Reklama

Reklama

Anděl Páně 2

Trailer 2
Pohádka
Česko / Slovensko, 2016, 95 min

Obsahy(1)

Anděl Petronel stále pracuje u Nebeské brány, ale je přesvědčen, že by si zasloužil lepší službu. Jeho věčný pokušitel, čert Uriáš, začne Petronela ponoukat. Stačí utrhnout jablíčko ze stromu Poznání a bude vědět to, co ví jen Bůh! A cesta k zaslouženému uznání bude volná. Hádka Petronela s Uriášem o jablko Poznání ale skončí neslavně. V potyčce se vzácné ovoce skutálí až na Zemi. Anděl - popleta a jeho kamarád čert-pokušitel musí šupem na svět jablko Poznání najít a přinést zpátky. V předvečer svátku svatého Mikuláše se zamotají do podivuhodného reje. Setkávají se s malou Anežkou a její krásnou maminkou Magdalenou, partou nepoctivých koledníků, vydřiduchem Košťálem i sympatickým Párkařem. Než se jim podaří jablko najít a vrátit tam, kam patří, bude třeba zažít velké dobrodružství a projít několika nebezpečnými situacemi. A po řadě lidských i „božských" zkoušek, naši hrdinové nakonec zjistí, že cesta k poznání vede především přes sebe sama, přes objevení síly přátelství, lásky a schopnosti odpuštění. (Falcon)

(více)

Recenze (821)

golfista 

všechny recenze uživatele

Jiří Strach si velké plátno a velký rozpočet zasloužil. O tom žádná. Na rozdíl od všeobecného nadšení kritiků, veřejnosti i uživatelů CSFD mám pár výhrad.... Základem dobrého (potažmo výborného) filmu musí být zajímavý příběh. V pohádce svázaný i některými „pohádkovými“ pravidly. Anděl páně 2 má příběh slabší. Zvlášť v porovnání s původním AP. Tady se vše točí kolem ústřední dvojice, která téměř nesleze z plátna. Je sice vtipná a stále jim to spolu funguje, ale příběh se po cestě trošku vytrácí. ... Malou připomínku mám k počtu „cameo rolí“. Jejich množství a VIP kvalita mi „trošku“ připomínala jinou produkci a se „strachem“ jsem očekával vedle Lucie i zjevení velkého Káji. Boží duplicita by ale ani v pohádkovém nebi naštěstí neprošla :) … A abych jenom nekritizoval, chválím výborný výběr lokací (jako vždy), okouzlující záběry krajiny a městských zákoutí, bezchybné herecké výkony u podstatných rolí, výbornou hudbu a jako vždy stále sebejistější práci na křesílku s nápisem "director". Všechny tyhle klady pak převážily mých 75% směrem nahoru. .... P.S. Možná se dospělí budou bavit ještě o fous líp, než děti. U nás to tak fungovalo :) ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že po homicidním a karnivorním Svatojánském věnečku jsem začínal mít o jinak famózní duo Straštajn vážné obavy. Kluci ale naštěstí šli do sebe, začali ředit Džejmisna svěcenou vodou, ty sodomity ze sebe vypudili, přestali Troškařit a teď napálili do jindy zpruzených obličejů našich dětí Démona Satanova 2. Striktně katechistickou to pohádku o tom, jak se další, neméně famózní duo – Trořák, snažilo na Mikuláše vyprcat uherskou barakundu, a co z toho nakonec bylo na výsostech málem za hromadnou polízanici. Ti dva jsou rozhodně národní poklad, evidentně si to užívají a pod přísným, ale spravedlivým dohledem našeho milého správňáka Mirka Ušína z nich čiší čirá radost z perfektního a uvolněného herectví. Skoro celou dobu energicky a s nonšalancí sobě vlastní trousí překvapivě vtipné římskokatolické bonbonmoty, až má člověk místy pocit, že čumí na Smrtonosnou zbraň pro kudlanky, a pod vlivem jejich přirozeného charmu skoro lituje, že nemá rybu. Je o mě všeobecně známo, že pohádkami pohrdám, jsem hluboce věřící, pravidelně se bitchuji, o nedělích chodím foukat do šalmají církevním hodnostářům a za normálních okolností bych teď rozhořčeně volal minimálně po exkomunikaci, ne-li rovnou po upálení všech zúčastněných za znevažování autority Ředitele! Nicméně je to podáno natolik hravě, vtipně a bezelstně, až má jeden po skončení chuť přestat uctívat Vodníka, prince Bajaju a Perníkovou chaloupku, odříkat pár Bartoškonášů a neposkvrněně počít nějakého toho Issiáše, pokud by se teda Klára nechala ukecat na anál. Nedá mi to a na tomto místě musím i trochu zafrajeřit, neboť mému profesionálnímu oku neuniklo ani ono skryté, avšak velmi závažné a děsivé poselství této nadmíru povedené taškařice. To zní: „Čiň ďáblu po vůli a odmění se ti mukami pekelnými s prkenným metrosexuálním párkařem Vojtou Dickem“. Taxe radši fuckt bojte! Takže, nebýt té skupinové homoprostituce v samotném závěru, která v kontextu celého filmu působila, jako by vám do trojky se dvěma lascivními prsaticemi naběhla v nejlepším partička nahých bukvoidů a začala fistulemi zpívat Kvíny, je to krásně natočené, veskrze příjemné, svižné, originální, mile tumorné, sofistikovaně porežírované a až na tu výjimku skvěle zahrané. Jen mě trochu mrzelo, že jsem se nemohl v kině pořádně uvolnit, nahlas se chichotat, srkat a šustit, protože v lajně za mnou seděl samotný Rákosníček a já se bál, aby na mě nepoštval Prskavce. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Anděl Páně po deseti (skoro) letech už není natočen podle scénáře Lucie Konášové, ale samotného Jiřího Stracha a Marka Epsteina. Druhý z pánů nějakým záhadným způsobem dokáže už léta přesvědčovat zástupy lidí o tom, že je dobrý scénárista, což je zázrak hodný nebeského panstva s Jiřím Bartoškou v čele. Není náhoda, že Šťastného Smolaře pana režiséra Stracha a pana scénáristy Epsteina jsem nehodnotil zrovna nadšeně. Ale zpět k Andělům. Jak jsem na prvním dílu oceňoval jeho atmosféru a ducha, který přebíjel nemálo formálních nedostatků, tady je situace naprosto opačná. Nádherná kamera, kulisy, světla, kostýmy, hudba, pochopitelně obsazení, jemuž vévodí perfektně sladěné duo Trojan - Dvořák... "jenom" ten příběh je tak nějak podivně poskládaný (a vůbec nechápu smysl scény s poutí hrdinů přes hory a doly do Českého Krumlova), obývaný hrdiny, jejichž jednání se nedá hodnotit česky, ale pouze anglickým WTF. Nejlepším vtipem, který je s druhým dílem Anděla Páně spojen, je několik let starý rozhovor s Vicou Kerekes, v němž se kriticky stavěla ke svým rolím řekněme spíše vizuálního doplňku na plátně/obrazovce:) Tady nemá smysl hledat hlubší smysl (yes, pun intended) v tom, že arcizloduch je ateista, nebo dumat o tom, co nám chce básník říci příběhem o sázce anděla a čerta, kdo z nich se dostane žádoucí zrzce minimálně pod živůtek. To by totiž musely dávat smysl i další věci, ale takhle to budou další výplody z generátoru náhodných myšlenek bez nějakého záměru;) Je až s podivem, že i tak se mi nechce Anděla Páně 2 potopit. Nějakým kouzlem jsem si od jeho uvedení v kinech, kdy jsem film prvně viděl, do dneška, kdy ho vysílala ČT, zapamatoval silněji to lepší, a moje výhrady jaksi vyvanuly. Teď jsou zpět v plné síle (a potvrdilo se mi, že jsem si nic nezkreslil), ale i tak nějak se cítím po závěru s "povinnou" moralitou a zpěvem Lucie Bílé příjemně, byť vrtím hlavou nad tím, co se to s tím příběhem proboha;) stalo... 60% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zasloužený a masivní úspěch snímku dokládá, že Češi jsou po kvalitní české pohádce hladoví a že se první Anděl pomalu ale jistě stává klasikou. Ještě bych ale s konečným soudem počkal minimálně další dekádu. Druhý Anděl je vynikající film, ke kterému mám v podstatě jen jednu, za to důležitou výtku - základní konstrukce vyprávění - nebe, průšvih, Země, napravování, pomoc svatých - se opakovala, takže mě film v druhé třetině už lehce nudil. Proto (bohužel?) jdu konkrétně na 70%. Ale drobné výtky o negativním, třeba jako to, že mi sv. Josef (Abrhám) přišel na manžela Panny Marie (Klára Issová) dost starej, Jirko, snadno vstřebám. ;-) Velká pochvala o pozitivním - Bolek Polívka si snad svého prvního záporáka vystřihl naprosto skvěle! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jsem moc rád, že jsem si Anděla Páně 2 nechal na Štědrý večer, protože po těch hrůzách z minulých let, tohle byl absolutní balzám na štědrovečerní duši. Jirka Strach alias "pan Pohádka" si úspěch svý pohádky rozhodně zaslouží. Já pominu fantastický dialogy a neskutečnou souhru tandemu Ivan Trojan vs. Jirka Dvořák i to že exteriéry obstaral přenádherný Č. Krumlov, takže kameraman měl značně ulehčenou práci i když se dost děje odehrávalo v jedný části ulicie což považuju za velkou škodu, ale co si dovolím zmínit je respekt Jirky Stracha směrem k divákům a k filmovému řemeslu, protože právě tahle jeho poctivost udělala s AP2 zašloužený vánoční super hit. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co jsem tušil, to jsem dostal. Překrásnou českou pohádku v nádherných lokacích Českého Krumlova. A vůbec mi nevadilo, že se příběh otáčel stále kolem stejných ulic. Dřív města nebyla nekonečnou sítí ulic, kde by se ztratil i ten nejzkušenější kartograf. Nicméně mě mrzí, že tak krásnou pohádku s moc hezkým příběhem a suprovými hláškami jak pro děti, tak pro dospělé, zazdila Bílá, která této pohádce měla přidat určitou světovost. Bez ní bych se ale určitě obešel. S ní mi jinak dobrou vánoční atmosféru poslední záběr na nebe trošku zkazil náladu. Nějak jsem její návštěvu jinak hezké pohádky nepochopil a už vůbec nechápu, kdo to může ocenit. Ale co…přežiju to. Pohádka není o Bílé, jako spíš o všem ostatním, co se ve filmu děje. Proto čtyři hvězdy a radost z toho, že se stále dají natočit pěkné a originální české pohádky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $4,452,000▐ čakal som o niečo lepšiu údernosť vtipov ale dobre prežil som dalo sa /videl v kine: 55%/ ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Bez radosti! Anděl Páně 2 není ještě lepší než první.. ___ Jak jsem z původního filmu odcházel nadšený (páni, to už je jedenáct let!), tak pokračování, to jsem si odnášel zcela jiné pocity a to dosti smíšené. Obsazení je "hvězdné," ale občas z těch kreací zamrazí, stejně tak ze slaboučkého příběhu, pobíhání v pár stejných ulicích, mdlých záporáků a s finálem, ke kterému i to dítě vedle mě poznamenalo, že přece nebyli dostatečně potrestáni. Největší plus minule byl Trojan, jenže jelikož s léty spíš uvadá a navíc je vlezle okoukaný v mnoha reklamách, takže nepřesvědčil ani tady. Vtipů i smích k nim se občas dostavil, ale přišlo mi těch úvodních náboženských až moc a vesměs těžce prvoplánové. Souhrnně to na mne komplexně působilo celé docela uměle. Prostě takové (vy)nucené chi chi chi. ___ Chi, 50%. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Rok se s deseti dalšími sešel a Anděl Páně zavítal mezi nás smrtelníky podruhé. Inu dalo se to čekat, mnoho povedenějších a diváčtěji vděčnějších pohádek se v poslední dekádě v Česku neurodilo. Je to ošemetná věc s tím úspěchem - obecně je vždy mnohem obtížnější natočit pokračování čehokoliv úspěšného a druhý díl je tím pravým prubířským kamenem dokonce i pro tvůrce renomované, Jiří Strach ovšem zvládl pokračování bravurně, až nekřesťansky. :-) Povedl se scénář, na plátně přibylo ústřední dvojice a ta je maximálně vytížená, Petronel a Uriáš jsou také hlavními tahouny celého filmu a bez hereckého umu a jisté vyzrálosti, sehranosti a naladění se pánů Trojana a Dvořáka by se celý projekt zřítil jako domeček z karet. Pohádka působí jako taková milá lekce z katechismu a Jiří Strach je z hlediska PR pro katolickou církev tím nejcennějším, co tato v ČR vůbec má (myšleno v dobrém). Všechny ty katolické vtípky a odkazy působí nenásilně a jsou opravdu vtipné, milý humor odkazující se na dlouhou českou tradici. (Uriáš čtoucí si Kladivo na čarodějnice mne fakt rozesmál) Mizanscénu nebudu jakožto krumlovák hodnotit, neboť jde o čirý střet zájmů, osobně mne ovšem trochu rušilo, že filmový Krumlov úplně neodpovídal Krumlovu skutečnému, ulice nenavazují atd. :-) Jedinou skutečnou výtku bych tedy měl k naprosto absurdnímu počtu cameo rolí, těch zpívajících celebrit bylo moc a skoro to připomínalo Trošku, opravdu jsem se bál, že přijde Karel Gott, jak píše golfista :-) Lucie Bílá a Michal Horáček do filmového nebe prostě nepatří, nechci vidět, kdo tam bude ve třetím díle...už teď závěr vypadal trochu jako VIP zprávy... :-/ Suma sumárum: Důstojné pokračování povedeného prvního dílu, (a i když měšťana Košťála odnese čert) v podstatě takový pohádkový biedermeier...Anděl Páně 2 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Za me lepsi, nez prvni dil. Z toho jsem v dobe vzniku buhvijak odvarenej nebyl, ale casem se z neho stala vanocni klasika a nebude trvat dlouho a urcite bude i z druhyho dilu. Tvurci pochopili, ze tu jde hlavne o Trojana s Dvorakem, takze maj maximalni prostor. Coz je sice dobre, na druhou stranu pusobi vse ostatni takovym dojmem, ze to tu je, jen aby se nereklo a jak uz to tak v pohadce byva, zlo mohlo bejt potrestany. Coz by bylo jedno, kdyby ve spouste roli nebyly super herci, ktery tak nemaj prakticky zadnej prostor. Jinak samozrejme spousta scen a vtipu je pouze variace na ty z prvniho dilu, ale krome uz ke konci trochu unavnyho vzajemnyho urazeni dvou hlavnich postav to nijak nevadi. Coz je samozrejme ale zasluhou skvelejch hercu. Jinak asi neni moc co dodat, behem roku bych si tenhle film nepustil, ale na Vanoce proc ne, v ty zaplave sracka novodobejch pohadek se fakt jedna o perlu. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem Anděla Páně 2 neviděl. Ale když režisér Jirka Strach stále dává nějaké komenty z ČSFD na Facebook, tak třeba vybere i tenhle :-) A jestli jo, má u mě pivo :-) ________________________ Tak jsem byl po více než sedmi letech v kině a tahle křesťanská sranda se mi líbila. V mnohem větší míře vyspělejší, než první díl. Teď už teda zbývá jen to pivo ;-) (edit 28.12.2016) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemeje si uši, nezdraví, nafukuje žáby, prdí ve škole, prdí v kostele. Suma sumárum: Zralej pro peklo." A víš Petroneli, že bonzovat se nemá? Ale když to funguje na nezletilé hříšníky, tak já ti to odpustím. A udělám to taky proto, že skvěle zkoušíš, patrně slušně kalíš a výborně se popichuješ s Uriášem, ale ti lidé tu zábavu prostě kazí. Snad jen falešný čert mě ještě dokázal pobavit, ale co ti ostatní? Drzá Magdaléna, ctihodný mistr Košťál nebo vypočítavá Anežka mi tam jen překáželi. Ale v Nebi to celkem šlo, tak se tam asi někdy půjdu vyvalit Na věčnost. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Filmy jako Anděl páně 2 jsou podle mě překonané, dělají víc škody než užitku, protože nepřipravují děti na život (což je smysl pohádek), ale spíš rozněžňují jejich rodiče vzpomínkami na jejich dětství tak, jak se nikdy neudálo... Ale v rámci toho, o co se Strach pokouší, to je snesitelné na úrovni hereckých výkonů a audiovizuálu. Ocenil bych jiný než ten úplně nejprimitivnější scénář (překvapuje mě, že ve filmu oddaného katolíka není místo třeba pro nápravu padouchů), ale jinak to asi dopadlo dobře. Nevim. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nastal čas vánoční a s ním přišel i čas si říct, jak je možné, že něco podobného může jít v dnešní době do kin. Teď vážně, děláte si kurva prdel? Nikdo příčetný to tam přece nemůže pustit. Bývá dobrým zvykem, že dementní pohádky jdou rovnou do ČT na Štědrý den. Některé hranice bych nepřekračoval. Jinak scény v nebi před zeleným plátnem jsou na blití (obsahově i vizuálně) a katolické fóry možná tak z 19. století. Bravo a těším se na trojku, kterou samozřejmě neplánujete! ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Uriáš si čte Kladivo na čarodějnice a říká, že je to napínavé. Jako kovaný ateista mám jistý smysl pro znevažování kolektivní halucinace zvané náboženství. Na druhou stranu, s ohledem na žánr, bych trochu té absolutní dobroty uvítal. Příběh tak nějak nepůsobí pohádkově, spíše jako nenáročná komedie. A to s celkem dobrým základem, což je na dobu a místo vzniku věc nevídaná, protože u českého filmu jsem se naposledy smál v souladu se záměrem tvůrců - no, nějaký pátek už to bude. Vadila mi ovšem příliš rychlá a občas málo srozumitelná mluva. Nevím, kde se vzalo tohle překotné mluvení, kde se jedna věta nenechá pořádně doznít a už začíná nová, hezké češtině by se alespoň v pohádkách mělo věnovat víc pozornosti. Druhé, co považuju za nedostatek, jsou nedotažené jednotlivé prvky. Např. párkař by si s ohledem na pointu zasloužil mnohem víc času, aby to trochu gradovalo k vyústění a nebylo to tolik deus ex uzenina. Naproti tomu třeba osoby opouštějící očistec vlastně nemají žádnou jinou úlohu (podle římského vavřínu jsem myslel, že jeden z nich je Pilát a ne Herodes), než aby byl nějaký ten vtípek navíc. Docela se mi líbilo to dickensovké prostředí salónu, ale to byla zrovna jedna z věcí, která by zasloužila rozvést víc, na úkor zbytečně vsunovaného humoru. Zkrátka Petronel a Uriáš by byli dobří spíš jako vedlejší, ne hlavní postavy. To mi ostatně vadilo už na prvním dílu. Víc vážné pojetí s občasným vtipem by podle mě vyznělo lépe než naopak. Pochválit ale rozhodně musím Jiřího Dvořáka, čert, který dokáže být přátelský, pokušitelský, místy ďábelsky úlisný, ale přitom důstojný a sympatický, to je hodně příjemný rozdíl oproti stále se opakujícím nešikovným breptům (o Blanarovičové ani nemluvě). Po loňské pohádkové tragédii o dvou dějstvích je to každopádně snadno stravitelný vánoční film, lepší průměr. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Inu, tak já ty tři hvězdičky dám, abych nebyl za škarohlída, ale příliš přesvědčený o nich nejsem. Nesrovnatelně lepší filmy se na ČSFD často nacházejí v modrém poli. Jistě, v rámci české filmové tvorby je to nadprůměr, ale co si budeme namlouvat, iluze o její kvalitě si většina z nás valné nedělá. Co funguje, je chemie mezi dvěma hlavními představiteli, velmi solidně ztvárněnými Ivanem Trojanem a Jiřím Dvořákem, a část vtípků s křesťanskou tématikou. Jinak je ale Anděl Páně 2 ukázkou úpadku polistopadové filmové tvorby. Bolestně tady schází lepší financování, nejsem maximalista, ale k výpravnosti a filmovosti takových kousků, jako byli S čerty nejsou žerty nebo Jak se budí princezny a Tři oříšky pro Popelku, má tohle hodně daleko. Kulisy Českého Krumlova leccos zachraňují, ale jinak má Anděl Páně 2 televizní vizáž jako vyšitou. Scénář je jen průměrný a neumí využít svých postav a všech motivů, které rozehrává. Některé vtípky vyznívají nuceně, trojice zlodějíčků je spíš trapná, stejně jako je trapné, že jim zástupci nebes a pekel naprosto neumí čelit a opakovaně se zachraňují útěkem. Vadí mi přítomnost celebrit v kameo roličkách i leccos dalšího. Pokud Strachův snímek konfrontujete s žalostnou produkcí televizních pohádek poslední dekády, může vám připadat dobrý, ale čím víc bych o tom filmu přemýšlel, tím méně bych dokázal tu třetí hvězdičku obhajovat. Celkový dojem: 50 %. Možná za tu třetí hvězdičku vděčí Strach tomu, že jsem po odmítavé recenzi Kamila Fily čekal mnohem horší věci... ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Na svatýho Mikuláše, hoďte párky do guláše! Párky mi tu neberte, děti už mě…!“ Moje očekávání byla vzhledem k pověsti, která dvojku provázela takřka na každém kroku, docela vysoká. A po zhlédnutí musím konstatovat, že byla z převážné části naplněna. S rozjezdem to vypadalo jako minule, snad i to tempo bylo o něco svižnější. Dvojka má ovšem výhodu v zápletce. Ta je sice hrozně jednoduchá až triviální, ovšem funguje výborně. Nápad s tím, že anděl s čertem se dostanou na zem zrovna v období Mikuláše, možná není z nejoriginálnějších, ale zpracován byl více než zdařile. Film se zase může naplno spolehnout na pevné základy, na nichž stál již díl první; sehrané duo Trojan – Dvořák (kteří řádí snad ještě víc), hodně humoru, spoustu narážek a pohodovou atmosféru. Možná až moc, protože konec už působí krapet nataženě, ale není to zas nic, z čeho bych si rval vlasy. Znovu za 4*. „Říkám ti, Matko Boží, ten svatej Petr je nafoukanej! Od tý doby co mu v Římě postavili ten velkej barák s kupolí…“ - „Kopulí!“ - „No, s tou taky!“ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Na hlavu padlý anděl a čertovský zmetek na další pozemské záchranné misi.. Házení sněhových koulí humoru do křesťanských řad zvládá Strach s lehkostí, navíc se ho drží mikulášské kouzlo a hašteřivá chemie dua Trojan, Dvořák. Škoda jen, že nedošlo k důraznějšímu vypořádání s buržoazním krejčím či Majerovou nepohádkovou bandou, nicméně zapadá to do obrazu toho, jak umí být koalice nebe a pekla nedůsledná (někdo tomu říká schopnost odpouštět).. Anna Čtvrtníčková jako by tatínkovi z břicha vypadla.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Kerekes opět pouze jako šuk-symbol? Budiž. Párek jako falický symbol ve vánoční pohádce? Jako... co já vím. Ale k*rvit slušným lidem Vánoce proklamováním o svátosti Lucky Bílý, to přes srdce nepřenesu. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Rozumím výtkám, které vůči Andělu Páně 2 mohou být racionálně vzneseny. Cameo roličky českých známých osobností jsou naprosto zbytečné, protože příběh nikam neposouvají. Green screen se u nebeských scén nezapře. Vysoké procento vtipů mě nerozesmálo zdaleka tolik jako rodinu sedící po mé straně. Jenže nic z toho, bez ohledu na mé osobní nesympatie k několika představitelům epizodních postav, mi v konečném důsledku nevadilo, protože jako celek mě tahle pohádka se svými biblickými narážkami, hezkými exteriéry a nesmírně charismatickým Jiřím Dvořákem bavila. ()

Související novinky

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Zemřel Josef Abrhám

Zemřel Josef Abrhám

17.05.2022

České nebe se rozrostlo o další velkou hvězdu, ve věku dvaaosmdesáti let totiž zemřela jedna z nejvýraznějších postav naší kinematografie, Josef Abrhám. Oblíbený herec se poslední dobou bohužel… (více)

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

Na Anděla Páně 2 už přišel milion diváků

12.01.2017

Na prvního Anděla Páně vyrazilo do kin 188 138 diváků, takže Jiří Strach rozhodně nečekal, že jeho pokračování rychle zaútočí na milion. Právě tahle cifra ale padla v šestém týdnu promítání, čímž se… (více)

10 nej filmů roku 2016 dle ČSFD.cz

10 nej filmů roku 2016 dle ČSFD.cz

30.12.2016

Ani novým Star Wars se nepodařilo sesadit z trůnu nejúspěšnějších filmů roku 2016 v českých kinech pohádku Anděl Páně 2 Jiřího Stracha. Těší nás, že tento post drží český film, který si u nás vede v… (více)

Reklama

Reklama