Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tým zaznamená pár úspěchů i další frustrace a nová stopa zavede Karen za hranice státu. Marie musí řešit nové problémy v práci. (Netflix)

Recenze (4)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat k dalšímu případu, který se po celou dobu potýkal s liknavostí vyšetřovatelů. Potencionální oběť znásilnění před pachatelem prchla skokem z balkonu. Sice si zlámala několik kostí, ale ranám na duši se vyhnula. Naopak Marii šoupnou v práci kamsi dozadu na příjem, kope kolem sebe a neví, kudy kam. Podobně jsou na tom obě detektivky, které se tak trochu točí v kruhu. A s ohledem na současnou náladu ve společnosti trošku přilijeme do genderového ohně („Vyjde studie, že 40 procent policistek zneužívá své děti. Co by se podle vás dělo? 40 procent policistek přijde o práci. A to by bylo v pořádku. Ale tohle je studie z Floridy, kde spousta policajtů mlátí svoje ženy. A kolik z nich tam pořád dělá? Třicet procent. Každý ví, že existuje obrovská souvislost mezi domácím násilím a násilím vůči cizím lidem a přesto třetina policajtů z Floridy, co mlátí ženy, pořád chodí s odznakem a zbraní.”). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem to s tím čtyřkováním nevydržel a páté epizodě jsem přiklepl zaslouženou, pátou pěticípou. Je to zajímavé; akce veškerá žádná, o nějakém velkém napětí se taky nedá mluvit, takže je to všechno o kvalitně napsaném scénáři. Tady je vidět, jak to může u Netflixu fungovat, když se tvůrci vykašlou na pitomou agitku, v níž obvykle tvoří čtyřprocentní menšina minimálně dvacet procent postav, a vše se soustředí na příběh. A konečně zase jednou není v popředí ten zasraný zmrd, ale je to hlavně o obětech. Hlavně, ať to vydrží až do konce. / Poučení: Některé statistiky člověka fakt nenadchnou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druidka z uvodu bola uz ina liga. Tak vyrovnana so vsetky mudra ako "budha". Very hard to "match". :) Opat velmi slusna epizoda a pacilo sa i vyobrazenie "chemie" v zamestnani a i na pode FBI. Poznam ten frustrujuici pocit v inych pracovnych ulohach a viem si velmi dobre predstavit, ze to musi byt uplne inde, ked sa jedna o kriminalne vysetrovanie. ()

Reklama

Reklama