Reklama

Reklama

Wataši ni xx šinasai!

  • Japonsko わたしに××しなさい! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Že je Yukina Himuro v online světě populární novelistkou, nemají její spolužáci ani tušení a klidně se před ní baví o věcech, které právě napsala. Yukina má však problém. Její fanoušci žádají, aby do svých příběhů vložila romanci a ona nemá s láskou žádnou zkušenost. Rozhodne se proto pro simulaci vztahu a když nejpopulárnější žák na škole, o kterém sama nemá vysoké mínění, ztratí zápisník s kompromitujícím obsahem, začne ho vydírat, aby s ní simulaci lásky realizoval. Samozřejmě bez toho, aby mu řekla, že co s ním zažívá, publikuje. (Jirka_Šč)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Je vlastně blbost. Ale dobré na tom je, že si nikdo a nic absolutně nehrálo na to, že by to bylo něco víc než blbost. V podstatě se to svezlo na všech možných klišé žánru a došlo to k nějakému konci. Na hrdince se mi líbilo, že to nebyla zase úplně blbá husička a hlavní hrdina byl přese všechno docela sympaťák. Pohádka. Nečekejte od toho nic normálního, je to středoškolská romantika, která se pohybuje za pomoci klišé. A nestydí se zato, ani netvrdí, že je něco víc. 50 %. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

“Mise 3, pokus 2.” ■ Kupodivu ... u tohoto filmu velmi závisí, jak přijmete hodně zvláštní charakter hlavní hrdinky a dost uletěnou formu vyprávění (typický japonský humor). Tvůrci to pojali: "My víme, že je to nerealistické, vy to víte také a teď to pojďme udělat, jak nejlépe to půjde," a ... je to dobré! Kdo přijme pravidla hry, bude se docela bavit. Hlavní hrdinka je sice zvláštní, ale tím současně i zajímavá, vyprávění je uletěné, ale má současně i dynamiku. Samotný příběh je navíc dost originální (holka, která chce napsat romantickou povídku a protože s chozením nemá zkušenost, vybere si na "projekt" kluka, který ji nezajímá a o kterém je přesvědčena, že s ním nic nehne) a kompaktní. Trailer https://www.youtube.com/watch?v=pgStO6o9JLc ■ Existuje i seriál se stejnými herci, který vypadá (z upoutávek), že nemá dynamiku filmu a je méně záživný. ■ “Co to dělám?” “Pokračování příště.” ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama