Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po setkání s další obětí se Karen a Grace obrací s žádostí o pomoc na FBI. Marie čelí nebezpečnému obvinění. (Netflix)

Recenze (5)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Presne ako poukazal i zaver. Premotivovany a nabudeny policajt moze velmi jednoducho prist k zlym zaverom a nevinnemu velmi lahko "zavarit". Od prvej minuty v zaujati. Slusne to odsypa. Dojem z nepatricnej absencie zenskych vysetrovateliek a psychologiciek, ktory som mal v prvej epizode, kazdym dalsim dielom vydatne vyvazuju. V tomto to bol "gulecnik s kolegynkami". ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle minisérie má grády. Celé to začalo s mladou Marií, která byla doma znásilněna, a pachatel po sobě nezanechal žádné stopy. Po zpochybňování několika situací ze strany vyšetřujících detektivů dojdou společně k závěru, že si to dívka celé vymyslela. O tři roky později v jiném státě dvě detektivky řeší sérii velmi podobných znásilnění. Stop je přitom zoufale málo. Co když je útočník jedním z nich, tedy policista? Marie musí za svůj „hrubý přečin” k soudu a teď jen doufá v domluvu s prokurátorem. Bývalé pěstounky začínají pochybovat, jak to nakonec celé bylo. Vyšetřovatelky začnou spolupracovat s FBI, věří, že jim pomůže jejich unikátní systém. Jenže útočníkovi oběti jsou rozeseté po mapě, mají různý věk i rasu. Je to úderné, srozumitelné a hlavně zachycené v realitě. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, zda je to dobře či nikoli, mě osobně každopádně baví víc Mariina linka, byť doufám, že propojení se bude jen a jedině prohlubovat a ke konci do sebe všecko zapadne jak dlouho hledané poslední dílky puzzle. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo, zlepšování se s každou epizodou bylo tentokrát přerušeno, protože předchozí díl se mi zdál být lepším, tím ale nechci říct, že by v tomto případě nešlo o kvalitní zážitek. To bych kecal, protože jsem po celou dobu nespustil oči z monitoru. Tento seriál si mě získal a já budu věřit a doufat, že se tvůrcům podaří udržet alespoň stejnou kvalitu i ve druhé polovině série. / Poučení: Druidi jsou dobří skokani. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama