Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

Najnou 

všechny recenze uživatele

Tyjo, tohle se mi fakt líbilo! I když všechny dámy v sále při každém momentu, kdy Tomíkovi chyběly milimetry k tomu, aby vyhrál a zachránil svět, ale něco se posralo a další hodinu musel bít jiné lidi, opovržlivě a hlavně nahlas projevovaly svou intelektuální nadřazenost debilním smíchem, užil jsem si každou z mnoha minut stopáže týhle akčňárny. Možná jednu ne, ale všechny ostatní jo. Takže prosím vás - neberte na tohle do kina své drahé polovičky. Já jim to vlastně ani nemám za zlý, já kdybych se nějakou nešťastnou souhrou osudu objevil na promítání horkého letního hitu Hebká láska & starosti, také v nejdojemnějších momentech poprskám smíchy všechny kolem sedící maminy a stehna mne budou ještě tejden pálit od samého plácání. Uděláte tím službu sobě, jim, mně a všem ostatním, kdo se přišli podívat, že i důchodci zvládnou natočit rvačku s použitím více než třináctimilisekundových záběrů. Sorry Stývne, nic proti. ()

Motyuek 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že autoři jsou už ve spirále. U pátého, nebo bůhvíjakého dílu musí za jakoukoliv cenu ohromit aby rozmlsaný divák neodešel z kina.A tak scientologický guru skáče z oken, pilotuje bez předchozího vstupního a bezpečnostního školení hrtulník. Překvapí sice informace, že Tomík prý absolvoval natáčení bez dabléra a dokonce si poranil nožičku, ale ani tohle se mnou nepohne abych přidal další hvězdu. Prostě klasika, akcí a napětím nabouchaný děj vás vtáhne a nepustí až do romantického happy endu. Ale za týden už moc nebudete vědět o co tam vlastně šlo. ()

teckax 

všechny recenze uživatele

Máš ráda filmy...tvůj kluk taky, ale vlastně spíš akční. Tak tedy na co do kina? Pokračování týhle legendy by mělo uspokojit všechny. Noo...popravdě, hodnotím 3* zejména díky úchvatné filmařině. Akční scény byly fakt akční...a že jich bylo! Ale prostě...tyhle blamáže a zvraty, které MI dělají tím, čím je, jsou pěkný tak na dvakrát třikrát...Fallout vypadal, že nikdy neskončí, protože po zvratu přišel zvrat, který zvrátil všechny zvraty až se mi z toho chtělo až zvracet...posledních 30 minut a to nudou. Nudila se i akční filmy milující půlka, takže zasejc tak zaujatá být nemůžu. Nicméně, jak jsem psala výše, filmařina na jedničku a Tom Cruise snad podepsal smlouvu s ďáblem...v jeho věku tyhle kousky. Klobouček. ()

Doffy 

všechny recenze uživatele

Fallout je bezpochyby nejlepším dílem série. Režiséru McQuairrovi a Tomu Cruisovi se podařilo nacpat do 2 a půl hodin filmu úplné maximum. Akční scény jsou opravdu legendární a všechen respekt tomu, že i přes velké množství všeho, co může moderní akčňák nabízet, se režiséru podařilo udržet přehlednost děje. Tenhle díl rozhodně překonal bondovský Skyfall a tím pádem si označení nemožné mise opravdu zaslouží. A jestli tenhle díl nedostane Oscara za nejlepší filmovou hudbu, tak nevím. ()

Robo2504 

všechny recenze uživatele

Ako akčný film je to OK, ale po pozretí filmu som sa od američanov dozvedel zaujímavú novinku, že na území Kašmíru sú fjordy a samozrejme, že je tam aj Preikestolen. ()

Jarda68 

všechny recenze uživatele

Našlapaná akční jízda...Klobouk dolů před Tomem Cruisem a jeho kaskadérskými kousky.Jen ten bondovský konec..90% ()

Kodousek 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat na rovinu, na M: I Fallout jsem šla, protože jsem dostala lístky a na Andělu nic lepšího nehráli - sorrýsek. Jaké však bylo mé překvapení, že to vůbec nebylo zlé, sice už je na Tomíkovi vidět, že už míří k šedesátce a Cavillovi nezávidí jen široká ramena, ale především oněch pár cenťásků navíc, ale přejme mu to i plastický chirurg musí jíst že :-) a že chlapec nestárne, nu což až já budu mít pár mega taky budu opět sweet twenty. Mno nicméně stopáž delší dvou hodin utekla překvapivě rychle, potěšil mě návrat jaké si Hunt-Girl Rebeccy Ferguson. Zápletka reálná, zasazená do prostředí Evropy a problémy, které dnes řeší nejedna zpravodajská služba. Líbilo, dokonce líbilo moc. ()

Zdenek.D 

všechny recenze uživatele

Děj a linka provázející více než 2 hodiny dlouhým filmem je průměrná - s ohledem na sérii stále nic nepřekonalo vynikající díl třetí. To, co táhne MI:Fallout na špičku je syrovost a surovost čišicí z každého akčního záběru! Vše je snímáno přehledně, čitelně a dýchá atmosférou poctivě dělaného řemesla.Počítačově tvořené efekty neruší a parta kolem Ethana je sehraná...snad jen škoda, že Jeremy Renner již není v týmu, chemie mezi ním a Tomem Cruisem fungovala. Nicméně podtrženo, sečteno - stále je to letní blockbuster se vším co k němu patří a z kina jsem odcházel s úsměvem od ucha k uchu! ()

jizvoun 

všechny recenze uživatele

I po tolika dílech naprosto vynikající zábavná akce plná sympatických herců. Některé scény byly jako vždy přetažené za vlasy, ale v tom rychle ubíhajícím adrenalinu jsem ochoten to přehlédnout. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Jak sa rozprávali tak som nevedel koľká bije. Akčňák je to dobrý. Som v skupine čo vyzdvihuje bitku na hajzli a vrtuľníky strihané bitkou v chate... Jurčekk pozeral si to na trikrát. Seklo sa to, keď si to pretáčal... chcel si to urýchliť...Nešlo to rozbehať musel si to stiahnuť znovu... Tie nervy. A to len aby si vedel ako dnes vyzerá dobrý akčňák... Keď na to nejdeš do kina je to o hovne. Nuž ale ... ()

ghoston 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů! Ano, bylo to přitažené za vlasy. Ano, ministr vlády USA nebo UK je akční hrdina. A ano, zvítězili jsme. Opravdu musím vyjádřit obdiv Cruisovi, že při natáčení akčních scén do toho jde sám na vlastní kůži. Až by se zdálo, že při dnešních počítačových možnostech je to celkem zbytečné, ale nějak je na tom filmu znát. ()

camomilla 

všechny recenze uživatele

ASI BUDU SPOILEROVAT.. Posledni tri dily byly paradni, ale tenhle byl skoro nekonecny. Pres dve hodiny honicek v autach, na lodich a vrtulnikach (proste voda-zem-vzduch, vic toho uz neslo) me nebavi. Honicky zkratit a pridat vic napeti prosiiim. Naprosto paradni byla treba scena s francouzskou policistkou. Kazdopadne uz ted se tesim na dalsi dil a klobouk dolu Tomu Cruiseovi za to, jak na sobe maka. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Jsem opravdu rada, ze aspon tihle tvurci zustavaji verni "klasiceů a nesnazi se z MI udelat temny akcni buch vi co, jak je tomu v pripade Jamese Bonda! Vtip, akce (i kdyz misty prehnana - jenze to je prave ta prava MI!", zajimava zapletka, momenty prekvapeni, dobre akcni sceny, hezke zeny, zajimava mista, ohrozeni sveta, a fakt dobry Tom Cruise. Ja odchazela od filmu spokojena, nadsena a uz ted se tesim na dalsi dil.4**** a radila bych opravdu kazdemu, prosim prestante vymyslet ty blbosti jako v pripade Jamese Bonda. Drzte se osvedceneho a dobreho vzorce. Nemuzete udelat chybu. ()

Kamil111 

všechny recenze uživatele

Marná sláva, pokud vyrůstáte na TOM Mission Impossible, tedy prapůvodním seriálu z přelomu šedesátých a sedmdesátých let, kde poprvé zazněl geniální hudební motiv Lala Schifrina, navždy už všechno poměřujete podle dojmu, který ve vás zanechal. Samozřejmě, s příslušným upgradem odpovídajícím 40 letům rozdílu. Takže slovy klasika, za mě dobrý, ale mohlo by to být klidně ještě lepší. V každém případě by to mělo být lepší v trikové rovině, protože zejména z té motocyklové honičky po Paříži čišelo CGI na sto honů. Ta se jim fakt nepovedla. Nejlepší M:I zůstává předchozí pětka. ()

raru 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmov si pozriem z jediného dôvodu. Akcia. A príbeh tu nehrá až takú dôležitú úlohu. Lenže akcia na konci s vrtuľníkmi,to snáď nie...to už bola fakt paródia na poctivú akciu. Škoda toho konca,inak sa to držalo v pekných červených číslach. ()

Jarv 

všechny recenze uživatele

Tomík to má s těmi svými kaskadérskými kousky čím dál těžší. Přepálené akce je všude plno, ačkoliv v tomto ohledu Cruise ještě trochu drží krok kupředu, jelikož se snaží spoléhat na vlastní "triky". Co je však horší, docela se ztotožňuji s názorem jednoho zdejšího uživatele, který napsal, že je to více James Bond než Mission: Impossible. Ne, rozhodně nehodlám zpochybňovat kvality Toma Cruise, který do toho stále šlape naplno (klobouk dolů vzhledem k jeho věku) a pro mě jakožto pro běžného diváka je sotva představitelné, co vše při natáčení dělá. Přesto mi zde po prvé chyběl nějaký úžasný moment, který by ve mne vyvolal pocit úžasu. Nejde ani tak o akci. M:I může klidně težit jen z pointy. Unesení premiéra v pětce bylo prakticky téměř úplně bez tempa, ale šlo o to, že jen fakt, že se agenti odhodlali unést někoho tak vysoce postaveného, a v tak složité situace, bylo prostě NEMOŽNÉ a nebezpečné v tom správném slova smyslu. Dění šestky nenabízelo nic, čím by mě Tom už několikrát předtím neoslnil. Příběh obstojně vymyšlený, tentokrát však zbytečně snadno předvídatelný (postava Henryho Cavilla) a pouze v jednu chvíli pořádně překvapivý. Čekal jsem nějakou zmínku ohledně nepřítomnosti Jeremyho Rennera, který v předchozích dílech sehrál klíčovou roli. Navzdory tomu ve filmu naštěstí nijak výrazně nechyběl, jeho místo totiž jednoduše zabrali jiní (a ne, Cavill má specifickou úlohu, takže rozhodně za něho není přímou náhradou). 80% ()

Jarb 

všechny recenze uživatele

Neurazí - nenadchne. V tom filmu nebylo nic, co bych už x-krát předtím neviděl někde jinde, možná trochu jinak sestříhaný, nebo z jinýho úhlu. Zápletka stejná jako v každým druhým akčním filmu. Cruise mám sice rád, ale tady mi přišlo že umí jenom jeden výraz. Průměrná záležitost ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic jiného než další zmatek se zhovadilostma kterých v této sérii není málo. Tady se opět vrátila scifi pasáž s helikoptérou. Jedno klišé střídá druhé, žádný převratný scénář, Tom Cruise je tak nějak zárukou průměrných ujetin hodných HK 80tek. ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama