapitoly, byť se Fallout začíná trochu točit v kruhu vlastních (a poněkud překombinovaných) nápadů. Nicméně oživení v podobě postavy H. Cavilla a pořád hodně zajímavé a nesmírně dynamické akční pasáže spějí k nezadržitelnému resultátu, že u téhle mise prostě stojí za to zase být. ()

dinzbir 

všechny recenze uživatele

Prostě a jednoduše TOM ! ! ! Né nadarmo proti němu nedávají jiné velké premiéry filmů. A v této jízdě zase potvrdil, jaká je on EXTRATŘÍDA ! ! ! Tolik zvratů a akce jsem v jednom filmu dlouho neviděl, vlastně možná vůbec. Velmi dobře investované peníze v kině, pokud je toto váš žánr. ()

zipS 

všechny recenze uživatele

filmovou vatou predlzovana stopaz ma ubijala. Samozrejme tie perfektne "nahodne" nacasovania akcie-reakcie boli uz len na pokrutenie hlavou. Herci umelo strojeni, az to liezlo na nervy. Velmi slaby MI diel ()

gezko 

všechny recenze uživatele

M:I si vzal príklad z prvých troch Craigových bondoviek a snaží sa samostatné filmové epizódy spojiť využívaním hercov/tímu z predošlých dielov. Renner síce asi nemal čas (asi ho už nebaví hrať tých, čo vo filmových sériách majú nahradiť pôvodných hrdinov a nakoniec nič z toho (Bournova séria, M:I....), ale inak platí vyššie napísané. Toto vôbec nie je na škodu. Samozrejme akčné scény boli super, neuveriteľné ako vždy. Výčitky smerujú k jednému zo záporákov. Henry Cavill bol úplne toporný. Ako keby zabudol akú rolu hrá. Tváril sa tu rovnako ako Superman, chýbala mu tá hravosť typu jeho postavy v Krycie meno U.N.C.L.E. Čo ma však veľmi výrazne potešilo bol návrat Rebeccy Ferguson. Ozdoba filmu a moja nová filmová femme fatale. ()

Erichan 

všechny recenze uživatele

Vlažné. To boli moje prvé pocity. Ale v tom najlepšom slova zmysle. Cítila som, sa akoby som pila svoj obľúbený čaj, ale prosto vlažný. Vypijete ho na jeden dúšok, potešíte sa z neho a idete ďalej. Ak toto bol posledný že posledný Mission Impossible, tak tlieskam a kvitujem kvalitnú dôstojnú rozlúčku s rozumnou dávkou nostalgie, lebo úprimne, v prípadnom ďalšom pokračovaní by Tomovi s jeho vekom tie kaskadérske kúsky už naozaj neboli uveriteľné. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama