Reklama

Reklama

Mission: Impossible - Fallout

  • USA Mission: Impossible - Fallout (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Na začátku tohoto příběhu však čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa. (CinemArt)

(více)

Recenze (905)

zekon 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic jiného než další zmatek se zhovadilostma kterých v této sérii není málo. Tady se opět vrátila scifi pasáž s helikoptérou. Jedno klišé střídá druhé, žádný převratný scénář, Tom Cruise je tak nějak zárukou průměrných ujetin hodných HK 80tek. ()

pichta 

všechny recenze uživatele

Dobrý akčný biják, kde na poslednú sekundu všetko klapne aj keby nie, tak hej... Dobrá zápletka s viacerými stranami, ktorých členovia ešte viac riešia svoje záujmy. Akcia a herci super. Typické americké načasovanie výbuchov, úderov, praocvný team, atď...no i tak pobavilo ()

komando20 

všechny recenze uživatele

Bravo Tome, určte naj akčný film roka, ani na chvilku som sa nenudil a pritom to bola najdlhšia minutáž, klobuk dole že Tom , 55 zvládol všetky kaskaderske kúsky sám ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Víceméně zklamání. Jako když kočička s pejskem dělají dort. Méně bývá často více. Navíc Cruise už na akční role bohužel nemá, i když se snaží sebevíc a já ho za jeho fyzičku obdivuji. Nicméně věk nezastavíš. Nebýt krásných exteriérů, tak za dvě, takto slabší tři. Přitom minulý díl byl opravdu dobrý ... ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že je to pokračování Národu grázlů. Film je akční, koukatelný a hlavně má opět dobré záporáky a krásné ženy. V současné době když není moc akčních filmů je tento top! Dávám 85%. ()

medveed 

všechny recenze uživatele

Co se týká děje, tak je to poměrně dost překombinivaná špionážní bramboračka. Nicméně, ohledně akčních a bojových scén jde o absolutní špičku. Díky za každý takovýto poctivý kousek. Snad nám padesátník Cruise, který mimochodem vypadá skvěle, připraví ještě pár pokračování série. 90% ()

visor_13 

všechny recenze uživatele

Možná bych přemýšlel i o 4 hvězdách, ale jak postupoval čas tak se začala vypínat fyzika a zapnul se cheat na nesmrtelnost a to mě opravdu nebere. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Bída. Plytký scénář plný hloupostí a patosu. Kdyby tu nebylo pár hezkých akčních scén tak jdu ještě níž. Jedno shlédnutí stačilo. Bondovky sice taky byly ulítlé, ale měli jistou lehkost a čišelo z nich, že se neberou vážně. Tenhle film je místy k smíchu ale snaží se ze sebe dělat pytel hnoje plný hlubokých myšlenek. ()

thf/42 

všechny recenze uživatele

Jedny z nejlépe zpracovaných současných automobilových honiček. Bavorské motorové závody v hlavní roli. ()

futislav 

všechny recenze uživatele

Zdařile akční, poněkud překombinované defilé stokrát omletých nápadů a scén. To se tak člověk dívá a začne hrát hru "Ve kterém filmu už jsem tohle viděl" . Nevynechali skoro nic a tak je z filmu celkový dojem dortu, který pekl pejsek s kočičkou. Další hvězda dolů za technické kiksy ať už s Plutoniem či fyzikálními nesmysly nebo konstrukcí bomb. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devíziou šiesteho pokračovania tejto série je samozrejme prvotriedna akcia, ktorá momentálne svojím nasadením a reálnosťou zrejme nemá na trhu konkurenciu (snáď len v podobe Bonda a Nolana). Do toho všetkého je znova vložený premyslený plán na záchranu sveta, citeľná hrozba a zaujímavé nové, či staronové charaktery. Fallout je viac drsnejší a zamotanejší ako jeho starší súrodenci, čo je v prvom prípade výborné, v tom druhom mierne chaotické a možno nadmieru prekombinované súvislosťami, ktoré to nepotrebujú, pretože tá akčná stránka všetko dokonale vynahradí. A síce tu tentokrát nemáme veľkoleposť dubajských rozmerov, zoskoky či lietanie vo vrtuľníkoch je dostatočnou náplasťou. McQuarrie to má celé pevne uchopené a poslednými dvoma dielmi z toho konečne urobil poriadnu mission, ktorá bola pre iných impossible. ()

Bragi66 

všechny recenze uživatele

"Čím větší utrpení, tím větší mír" je asi hlavní hláška filmu. Si nemohu pomoct" Šestá Huntovka je čím dál více Bondovka navíc se spasitelským komplexem o záchraně světa skrzevá udatného Toma Cruise. Dokonce v cca 50 minutě ve scéně s vrtulníkem zazní hudba, která připomene Bondovky. Jinak opět zdánlivě nesplnitelná mise, ve které zase dobrým hrdinům dopadnou špatné pády dobře. Prostě další řemeslně vyrobená superakční pohádka, která je ve své lize na špičce. Kdo potřebuje náladovky, ve kterých se atmoška ani děj nepohnou desítky minut, ať si pustí Stalker (1979), a pokud četl knihu, tak bude ještě rád za HuntoBondovky. ()

Polux 

všechny recenze uživatele

9/10 | Fallout je výborný, ale Rouge Nation je pro mně pořád nejlepší mise v sérii. F má skvělé akční scény (je opravdu neuvěřitelné, co je Cruise ochoten pro diváky dělat navzdory věku, pojišťovnám a někdy možná i zdravému rozumu), ale to měl RN taky a navíc i příběh, který nebyl jen spojovák mezi jednotlivými atrakcemi. Ve F je příběh na můj vkus jen výplň mezi akčními scénami - byť ty jsou téměř dokonalé. Když už to takto postavili, ocenil bych ještě méně dějové vaty na úkor přidání další akční scény, protože ty jsou špičkové jak na úrovni realizace, tak jejich choreografie. | Škoda toho propálení Walkera jako zrádce/záporáka v trailerech, ten moment překvapení v kině chyběl. Jedinou zásadní výtku mám k totálně WTF rádoby dojemné scéně Luthera s Ilsou, provázenou vážně míněnými hláškami o klidném spánku a Huntovi střežícímu bezpečnost světa, nebezpečně se blížící segalovskému levelu ("nikdy jsem se nikoho nebál, ale on mi nahání hrůzu"), jen v opačném gardu, u které jsem nevěděl, zda se mám smát nebo ronit slzy spolu s Lutherem, který měl na krajíčku a která jakoby vypadla z jiného filmu. | Těším se na domácí projekci, u které budu moct některé scény pauzovat a pouštět si je opakovaně, po které možná půjde hodnocení ještě nahoru. U sedmičky by to ale opět chtělo změnu režiséra, abychom zase dostali něco trochu jiného. | McQuarrieho pokračování v krasojízdě po stránce kvality a tentokrát i zcela zaslouženě financí (prozatím nejvyšší tržby vůbec), ve kterém akční sekvence v sérii dosáhly (alespoň do této doby) svého vrcholu jak z pohledu technické realizace, tak divácké imerze (halo seskok, honička v ulicích i bitka na toaletách jsou fakt neuvěřitelné), ve srovnání s Rouge Nation s malinko slabší dějovou linkou, která zde zastupuje opravdu jen pojítko mezi jednotlivými akčními highlighty a s malinko slabším hlavním záporákem Cavillem (což trochu nepochopitelně propálil už trailer, takže na překvapení až ve filmu, bohužel, nedošlo) a naštěstí neselhávající Ferguson a se strhujícím helikoptérovým finále, u kterého má divák pocit, že už snad nepůjde ničím překonat (přičemž věřím, že v rozlučkovém dvojdíle všechny McQuarrie přesvědčí o opaku). | PeZet ()

13Maty13 

všechny recenze uživatele

"Nic se nestalo, protože jsi tu byl. A já můžu v klidu spát, protože vím, že tu stále budeš."     /// Je to bomba! Nejlepší díl? ANO. Akce, zvraty, příběh, postavy... prostě všechno bylo famózní. I když jsem ten film už párkrát viděl, tak pokaždé se těším na to setkání na konci, co mě zahřeje u srdíčka. Maraton MI, jakožto přípravu na MI 7, nelze zakončit lépe!   / Hodnocení: 9,5,/10. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Dalsi dokonala nemozna mise s akci napinavou tak, ze by mi prdly ksandy, kdybych nejaky mel. Tomik musel sepsat smlouvu se samotnym satanasem, jinak to neni mozny. Skoda toho patosu na konci. Jinak paradni horska jizda.. 15/8/2023 89% ()

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

Nová Mission: Impossible sbírá nadšené ohlasy

20.06.2023

Tom Cruise loni vlastnoručně zachránil kina a jeho Top Gun: Maverick se po fenomenální jízdě napříč světem zastavil až těsně pod 1,5 miliardami dolarů. Letos se něco podobného, ačkoliv tam to člověk… (více)

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

Pokračování Top Gunu je prý filmem roku

13.05.2022

Na internet čerstvě dorazily kompletní recenze k dlouho očekávanému a také dlouho odkládanému pokračování Top Gunu, a podobně jako reakce ze sociálních sítí v uplynulých týdnech jsou kritické ohlasy… (více)

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

Sedmá Mission: Impossible má obří rozpočet

09.02.2022

Několikrát odložená Mission: Impossible 7, naposledy z letošního roku na příští léto, bohužel doplatila na pandemická opatření a nejrůznější dopady dost možná nejhůř ze všech velkých produkcí. Kvůli… (více)

Reklama

Reklama